Charmig genomgångstrea med generösa ytor och balkong!

Linné, Göteborg

Tredje Långgatan 35

På förhand
Utgångspris
3 850 000 kr
Avgift
3 783 kr
Antal rum
3
Boarea
77 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 7
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Charmig genomgångstrea med generösa ytor och balkong!

Välkomna till denna mycket charmiga och välplanerade lägenhet om ca 78 kvm fördelade på tre rum och balkong!

 • Ansvarig mäklare

  Malin Bjerkhede

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 14

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Interiörbild. Tredje Långgatan 35 - Bjurfors
Interiörbild. Tredje Långgatan 35 - Bjurfors
Interiörbild. Tredje Långgatan 35 - Bjurfors
Interiörbild. Tredje Långgatan 35 - Bjurfors
Interiörbild. Tredje Långgatan 35 - Bjurfors
Interiörbild. Tredje Långgatan 35 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu finns chansen att införskaffa denna smakfulla genomgångslägenhet om tre rum och 78 kvm i expansiva Linné. Direkt innanför dörren välkomnas man av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Härifrån leds man vidare in till lägenhetens väl tilltagna vardagsrum vars behagliga ljusinsläpp bidrar till den luftiga känslan som infinner sig i rummet. Här kan man med enkelhet möblera med en större soffgrupp och tv-möbel och fortfarande ha plats för ett större middagsbord för sena middagar i goda vänners lag. Lägenhetens större sovrum rymmer en stor dubbelsäng och har plats för garderober för smart förvaring. Härifrån når man även bostadens mycket härliga balkong. Det mindre sovrummet lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller varför inte ett hemmakontor. Köket är inrett i tidlösa materialval och är fullt utrustat med inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin samt rostfri kyl och frys. Badrummet är helkaklat och likt köket inrett med mycket stilrena. Sammantaget är detta en mycket välplanerad och charmig lägenhet där man med mycket lite ansträngning kan skapar en trevlig och ombonad atmosfär.

Linné är en av Göteborgs populäraste stadsdelar. I området finns ett rikt utbud av trendiga restauranger och caféer samt trevliga små butiker. På Tredje Långgatan, som delvis är gågata under sommarmånaderna, ligger populära Made in China, Tacos &Tequila och Taverna Averna med sina härliga uteserveringar samt café, vinbar och kulturarena. I närområdet finns både Hemköp, Netto och Willys samt mysiga Saluhallen Briggen. För natursköna upplevelser finns Slottsskogen, Botaniska trädgården samt Änggården på promenadavstånd.

Goda kommunikationer med både buss och spårvagn från närliggande hållplatser som Masthuggstorget samt Järntorget.

Interiör

Tre trappor upp välkomnas ni in i denna charmiga genomgångslägenhet om ca 78 generösa kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Bakom entrédörren gömmer sig en rymlig hall där det finns gott om plats för en större hallmöbel för avhängning av ytterkläder och skor. Direkt ansluten till hallen finns även en klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter. Här är väggarna beklädda med en tilltalande mönstrad tapet och på golvet ligger stilrent parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten.

Från hallen leds man naturligt in i lägenhetens vardagsrum vars rymd är slående. Via det stora fönsterpartiet skänks ett behagligt ljus som sprider sig till rummets alla hörn och adderar till den luftiga känslan som infinner sig i rummet. Väggarna är vita och på golvet ligger den vackra genomgående parketten. Här kan ni enkelt möblera med en större soffa, soffbord och tv-möbel och fortfarande ha plats för ett matsalsbord för långa och sena middagar i goda vänners lag. Med minimal ansträngning skapar ni i detta rum en mycket trevlig och ombonad känsla.

I anslutning till vardagsrummet finner ni ett av bostadens två sovrum. I dagsläget nyttjas detta som barnrum. Beroende på behov lämpar sig rummet lika bra som ett gästrum eller kontor. Här är väggarna klädda med en mycket smakfull mönstrad tapet och på golvet ligger den genomgående parketten. Rummet har plats för en enkelsäng och ytterligare förvaringsmöbel.

Lägenhetens större sovrum finner ni i direkt anslutning till hallen i vilket det ryms en stor dubbelsäng och flertalet garderober för smart förvaring. På golvet ligger det för lägenheten genomgående parkettgolvet medans väggarna är vita med en fondvägg som bryter av i trendigt grön färg. Härifrån når man dessutom lägenhetens mycket härliga balkong.

Köket nås från hallen och är i sin helhet mycket stilrent. Köksfönstret ger ett härligt ljusinsläpp som bidrar till rummets ljusa och luftiga känsla. Intill köksfönstret ryms ett mindre köksbord. Inredningen består av vita underskåp som bekläds av en svart bänkskiva. Överskåpen är likt underskåpen även de vita. Mellan skåpen sitter ett kakel i varierande grå nyans som skapar en snygg kontrast. Köket är utrustat med en inbyggnadsugn, spishäll, fläkt samt rostfri kyl och frys.

Badrummet är helkaklat i tidlös färgkombinat med vita väggar och grått klinker på golvet. Utrustningen består av WC, handfat med tillhörande kombination samt ett spegelskåp. Det finns i badrummet även duschdörrar och en mindre, toppmatad tvättmaskin.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Skonaren på Masthugget 6:18
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
165
Antal lokaler
11
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Skonaren på Masthugget 6:18 bildades 2003 och är belägen i en av Göteborgs mest eftertraktade stadsdelar. Huset stod klart 1979, och i föreningen finns 153 bostadsrätter samt 14 hyresrätter och 12 lokaler upplåtna med hyresrätt.

Hyresrätterna utgör en dold tillgång som kommer att förstärka den redan goda ekonomin den dagen de ombildas och säljs.

Tidigare reparationer/underhåll:

2006-2007 Samtliga badrum i föreningen renoverades.. I samband med detta kontrollerades alla stammar och de som bedömdes vara i behov av det byttes ut.
2007/2008 har ett flertal lokaler byggts om till nya bostäder och även upplåtits med bostadsrätt. Takavrinningen förbättrades med nya stuprännor samt terrasserna på översta våningen har renoverats. Omläggning tak.
2009 så stod den stora renoveringen av innergården klar samt ombyggnation av sophanteringssystem.
2010 Genomfördes en översyn av ventilationen samt ommålning av trapphusen.
2011 Spolning värmesystem, byte pumpar värmesystem, installation av säkerhetsdörrar.
2012 Fönsterrenovering, termostatbyte.
2013 Installation av fibernät samt injustering av ventilation i lokaler.
2014 Spolning av avloppssystem.
2016 Fönsterbyte.
2017 Skapat hobbyrum för föreningens medlemmar samt vidare förfarande kring modernisering av balkonger. Samtliga balkonger ska få räcken av smide för ett luftigt utseende med mer ljusinsläpp än dagens lösning i plåt.
2018 Ny leverantör av bredband (Bahnhof 1000/1000) som från 1 november 2018 ingår i avgiften för samtliga medlemmar.

Kommande renoveringar/underhåll:
Föreningen följer en underhållsplan.
Just nu håller föreningen på att renovera portarna och balkongerna på gårdssidan efter det kommer de att renovera balkongerna mot gatan vilket kommer ske under kommande vår.
Mer info om underhåll och reparationer finns att läsa om i underhållsplanen.
Föreningen planerar att sätta solceller på taken samt odlingslådor.
Butiken Netto på entréplanet kommer under 2020 byta till Coop.
Föreningen har inte diskuterat eller beslutat några avgiftsförändringar. Avgiften sänktes 2019 med 10% samt även inkluderade bredbandet.

Mycket matnyttig information finns att läsa på föreningens hemsida http://skonarenpamasthugget.se/

Denna del av Göteborg genomgår en stor förändring där södra älvstranden är ett av Västsveriges hetaste framtidsområden. Här planeras för en ny mötesplats med ett tydligt kajstråk, en levande och tät stadsdel med plats för bostäder, butiker, restauranger och arbetsplatser. Södra älvstranden består av områdena Masthuggskajen och Skeppsbron (se https://stadsutveckling.goteborg.se/projekt/sodraalvstranden/)

Parkering

Garage i huset Värmlandsgatan 17-19. Garaget samägs av Brf Galeasen Linnéstaden, Brf Jakten och Brf Skonaren på Masthugget 6:18 genom Långgatornas samfällighetsförening, LSF. P-plats i garaget Värmlandsgatan 17-19 kostar (dygnetruntparkering) 850 kr/mån. För att ställa sig i kö till en parkeringsplats vänligen kontakta förvaltare av garagesamfälligheten: lsfgbg.se
Det finns flera närbelägna parkeringshus och parkeringsplatser.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbudet ingår i avgiften.
Internet ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen

Föreningens gemensamma utrymmen är tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, sopsorterings samt mycket trevlig och barnvänlig innergård.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbudet ingår i avgiften.

Fiber finns indraget och varje lägenhetsinnehavare kan välja själva vilket abonnemang man vill teckna. Bredband ingår inte i avgiften.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 783 kr

Ekonomi

Andel av årsavgiften är
0,72%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 850 000 kr
Lägenhetsnummer
534
Våningsplan
3 av 7*
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
77 kvm

* Våningsplan 3 av 7.

Byggnadssätt

Byggår
1979
Uppvärmning
Fjärrvärme

Området

Mäklaren om Linnéstaden

Har man en gång flyttat till Linnéstaden blir man lätt kvar här och det är inte undra på. Få stadsdelar erbjuder kombinationen av kontinental stadsvibb, ståtliga sekelskifteshus och en park som Slottsskogen intill, nästan som en egen trädgård – alltihop inlindat i en avslappnad och tillbakalutad atmosfär.

UTELIV OCH HEMMAKÄNSLA
Linné är en av Göteborgs mest omtyckta stadsdelar. Oavsett om du bor här eller bara brukar hänga på någon av de många restaurangerna, barerna eller kaféerna är det lätt hänt att du gör Linné till din hemmaplan – din del av stan. Det som bygger upp den sköna stämningen i Linné är förmodligen områdets blandning av folk, allt ifrån unga hipsters till äldre damer med hund och småbarn i overall. Längs huvud-stråket Linnégatan är det alltid folk i rörelse och gatan binder ihop Järntorget i norr med Slottsskogen i söder, samt sidogatorna med dess respektive kvarter.

MOTLUT OCH UPPSVING
När du bott ett tag i Linné upptäcker du snart att de olika kvarteren skiljer sig åt i såväl karaktär som byggnadsstilar. Linnégatan kantas av många stenhus från sekelskifte till 1930-tal, med restauranger, kaféer, frisörer och boutiquer i gatuplan. Även i Kommendantsängen öster om Linnégatan finns många bra matställen, bagerier och speciella affärer. Olivedal, väster om Linnégatan är även det ett vibrerande område men med lugnare gator insprängda, samt några av stans allra brantaste backar och trappor. På kvällarna flockas tusentals nöjeslystna människor i Linné, framförallt i kvarteren längs Långgatorna som fått ett enormt uppsving de senaste åren.

Det är ingen hemlighet att närheten till Slottsskogen är en stor orsak till att det är så populärt att bo här. Vad kan ge mer livskvalitet än att vilken dag som helst på året kunna ladda med en morgonjogg i din egen park, eller slappa i eftermiddagssolen med vännerna? Löprundan förlänger du lätt genom att ta dig vidare upp mot vildmarken i Änggårdsbergen.

STAMMISAR OCH NYTÄNKARE
Även om Linnéområdet utvecklas och nya ställen poppar upp emellanåt finns det vissa saker som ändå är precis som de alltid har varit. Visst säger det en del om en inrättnings popularitet när den har 10, 20 eller 30 år på nacken, vilket gäller för många klassiska kaféer, restauranger och butiker längs Linnégatan. Kanske är det så att invånarna i Linné ofta väljer sitt eget stammisställe, gärna i samma byggnad man bor i, så att man kan traska ner en helt vanlig tisdag och låtsas som att det är helg.

Gå in på sidan www.linneguiden.se för mer lokala tips om Linné, bl.a. i form av guidade turer i området.

Köpa eller sälja bostad i Linnéstaden? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Linnéstadens 3 bästa

3
 • 3:e långgatan
 • Slottskogen
 • Dubbel & Dubbel

Karta

Tredje Långgatan 35

Tredje Långgatan 35,
413 27 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Malin Bjerkhede

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 14

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Linnégatan 51
  Utgångspris
  3 095 000 kr
  Månadsavgift
  2 661 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Andra Långgatan 26
  Utgångspris
  4 950 000 kr
  Månadsavgift
  4 355 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3-4
  Boarea
  108 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Kastellgatan 8B
  Prisidé
  4 150 000 kr
  Månadsavgift
  3 090 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1-2
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Andra Långgatan 28
  Prisidé
  3 300 000 kr
  Månadsavgift
  2 696 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  60 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  Adress
  Nordostpassagen 37
  Utgångspris
  3 690 000 kr
  Månadsavgift
  4 908 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83 kvm

  Visning: 2020-01-26 12.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Tredje Långgatan 38
  Utgångspris
  2 990 000 kr
  Månadsavgift
  2 975 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nordenskiöldsgatan 7B
  Utgångspris
  3 775 000 kr
  Månadsavgift
  3 811 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  60 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Tredje långgatan 39
  Pris
  3 590 000 kr
  Månadsavgift
  3 026 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nilssonsberg 10
  Pris
  3 950 000 kr
  Månadsavgift
  4 249 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  88,4 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Skanstorget 7
  Utgångspris
  4 500 000 kr
  Månadsavgift
  3 119 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Olivedalsgatan 4
  Utgångspris
  5 690 000 kr
  Månadsavgift
  6 595 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  117 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre Majorsgatan 8
  Utgångspris
  5 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 379 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  82 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!