Optimalt planerad 1,5:a med öppen planlösning & egen uteplats. Nyproducerad 2013 med mkt låg avgift!

Linné, Göteborg

Nordostpassagen 29

På förhand
Avgift
2 196 kr
Antal rum
1,5
Boarea
48 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
0 av 7
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Optimalt planerad 1,5:a med öppen planlösning & egen uteplats. Nyproducerad 2013 med mkt låg avgift!

Nyproducerad 2013: denna 1,5:a disponeras som en tvårummare. Renoverat badrum & kök, stora sociala ytor och mycket låg avgift.

 • Ansvarig mäklare

  Josefin Liedholm

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 43

Bilder

Lugnt läge med egen uteplats på Nordostpassagen 29. Nordostpassagen 29 - Bjurfors
Lugnt läge med egen uteplats på Nordostpassagen 29
. Nordostpassagen 29 - Bjurfors
Plats för era utemöbler på båda sidor om dörren. Nordostpassagen 29 - Bjurfors
Plats för era utemöbler på båda sidor om dörren
Snyggt kök från 2013. Nordostpassagen 29 - Bjurfors
Snyggt kök från 2013
Badrum från samma årtal med egen tvättmöjlighet. Nordostpassagen 29 - Bjurfors
Badrum från samma årtal med egen tvättmöjlighet
Häckarna som omger uteplatsen grönskar under sommarhalvåret. Nordostpassagen 29 - Bjurfors
Häckarna som omger uteplatsen grönskar under sommarhalvåret
Bo lugnt i en stor och stabil förening. Nordostpassagen 29 - Bjurfors
Bo lugnt i en stor och stabil förening
Med knutpunkten Järntorget en kort promenad från lägenheten. Nordostpassagen 29 - Bjurfors
Med knutpunkten Järntorget en kort promenad från lägenheten
Slottsskogen. Nordostpassagen 29 - Bjurfors
Slottsskogen
Bo nära Tredje Långgatans mysiga restauranger. Nordostpassagen 29 - Bjurfors
Bo nära Tredje Långgatans mysiga restauranger

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Snart till slau: 1,5:a i Nordostpassagen. Egen uteplats som imponerar med morgon- & förmiddagssol, stor plats att möblera upp med utemöbler & planteringar och grönska runtomkring. En fantastisk plats att nyttja stor del av året! Lägenheten har invändigt en stor social del där kök och vardagsrum möts i en öppen planlösning. Då lägenheten nyproducerades 2013 är köket i mycket gott skick. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus. Sovrummet återfinns längre in i lägenheten, avskilt och lugnt med plats för såväl stor säng som förvaring. Här finns redan idag tre stora garderober. Badrummet är också det väl tilltaget, från 2013, och håller mycket god standard.

Interiör

Interiör: Hall
Rymlig och ljus hall med förvaring i en garderob samt öppen förvaring för väskor, skor och persedlar. Vita väggar och parkettgolv.

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med härligt ljusinsläpp och en praktisk planlösning som gör rummet enkelt att möblera. Plats för soffa, soffbord, tv-bänk och annat möblemang efter tycke och smak. Vardagsrummet smälter ihop med köksdelen i en social och öppen planlösning. Här finns plats för ett större matbord för många gäster.

Kök
Köket är fräscht och ljust med klassiska val och är en lättarbetad yta när ni är många kockar. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt.

Uteplats
Lägenhetens egen uteplats är en riktig oas under de härliga vår- och sommarmånaderna från april till september. En grönskande häck ramar in uteplatsen och gör den lummig och trivsam. Här skiner solens strålar på förmiddagen- perfekt för dagens första kopp kaffe i solen. Plats för utemöbler, loungeset och planteringar, krukor och växter.

Sovrum
Innanför vardagsrummet finner vi sovdelen som är avskärmad genom skjutdörrar. Sovrummet passar perfekt för två då det ryms en stor säng och här finns två set med garderober för förvaring av alla kläder, skor och väskor.

Badrum
Klassiskt och snyggt renoverat badrum med egen tvättmaskin, duschdel med glasvägg, kommod, handfat och wc.

Fakta

Uteplats/balkong

Egen uteplats med härlig förmiddagssol.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 196 kr

I avgiften ingår värme, vatten, ett grundutbud av tv-kanaler och internet

Ekonomi

Andel i föreningen
0,00306%
Andel av årsavgiften är
0,34141%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
9008
Våningsplan
0 av 7
Hiss
Ja
Rum
1,5
Sovrum
1
Max antal sovrum
1
Boarea
48 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
150 kr
Försäkring
100 kr
Summa
250 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
129
Energideklarationsdatum
2013-01-31

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Nordostpassagen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
234
Antal hyresrätter
27
Antal lokaler
8
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1120
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Nordostpassagen bildades 2002 och är en trevlig bostadsrättsförening belägen i en av Göteborgs mest eftertraktade stadsdelar. Husen stod klara 1969-70 och består av 2 byggnader. Föreningen upplåter 211 lägenheter med bostadsrätt samt 25 lägenheter och 8 lokaler med hyresrätt. Hyresrätterna är en så kallad dold tillgång och kommer att upplåtas efterhand de blir lediga.

Föreningen har gjort flertalet renoveringar sedan dess start, följande åtgärder är utförda: 2003-2004 Installation av bredband, renovering av tvättstugor samt nya maskiner. 2007-2011 renovering av alla hissar, målning av källargång. 2004-2007 Renovering av badrum. 2006 Installation av utrustning för värmeåtervinning, installation för rörelsestyrd belysning, installation av styrsystem för ventilation, förstärkning av källardörr. 2006-2007 Ommålning av trapphus. 2007 renovering av gavlar. 2011-2012 Rörelsestyrd belysning i källare samt anslutning av samtliga lägenheter till Comhem där IP-telefoni, bredband o TV grundutbud ingår i avgiften. 2013 tilläggisolering på båda fastigheterna samt takrenovering. 2013-2014 balkongrenovering inkl nya balkongfasader, fasadrenovering, tvättning hydrofobering inkl intersealing samt utbyte av fogar. 2014 nya entréer inkl dörrar, nytt innertak. 2014-2015 nytt nyckelsystem med taggar, ny belysning, entréer, räcken, nya grillplatser, rabatter samt nya uteplatser i fasadliv. En relining av fastigheternas stammar utfördes under 2016. OVK utförd februari/mars 2017.

Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

Föreningen har under de senaste åren genomfört en omfattande renovering av fastigheten som innebär att renoveringar framöver kommer att bli mindre. Renoveringarna har dessutom inneburit en mycket trevligare utemiljö.

För mer information om föreningen se www.brfnordostpassagen.se

Parkering

Totalt förfogar föreningen över 220 garageplatser. Platserna kostar 800kr/mnd. Boendeparkering finns även att tillgå, för att se områdets sträckning och övrig information, se Göteborg stads hemsida.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Grundutbudet ingår i avgiften.

Bredband från Com Hem (100/10). Ingår i avgiften.
Finns möjlighet till fiber via Bredbandsbolaget (100/100) (ingår ej).

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd och tvättstuga.

Till lägenheten hör ett eget förråd.

I föreningen finns en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra. Det finns även ett aktivitetsrum med bla. pingisbord.

Övrigt

Fastigheterna ligger skyddade i Linnéstaden, men på kort promenadavstånd till matbutik, restauranger, speceriaffärer och apotek.
Ett stenkast från bostaden finner vi busshållplatsen för linje 60, som med täta turer (ibland så ofta som var 5:e minut) trafikerar området in mot citykärnan.
Även spårvagnshållplats Prinsgatan nås genom en kort promenad från fastigheterna.

Området

Mäklaren om Linnéstaden

Har man en gång flyttat till Linnéstaden blir man lätt kvar här och det är inte undra på. Få stadsdelar erbjuder kombinationen av kontinental stadsvibb, ståtliga sekelskifteshus och en park som Slottsskogen intill, nästan som en egen trädgård – alltihop inlindat i en avslappnad och tillbakalutad atmosfär.

UTELIV OCH HEMMAKÄNSLA
Linné är en av Göteborgs mest omtyckta stadsdelar. Oavsett om du bor här eller bara brukar hänga på någon av de många restaurangerna, barerna eller kaféerna är det lätt hänt att du gör Linné till din hemmaplan – din del av stan. Det som bygger upp den sköna stämningen i Linné är förmodligen områdets blandning av folk, allt ifrån unga hipsters till äldre damer med hund och småbarn i overall. Längs huvud-stråket Linnégatan är det alltid folk i rörelse och gatan binder ihop Järntorget i norr med Slottsskogen i söder, samt sidogatorna med dess respektive kvarter.

MOTLUT OCH UPPSVING
När du bott ett tag i Linné upptäcker du snart att de olika kvarteren skiljer sig åt i såväl karaktär som byggnadsstilar. Linnégatan kantas av många stenhus från sekelskifte till 1930-tal, med restauranger, kaféer, frisörer och boutiquer i gatuplan. Även i Kommendantsängen öster om Linnégatan finns många bra matställen, bagerier och speciella affärer. Olivedal, väster om Linnégatan är även det ett vibrerande område men med lugnare gator insprängda, samt några av stans allra brantaste backar och trappor. På kvällarna flockas tusentals nöjeslystna människor i Linné, framförallt i kvarteren längs Långgatorna som fått ett enormt uppsving de senaste åren.

Det är ingen hemlighet att närheten till Slottsskogen är en stor orsak till att det är så populärt att bo här. Vad kan ge mer livskvalitet än att vilken dag som helst på året kunna ladda med en morgonjogg i din egen park, eller slappa i eftermiddagssolen med vännerna? Löprundan förlänger du lätt genom att ta dig vidare upp mot vildmarken i Änggårdsbergen.

STAMMISAR OCH NYTÄNKARE
Även om Linnéområdet utvecklas och nya ställen poppar upp emellanåt finns det vissa saker som ändå är precis som de alltid har varit. Visst säger det en del om en inrättnings popularitet när den har 10, 20 eller 30 år på nacken, vilket gäller för många klassiska kaféer, restauranger och butiker längs Linnégatan. Kanske är det så att invånarna i Linné ofta väljer sitt eget stammisställe, gärna i samma byggnad man bor i, så att man kan traska ner en helt vanlig tisdag och låtsas som att det är helg.

Gå in på sidan www.linneguiden.se för mer lokala tips om Linné, bl.a. i form av guidade turer i området.

Köpa eller sälja bostad i Linnéstaden? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Linnéstadens 3 bästa

3
 • 3:e långgatan
 • Slottskogen
 • Dubbel & Dubbel

Karta

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Josefin Liedholm

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 43

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nordostpassagen 12
  Pris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 110 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  30 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Seminariegatan 20
  Utgångspris
  3 775 000 kr
  Månadsavgift
  4 652 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  75 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2018-11-21 16.30 Boka här

 • Bostadsrätt

  Linné, Göteborg

  Adress
  Nordostpassagen 37
  Accepterat pris
  2 190 000 kr
  Månadsavgift
  2 350 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  34,9 kvm
 • Bostadsrätt

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nilssonsberg 23 / Västergatan 5
  Månadsavgift
  2 927 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nilssonsberg 13
  Månadsavgift
  2 736 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Linnégatan 74
  Utgångspris
  3 950 000 kr
  Månadsavgift
  3 739 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  63,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nilssonsberg 11
  Månadsavgift
  2 489 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46,4 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre Djupedalsgatan 5
  Månadsavgift
  3 099 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  44 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nilssonsberg 23
  Månadsavgift
  3 639 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74,4 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nilssonsberg 22
  Månadsavgift
  3 345 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  69,7 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nordostpassagen 17
  Månadsavgift
  2 621 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1-2
  Boarea
  62 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Värmlandsgatan 26
  Månadsavgift
  3 796 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!