Olofstorp, Göteborg

Lerumsvägen 124

Såld, 2019-04-05
Besiktigad
Slutpris
3 100 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
1288 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
73 kvm / 58 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Therese Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 72

 • Extra kontaktperson

  Knut Paxlind

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 71

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fint läge mellan skog och äng. Lerumsvägen 124 - Bjurfors
Altan i olika etage. Lerumsvägen 124 - Bjurfors
Välkommen in. Lerumsvägen 124 - Bjurfors
. Lerumsvägen 124 - Bjurfors

Helkaklat badrum från 2018

. Lerumsvägen 124 - Bjurfors

Matplats mot uterummet

Ljus inredning ger ett trivsamt kök. Lerumsvägen 124 - Bjurfors

Området

Mäklaren om Olofstorp

Olofstorp ligger knappt två mil från de centrala delarna från Göteborg och ca åtta kilometer från Lerums centrum. Olofstorp ligger strax söder om Lärjeån i omedelbar närhet till vacker natur. Olofstorps närhet till Lerum gör att all service och många aktiviteter finns inom ett bekvämt avstånd. Här finns förskola och skola med årskurs 1-9 och även en livsmedelsbutik.

HÄR FINNER DU naturen inpå knuten med vidsträckta grönområden och i norr ringlar Lärjeån genom den natursköna dalgången. Gunnilse är en lantlig idyll i nordöstra Göteborg, ursprungligen en gammal glesbygd med lantbruk och bondgårdar. Här finner du naturen inpå knuten med vidsträckta grönområden och i norr ringlar Lärjeån genom den natursköna dalgången. Här finns skola med årskurs 1-9 och livsmedelsbutik. I området runt skolan och kyrkan ligger några trävillor i huvudsak från trettio- och fyrtiotalen.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns det mycket att välja på. I omgivningarna finns hästgårdar med ridskolor och även Lerjedalens Golfklubb med 18-hålsbana samt två 9-hålsbanor i naturskön miljö.

HÄR FINNS SKOLA med årskurs 1-9 och livsmedelsbutik. I området runt skolan och kyrkan ligger några trävillor i huvudsak från trettio- och fyrtiotalen.

FRÅN ALLA OMRÅDEN i Nordöstra Göteborg går det bra kommunikationer både in till Göteborg, Lerums kommun, samt mellan stadsdelarna. Med buss når du centrala Göteborg på cirka 25 minuter.

Köpa eller sälja bostad i Gunnilse? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.