Ljust och välplanerat boende på expansiva Lindholmen

Lindholmen, Göteborg

Lindholmsallén 59

På förhand
Avgift
5 360 kr
Antal rum
4
Boarea
84 kvm
Typ
Bostadsrättsfritidshus
Våningsplan
2 av 8
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Ljust och välplanerat boende på expansiva Lindholmen

På expansiva Lindholmen finner ni en välplanerad fyra med stor inglasad balkong i fritt läge. Närhet till skolor, butiker, vattnet och centrum.

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

På Lindholmsallén 59 välkomnas ni till en ljus och välplanerad fyra. Lindholmsallén 59 - Bjurfors
På Lindholmsallén 59 välkomnas ni till en ljus och välplanerad fyra
Njut av den marina miljön. Lindholmsallén 59 - Bjurfors
Njut av den marina miljön
Istället för bussen kan ni ta båten in till city. Lindholmsallén 59 - Bjurfors
Istället för bussen kan ni ta båten in till city
. Lindholmsallén 59 - Bjurfors
. Lindholmsallén 59 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

På expansiva Lindholmen finner ni en välplanerad fyra med stor inglasad balkong i fritt läge. Närhet till skolor, butiker, vattnet och centrum.

Fakta

Uteplats/balkong

Stor inglasad balkong i söderläge

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 360 kr

Avgiften inkluderar värme, vatten, kabel-tv, bredband och telefoni.
180 kr utav månadsavgiften utgör ett obligatoriskt tillägg för tv, bredband och telefoni

Ekonomi

Andel i föreningen
1,88%
Andel av årsavgiften är
1,88088%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättsfritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
00132
Våningsplan
2 av 8
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
84 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
2010-2011

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
57

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Navet 3 På Lindholmen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 62 lägenheter och en verksamhetslokal. Föreningen äger fastigheten Lindholmen 31:2, och omfattar adresserna Lindholmsallén 57 och 59. Föreningens lån är bundna till förmånliga räntor som med marginal ligger under ekonomisk plan och inga större renoveringsbehov föreligger de närmsta åren. Föreningen amorterar löpande på lånen och sätter av medel för att klara framtida renoveringar.

Föreningens ekonomi

Det finns inga planerade avgiftsjusteringar för 2019.

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga större renoveringar är aktuella. 2020 kommer lite underhållsarbete att utföras som är inbakat i underhållsbudgeten.

Parkering

Föreningen har tillgång till 29 st parkeringsplatser i garage, dessa kostar 850 kr/mån. Det finns dessutom 6 MC/moped-platser som kostar c.a 300 kr/mån. Garaget är under huset, hiss finns. Kö till garageplatser i dagsläget c.a 3 st. SBC har hand om parkeringarna och det är till dem man vänder sig för att ställa sig i kö.
Alternativa parkeringar finns i området som sköts av externa företag. Både p-hus och uteplatser.

TV/bredband

Kabel-tv grundutbud samt bredband via ComHem ingår i månadsavgiften. Dessutom är fiber via Göteborgs stadsnät Itux installerat i fastigheten. Separat abonnemang för fiber krävs.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har ett övernattningsrum med 3 sängplatser som kan hyras för 150 kr per natt och där finns även tillgång till dusch och wc. Föreningens medlemmar kan kostnadsfritt nyttja en gemensam bastu och ett relaxrum. Cykelförråd och källarförråd finns.

Övrigt

NÄROMRÅDE
Detta expansiva område är på väg att utvecklas till ett av Göteborgs attraktivaste. I området växer nya Karlastaden fram med Skandinaviens högst byggnad Karlatornet. Hela området kommer att bli en helt ny stadsdel med blandad bebyggelse med bostäder, affärer och trevliga restauranger. Detta kommer att bli Göteborgs mest omtalade stadsdel. Det är goda förbindelser in till city med flera busslinjer som går kontinuerligt och som tar dig in till city på bara några minuter. Det går även en gratisfärja tvärsöver älven direkt till Stenpiren. Dessutom planeras en hållplats för nya linbanan i närheten. Ett flertal skolor finns i närheten bland annat Chalmers och det planeras för ett flertal nya förskolor.

Området

Att bo på Lindholmen

Norra Älvstranden är ett vattennära område med sköna stråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan. Lindholmen är ett av de bostadsområden som nu växer fram där både närheten till vattnet och naturen blir viktiga ingredienser med ett centralt läge till centrum.

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här byggs och utvecklas även Karlastaden, en levande och modern blandstad på Lindholmen. 8 kvarter med bostäder, kontor, restauranger och affärer - ett levande gatuliv med Karlatornet i mitten - Nordens högsta hus. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Runt om ligger det även restauranger, hotell, gym, lindholmen Sciencepark, street food and design market och Aftonstjärnans biograf. Det är även nära till butiker, mataffär, bageri, bar, teater, spa, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant.

Här finns ett antal grönområden att strosa i, som exempel gamla delen av Lindholmen med slottsberget som kulturarv. Krokängsparken, Sörhallsberget och Färjenäsområdet är även några andra alternativ. Den vackert träskodda bryggpromenaden på Eriksberg inbjuder till promenader längs vattnet, fina små prång med bänkar för avkoppling.

Norra Älvstranden tillhör stadsdelen Lundby och här finns 21 kommunala förskolor samt fem familjedaghem och sju enskilda förskolor. På Wieselgrensgatan finner man en öppen förskola. Det finns åtta kommunala grundskolor med fritidshem samt två fristående grundskolor.

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av meningsfulla fritidsaktiviteter. Träningsanläggningar finns i området, Sats ligger vid Eriksbergs köpcenter och Nordic Wellness finns både på Lindholmen och Eriksberg. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna med Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning. Är man intresserad av yoga och spa så ligger även Hagabadet Älvstranden nära.
På Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. I teatersalongen Blå Hallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud. Här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

Vid Eriksbergs centrum finner man flera butiker, systembolag, apotek och en stor matvaruaffär. Utmed kajkanten ligger flera restauranger och caféer med vacker utsikt över hamninloppet. Runt Eriksbergskranens småbåtshamn kan du strosa längs mysiga caféer och restauranger eller varför inte ta vara på en solig dag med att slå sig ner på däcket längs båthamnen med en glass i handen. Vid Älvsborgsbrons ena brofäste kommer det att växa fram en härlig park för familj och vänner att umgås i, perfekt plats för lek och picknick.

Kollektivtrafik är även något som finns lätt till hand. Hamnfärjorna ÄlvSnabben går i tät trafik med hållplatserna på båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det går även en gratis färja från Lindolmen Science park direkt till Stenpiren.
Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden, bl.a. med stombusslinje 16. Andra bussar som även går här är 58, 99 och 31, samt andra expressbussar. Här går det även en elbuss direkt till Johanneberg från Chalmers – Chalmers.
Man kan även idag cykla i stort sett hela vägen mellan broarna på Norra Älvstranden. En vacker väg med storslagna vyer som också är fin för långa promenader.

Köpa eller sälja bostad på Lindholmen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lindholmsallén 59

Lindholmsallén 59,
417 53 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lindholmen, Göteborg

  Adress
  Götaverksgatan 24
  Fast pris
  4 175 000 kr
  Månadsavgift
  4 934 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  89 kvm
 • Bostadsrätt

  Lindholmen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Götaverksgatan 20
  Utgångspris
  3 090 000 kr
  Månadsavgift
  3 636 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!