Väldisponerat boende i Linné!

Linné, Göteborg

Nordostpassagen 37

Budgivning pågår
Utgångspris
1 990 000 kr
Avgift
2 350 kr
Antal rum
1,5
Boarea
34,9 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
0 av 6
Hiss
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 1 990 000 kr

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Väldisponerat boende i Linné!

Kvadratsmart boende i Linné! Social planlösning mellan kök och vardagsrum samt sovalkov. Nyproducerad 2017. Bredband ingår i avgiften!

 • Ansvarig mäklare

  Ida Almgren

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 32

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkommen till detta väldisponerade boende i Linné. Här bor ni i en nyproducerad lägenhet från 2017 med en social planlösning mellan kök och vardagsrum samt sovalkov. Badrummet har en överträffande dimension med kombinerad tvätt/tork, helkaklat med skön golvvärme.

Stabil förening där bredband och grundutbudet i kabel-tv ingår i avgiften. Möjlighet till garageplats med endast ett par månaders kötid.

Interiör

Hall
Du kliver in i en välkomnande hall där känslan av nybyggt sitter i väggarna. Gott om plats för avhängning av ytterkläder innanför dörren. I taket sitter infällda led-spotlights. Bostaden har genomgående vitmålade väggar samt en ekparkett.

Kök
Vit köksinredning från Marbodal med rostfria beslag. Över- och underskåp ger bra förvaringsmöjligheter. Ovan den laminerade antraciten med underlimmad diskho från Franke sitter ett vitt kakel. Köket är utrustat med inbyggnadshäll och ugn, integrerad diskmaskin samt en kombinerad kyl/frys, allt från Electrolux. Intill köket finns en trevlig matplats för upp till 4-5 personer intill ett större fönsterparti. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Här finns gott om plats för soffa och tv. Även här finns ett större fönsterparti som släpper in rikligt med ljus.

Sovalkov
Mysig alkov med plats för säng samt sängbord. Plats för förvaring av kläder i garderob.

Badrum
Badrummet har en överträffande dimension. Helkaklat med helkaklade vita väggar och ett grått klinker med golvvärme. Toalettstol från Gustavsberg, vikbara duschväggar i klarglas, tvättställ, överskåp samt spegelskåp från Marbodal. Kombinerad tvättmaskin/tortumlare från Electrolux. Infällda led-spotlights i taket.

Varmt välkommen på visning!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Olivedal 5:24

TV/bredband

Det analoga samt digitala gundutbudet från ComHem ingår i avgiften

OwnIT på 1Gbit ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 350 kr

Avgiften är enligt uppgifter från föreningen 2350,42 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,2504%
Andel av årsavgiften är
0,3%

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 990 000 kr
Våningsplan
0 av 6*
Hiss
Ja
Rum
1,5
Boarea
34,9 kvm**

* Lägenheten är 2 trappor upp men då huset är i sutteräng är lägenhetens fönster i bottenvåning

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
125 kr
Försäkring
150 kr
Summa
275 kr

Byggnadssätt

Byggår
1967
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
124
Energideklarationsdatum
2010-05-17

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Nordosten
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
199
Antal hyresrätter
27
Antal lokaler
4
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Nordosten förvärvade 2006 fastigheten Olivedal 5:24. Föreningen upplåter 199 lägenheter med bostadsrätt samt 27 lägenheter och 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen har god ekonomi och disponerar över 27 hyreslägenheter som på sikt vid försäljning kommer att stärka ekonomin ytterligare. De 4 lokalerna tillsammans med dem 27 hyresrätterna skapar goda intäkter till föreningen.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Primär. Föreningen har upprättat en ny underhållsplan som sträcker sig från 2018-2047. Under 2015 amorterade föreningen 5 miljoner på sina lån och ytterligare 3 miljoner amorterades under 2016.

Det finns inga kända avgiftsförändringar i dagsläget.

För mer information se årsredovisningen eller föreningens hemsida www.brfnordosten.se
Lägenhetsförteckning samt ekonomisk- och teknisk förvaltning sköts av Primär fastighetsförvaltning.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar
2008 spolades och filmades avloppsstammarna.
2008-2009 gjordes en injustering av värmesystemet samtidigt byttes termostater.
2009-2010 gjordes en översyn av fasaderna.
2009-2011 renoverades balkonger.
2009-2011 utbyte av fläktar i ventilationssystemet
2013 totalrenoverades föreningens alla 9 hissar.
2014-2015 nytt inpasseringssystem och entréer
2014-2015 Renovering tvättstugorna
2016-2017 Byten av terrassfronter, lagning av betongskador och målning av partierna under terrasserna mot Vegagatan är slutfört

Kommande renoveringar:
Under 2018 har en releining av föreningens stammar påbörjats, detta har redan slutförts i denna lägenhet. Releining är en enklare och beprövad metod att renovera stammarna i stället för att helt byta ut dem. Renovering av trapphus och källargångar är det projekt som står näst på tur.

Parkering

Föreningen har 150 p-platser. För mer information kontakta föreningens samordnare Robin på Primär, 031-709 10 71. För tillfället är det ingen kö.

Boendeparkering finns i området. För priser och områderssträckning för boendeparkering gå in på www.goteborg.se/trafikkontoret/

TV/bredband

Ansluten till kabelnät via ComHem (grundutbud av analoga samt digitala kanaler ingår i månadsavgiften). Föreningen har tecknat ett avtal för gruppanslutning av bredband från OwnIT på 1Gbit som ingår i avgiften.

Gårdsplats/innergård

Trevlig bilfri innergård med mataffär och lekplats inom området samt närhet till Slottsskogens rekreationsområde.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, och tvättstuga.

Området

Mäklaren om Linnéstaden

Har man en gång flyttat till Linnéstaden blir man lätt kvar här och det är inte undra på. Få stadsdelar erbjuder kombinationen av kontinental stadsvibb, ståtliga sekelskifteshus och en park som Slottsskogen intill, nästan som en egen trädgård – alltihop inlindat i en avslappnad och tillbakalutad atmosfär.

UTELIV OCH HEMMAKÄNSLA
Linné är en av Göteborgs mest omtyckta stadsdelar. Oavsett om du bor här eller bara brukar hänga på någon av de många restaurangerna, barerna eller kaféerna är det lätt hänt att du gör Linné till din hemmaplan – din del av stan. Det som bygger upp den sköna stämningen i Linné är förmodligen områdets blandning av folk, allt ifrån unga hipsters till äldre damer med hund och småbarn i overall. Längs huvud-stråket Linnégatan är det alltid folk i rörelse och gatan binder ihop Järntorget i norr med Slottsskogen i söder, samt sidogatorna med dess respektive kvarter.

MOTLUT OCH UPPSVING
När du bott ett tag i Linné upptäcker du snart att de olika kvarteren skiljer sig åt i såväl karaktär som byggnadsstilar. Linnégatan kantas av många stenhus från sekelskifte till 1930-tal, med restauranger, kaféer, frisörer och boutiquer i gatuplan. Även i Kommendantsängen öster om Linnégatan finns många bra matställen, bagerier och speciella affärer. Olivedal, väster om Linnégatan är även det ett vibrerande område men med lugnare gator insprängda, samt några av stans allra brantaste backar och trappor. På kvällarna flockas tusentals nöjeslystna människor i Linné, framförallt i kvarteren längs Långgatorna som fått ett enormt uppsving de senaste åren.

Det är ingen hemlighet att närheten till Slottsskogen är en stor orsak till att det är så populärt att bo här. Vad kan ge mer livskvalitet än att vilken dag som helst på året kunna ladda med en morgonjogg i din egen park, eller slappa i eftermiddagssolen med vännerna? Löprundan förlänger du lätt genom att ta dig vidare upp mot vildmarken i Änggårdsbergen.

STAMMISAR OCH NYTÄNKARE
Även om Linnéområdet utvecklas och nya ställen poppar upp emellanåt finns det vissa saker som ändå är precis som de alltid har varit. Visst säger det en del om en inrättnings popularitet när den har 10, 20 eller 30 år på nacken, vilket gäller för många klassiska kaféer, restauranger och butiker längs Linnégatan. Kanske är det så att invånarna i Linné ofta väljer sitt eget stammisställe, gärna i samma byggnad man bor i, så att man kan traska ner en helt vanlig tisdag och låtsas som att det är helg.

Gå in på sidan www.linneguiden.se för mer lokala tips om Linné, bl.a. i form av guidade turer i området.

Köpa eller sälja bostad i Linnéstaden? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Linnéstadens 3 bästa

3
 • 3:e långgatan
 • Slottskogen
 • Dubbel & Dubbel

Karta

Nordostpassagen 37

Nordostpassagen 37,
41311 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Ida Almgren

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 32

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Västergatan 18
  Utgångspris
  2 775 000 kr
  Månadsavgift
  2 830 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  49 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Linné, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Nordostpassagen 12
  Pris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 110 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  30 kvm

  Visning: 2019-01-21 16.45 Boka här