Perfekt planerad bostad som är belägen i underbara Linné!

Linné, Göteborg

Nordostpassagen 40

Budgivning pågår
Utgångspris
2 250 000 kr
Avgift
2 622 kr
Antal rum
1,5
Boarea
39 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 2 270 000 kr

BudBudgivareDatumTid
2 270 000 krBudgivare 32019-08-2012:31
2 260 000 krBudgivare 22019-08-2012:10
2 250 000 krBudgivare 12019-08-1910:41

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Perfekt planerad bostad som är belägen i underbara Linné!

Perfekt planerad bostad som är belägen i underbara Linné. Balkong i västerläge mot den lugna innergården. Bostaden kommer snart ut till försäljning.

 • Ansvarig mäklare

  Ida Almgren

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 32

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Varmt välkomna till Nordostpassagen 40!. Nordostpassagen 40 - Bjurfors
Varmt välkomna till Nordostpassagen 40!
Detta är den perfekt planerade bostaden. Nordostpassagen 40 - Bjurfors
Detta är den perfekt planerade bostaden
Balkong i härligt västerläge. Nordostpassagen 40 - Bjurfors
Balkong i härligt västerläge
Njut av lugnet mot den bilfria innergården. Nordostpassagen 40 - Bjurfors
Njut av lugnet mot den bilfria innergården
Planlösning. Nordostpassagen 40 - Bjurfors
Planlösning
. Nordostpassagen 40 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Perfekt planerad bostad som är belägen i underbara Linné. En attraktiv och levande stadsdel, med Slottsskogen, Linnégatan och alla dess kvalitéer på kort promenadavstånd.

Bostaden har ett stilrent kök som är renoverat under 2017. Vardagsrum med bra plats för soffmöblemang, matplats och förvaring. Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong i västerläge. Sovalkov med plats för säng och sängbord. Fräscht badrum. Mycket god förvaring i hall i form av en garderobsvägg.

Interiör

Detta är en lägenhet med hög trivselnivå där de praktiska ytorna samspelar för att skapa ett bekvämt och bekymmersfritt boende. En bra, stabil förening med en bilfri innergård. Upp till fjärde våningen med hiss och in genom dörren så välkomnas du in i en ljus och välplanerad lägenhet.

Hallen är praktisk och har plats för avhängning och mycket förvaring i form av en stor garderobsvägg som består av fyra garderober. Vita väggar och praktiskt laminatgolv som är genomgående för bostaden leder dig vidare in i lägenheten. Till vänster finner du badrummet.

Fräscht badrum med badkar, wc, handfat med kommod och spegel med spotlights. Väggarna är halvkaklade i vitt och golvet har en blå mosaik.

Till vänster i hallen efter badrummet finns köket som är renoverat under 2017. Snygga luckor i en stilren vit nyans med ett marmorkakel ovan den ekmönstrade laminatbänkskivan. Köket har god förvaring och bra arbetsbänkar. Vid fönstret mot balkongen finns den givna platsen för ett mindre matbord. Den maskinella utrustningen består av en rostfri ugn, kolfilterfläkt och diskmaskin från 2017 samt kyl/frys i ett vitt utförande.

Efter garderoberna i hallen öppnar vardagsrummet upp sig. Samma golv flyter tröskellöst mellan hall och vardagsrum och väggarna är ljusa. Rummet öppnar sig med stora generösa fönster i västerläge. Från vardagsrummet når du balkongen.

Balkongen har ett härligt västerläge. Här kan kvällens middag avnjutas med servering genom köksfönstret.

Praktisk sovalkov som ger utrymme för ett sängfritt vardagsrum. Här ryms en större säng och sängbord för den som vill. Om man väljer att sätta upp en rumsavdelare så får man snabbt och enkelt känslan av ett eget sovrum. Möjlighet ges även till att bygga eller placera en garderobslösning mot en av väggarna.

Helt enkelt en perfekt lägenhet för dig som vill bo med närhet till livets goda i mysiga Linnéstaden!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Olivedal 6:34

Parkering

Garageplats finns att hyra; både för bilar och mc. En bilplats kostar 740:-/mån, och väntetiden ligger på ca 6 mån. Föreningen har sedan 2018 även ett antal laddningsstationer för elbilar och är du intresserad av detta kontaktar du Brf Blåvalen styrelse. Boendeparkering finns att tillgå i området, läs mer på goteborg.se

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 622 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,2893%
Andel av årsavgiften är
0,29%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 250 000 kr
Lägenhetsnummer
347
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja
Rum
1,5
Boarea
39 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
1965-1967

Det finns ingen ny energideklaration för fastigheten. Det åligger föreningen att låta upprätta en ny.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Blåvalen (fd NOP 3659)
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
257
Antal hyresrätter
17
Antal lokaler
20
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Blåvalen (fd NOP 3659) bildades 2006 och äger fastigheten Olivedal 6:34. Föreningens fyra byggnader stod klara 1967. Föreningen innefattar sammanlagt 257 lägenheter, varav 17 lägenheter utgör hyresrätter, ca 1100 kvm totalt. När hyreslägenheterna avyttras genererar det pengar till föreningen då de ombildas till bostadsrätter och avyttras. Föreningen följer en upprättad underhållsplan och under 2008-2010 gjordes relining av stammarna. Föreningen har även utfört en OVK- besiktning, bytt ut gemensamma armaturer, hissarna har renoverats, låssystemet har uppdateras och taket har renoverats. Under våren 2019 genomförs renoveringar av entrépartier och målning av trapphus, vilka pengar är avsatta för. Renovering av tvättstugorna är på gång. De företag som hyr lokaler av föreningen är Slottsskogens vandrarhem, Nia Movement, Café La Delicia och Frisörsalong Top Style.

I föreningen finns bl.a. en odlargrupp för odling i både egen och gemensam regi samt en cykelmekargrupp.

Föreningen har inga planer på att höja avgiften.

Lägenhetsförteckning samt ekonomisk- och teknisk förvaltning innehas av Primär fastighetsförvaltning. För mer information besök: www.blavalen.se
Eftersom all förvaltning och skötsel sker professionellt har föreningen har inga krav på gemensamma arbetsinsatser från medlemmarna. Däremot är frivilligt engagemang i föreningen välkommet

Parkering

Garageplats finns att hyra; både för bilar och mc. En bilplats kostar 740:-/mån, och väntetiden ligger på ca 6 mån. Föreningen har sedan 2018 även ett antal laddningsstationer för elbilar och är du intresserad av detta kontaktar du Brf Blåvalen styrelse. Boendeparkering finns att tillgå i området, läs mer på goteborg.se

TV/bredband

Bredband (250/100 Mbit/s), grundutbudet i TV och telefoni från ComHem ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en övernattningslägenhet på Nordostpassagen 55 som BRF Blåvalens medlemmar kan hyra för sina gäster. Lägenheten kostar 350:-/natt inklusive parkering. Mer information finns att läsa på hemsidan: http://www.blavalen.se/Oevernattningslaegenhet/

I markplan på Nordostpassagen 36 har föreningen en gemensamhetslokal med regelbunden verksamhet för den som vill delta. I lokalen arrangeras föreningsträffar, klädbytardagar, fixarverkstad, ägodelaevents med mera, men lokalen kan också bokas (gratis) av medlemmar för t. ex. barnkalas. Lokalen fungerar dessutom som fastighetsexpedition och rum för Blåvalens styrelsemöten. Besök http://www.blavalen.se/Gemensamhetslokal/ och https://www.facebook.com/blavalenBRF/ för information.

Föreningen har en cykelmekarlokal där det finns mekstativ, verktygsats och cykelpump med manometer och analog radio. Medlemskapet kostar 100 kr och då ingår en personlig nyckeltagg till cykelmekarlokalen på NP 55, möjlighet att lära känna cykelintresserade grannar samt möjlighet att låna en cykel (äldre modell).

Tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 2 torkrum i samma hus på våning -2.

Det finns cykelrum och separat barnvagnsrum i huset.

Området

Mäklaren om Linnéstaden

Har man en gång flyttat till Linnéstaden blir man lätt kvar här och det är inte undra på. Få stadsdelar erbjuder kombinationen av kontinental stadsvibb, ståtliga sekelskifteshus och en park som Slottsskogen intill, nästan som en egen trädgård – alltihop inlindat i en avslappnad och tillbakalutad atmosfär.

UTELIV OCH HEMMAKÄNSLA
Linné är en av Göteborgs mest omtyckta stadsdelar. Oavsett om du bor här eller bara brukar hänga på någon av de många restaurangerna, barerna eller kaféerna är det lätt hänt att du gör Linné till din hemmaplan – din del av stan. Det som bygger upp den sköna stämningen i Linné är förmodligen områdets blandning av folk, allt ifrån unga hipsters till äldre damer med hund och småbarn i overall. Längs huvud-stråket Linnégatan är det alltid folk i rörelse och gatan binder ihop Järntorget i norr med Slottsskogen i söder, samt sidogatorna med dess respektive kvarter.

MOTLUT OCH UPPSVING
När du bott ett tag i Linné upptäcker du snart att de olika kvarteren skiljer sig åt i såväl karaktär som byggnadsstilar. Linnégatan kantas av många stenhus från sekelskifte till 1930-tal, med restauranger, kaféer, frisörer och boutiquer i gatuplan. Även i Kommendantsängen öster om Linnégatan finns många bra matställen, bagerier och speciella affärer. Olivedal, väster om Linnégatan är även det ett vibrerande område men med lugnare gator insprängda, samt några av stans allra brantaste backar och trappor. På kvällarna flockas tusentals nöjeslystna människor i Linné, framförallt i kvarteren längs Långgatorna som fått ett enormt uppsving de senaste åren.

Det är ingen hemlighet att närheten till Slottsskogen är en stor orsak till att det är så populärt att bo här. Vad kan ge mer livskvalitet än att vilken dag som helst på året kunna ladda med en morgonjogg i din egen park, eller slappa i eftermiddagssolen med vännerna? Löprundan förlänger du lätt genom att ta dig vidare upp mot vildmarken i Änggårdsbergen.

STAMMISAR OCH NYTÄNKARE
Även om Linnéområdet utvecklas och nya ställen poppar upp emellanåt finns det vissa saker som ändå är precis som de alltid har varit. Visst säger det en del om en inrättnings popularitet när den har 10, 20 eller 30 år på nacken, vilket gäller för många klassiska kaféer, restauranger och butiker längs Linnégatan. Kanske är det så att invånarna i Linné ofta väljer sitt eget stammisställe, gärna i samma byggnad man bor i, så att man kan traska ner en helt vanlig tisdag och låtsas som att det är helg.

Gå in på sidan www.linneguiden.se för mer lokala tips om Linné, bl.a. i form av guidade turer i området.

Köpa eller sälja bostad i Linnéstaden? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Linnéstadens 3 bästa

3
 • 3:e långgatan
 • Slottskogen
 • Dubbel & Dubbel

Karta

Nordostpassagen 40

Nordostpassagen 40,
413 11 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Ida Almgren

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 32

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  Adress
  Västergatan 16
  Utgångspris
  2 990 000 kr
  Månadsavgift
  3 580 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm

  Visning: 2019-08-25 14.00 Boka här

 • Bostadsrätt

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Tredje Långgatan 32A
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  1 942 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!