Ljus genomgångstrea med inglasad balkong

Övre Eriksberg, Göteborg

Lundbygatan 7D

Utgångspris
2 495 000 kr
Avgift
4 755 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 3
Boarea
76 kvm

Visning

 • tisdag 4/8, KL 18:30 - 19:00

  Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Ljus genomgångstrea med inglasad balkong

I anslutning till Eriksbergsområdet ligger denna mycket fina genomgångstrea om ca 76 kvm med inglasad balkong från 2020.

 • Ansvarig mäklare

  Jesper Karlsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 56

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Rymligt och fint ljusflöde i vardagsrummet. Lundbygatan 7D - Bjurfors
Rymligt och fint ljusflöde i vardagsrummet
. Lundbygatan 7D - Bjurfors
. Lundbygatan 7D - Bjurfors
. Lundbygatan 7D - Bjurfors
Nyslipad fiskbensparkett. Lundbygatan 7D - Bjurfors
Nyslipad fiskbensparkett
. Lundbygatan 7D - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

I anslutning till Eriksbergsområdet ligger denna mycket fina genomgångstrea om ca 76 kvm med inglasad balkong från 2020. Genomtänkt planlösning och fint ljusflöde mellan kök och vardagsrum. Köket renoverades är 2011 i klassisk stil med vita luckor och här finns plats för matbord. Rymligt vardagsrum som lämnar plats till både soffa och matsalsmöbel. Två fina sovrum och gott om förvaring i klädkammare och garderober. Genomgående fina och slipade ytskikt i hall och vardagsrum från 2019.

Här bor du i ett trevligt område nära Eriksberg och all service vid Eriksbergs köpcentra. Fri parkering på gatan och det är goda bussförbindelser som tar dig in till city på ca 15 min.

Interiör

Varmt välkommen till Lundbygatan 7D.

Ljus och mycket välhållen genomgångstrea med inglasad balkong från 2020. Renoverat kök från 2011 och slipade golv i vardagsrum och hall. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt djupa nischer som lämnar gott om plats till krukor, lampor mm. Lägenheten är om ca 76 kvm och fördelar sig enligt följande:

Inbjudande och rymlig hall som leder vägen vidare till samtliga rum. Mycket fin stavparkett i original som är omslipat 2019 i anslutning till entrén som fortgår in i vardagsrummet. En tapet i vitt pryder väggarna. Förvaring finns i två garderober samt en klädkammare.

De två sovrummen ligger på vardera sidan om hallen. Det stora sovrummet till höger används idag som ett kontor/gästrum och har laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler.

Det andra sovrummet ligger till vänster med ett lugnt läge utan någon direkt insyn. På golvet ligger eklaminat och väggarna pryds av tapet. Förvaring i en skjutdörrsgarderob. Använd efter tycke och smak.

Vidare till vänster in i bostaden ligger köket. Det är smakfullt renoverat år 2011 med vita luckor och en arbetsbänk i trä. Vackert vitrinskåp och förvaring i höga skåp. I övrigt är det gott om förvaring med skåp på vardera sidan. Svart plast i kakelimitation sitter ovan den fina arbetsbänken. Utrustningen består av diskmaskin, fullhöjd kyl och frys, fläktkåpa samt spis med ugn. Ljus matplats intill fönstret där man ledigt sitter fyra personer. En mönstrad tapet på väggarna och på golvet ligger eklaminat.

Till höger om hallen nås bostadens hjärta, vardagsrummet. Här har du utgång till den inglasade balkongen där du kan avnjuta morgonsolen. I rummet finns gott om plats för både soffa och matsalsmöbel. Mycket vacker fiskbensparkett som nyslipades 2019 samt mycket charmig tapet.

Slutligen mellan kök och vardagsrum finner man badrummet. Det är helkaklat med mörkgrått klinkergolv och vitmålade kaklade väggar med en detaljborder. Här finns dusch, spegelskåp, handdukstork, handfat och tvättmaskin.

Till lägenheten hör ett källar- och vindsförråd.

Varmt välkommen på visning.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kyrkbyn 19:11

Parkering

5 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
22 parkeringsplatser. Går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. För övrigt är det fri parkering utmed gatan.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 755 kr

I avgiften ingår värme, vatten, bredband och digital-TV från ComHem.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,6481%
Andel av årsavgiften är
2,6481%
Pantsatt
Ja
Reparationsfond
9 721 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 495 000 kr
Lägenhetsnummer
32
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Nej
Rum
3
Boarea
76 kvm

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
250 kr
Försäkring
100 kr
Summa
350 kr

Detta är enbart riktvärden och kan variera beroende på avtal.

Byggnadssätt

Byggår
1949-1952
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Gamla Lundby i Göteborg
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
50
Antal lokaler
3
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1977 och förvaltas idag av HSB som sköter lägenhetsförteckning samt ekonomisk förvaltning. Föreningens trappstädning är utlagd på entreprenad. I föreningens byggnader finns 50 lägenheter, varav en hyresrätt som ägs av föreningen, samt 3 lokaler.

En underhållsplan finns upprättad för föreningens fastigheter och denna följs samt uppdateras kontinuerligt.
1986 - Totalrenovering av fastigheten med bland annat stambyte och fasadrenovering.
2014 - Obligatorisk ventilationskontroll, OVK.

Renoveringar - Utförda och planerade

2019 - En OVK-besiktning samt rensning av kanaler. Porttelefoner är utbytt och samtidigt har elektronisk bokning av tvättstuga införts. Nytt låssystem av märket iLOQ har installerats i samtliga lägenhetsdörrar och övriga passager inom deras båda fastigheter. Luftavfuktare är utbytt på Lundbygatan 7. Båda sophusen har fått nya dörrar.

2020 - Inga kommande renoveringar eller framtida utveckling utöver inglasning av balkong.

Parkering

5 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
22 parkeringsplatser. Går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. För övrigt är det fri parkering utmed gatan.

TV/bredband

I avgiften ingår värme, vatten, digital-TV bas och bredband 100/10 från ComHem

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten följer både vinds- och källarförråd. I källaren finns tvättstuga med torkrum och cykelrum som är åtkomligt från gatan. I föreningen finns även mangelrum och en samlingslokal med kök. Lokalen är belägen i källaren på Douglasgatan och kan hyras av föreningens medlemmar.

Området

Att bo i Eriksberg

Norra Älvstranden är ett vattennära område med sköna stråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan. Ett av de bostadsområden som nu växer fram är den gröna Sannegårdshamnen där både närheten till vattnet och naturen blir viktiga ingredienser.

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Här finns också butiker, restauranger, hotell, bar, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant. Den stora bockkranen vid Eriksberg är ett landmärke.

Här finns ett antal grönområden att strosa i. Krokängsparken, Sörhallsberget och Färjenäsområdet är några exempel. Färjenäs har en stor nybyggd lekplats och skateboardramp. Den vackert träskodda bryggpromenaden på Eriksberg inbjuder till promenader längs vattnet, fina små prång med bänkar för avkoppling.

Norra Älvstranden tillhör stadsdelen Lundby och här finns 21 kommunala förskolor samt fem familjedaghem och sju enskilda förskolor. På Wieselgrensgatan finner man en öppen förskola. Det finns åtta kommunala grundskolor med fritidshem samt två fristående grundskolor.

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av meningsfulla fritidsaktiviteter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna med Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. I teatersalongen Blå Hallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud. Här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

Vid Eriksbergs centrum finner man flera butiker, systembolag, apotek och en stor matvaruaffär. Utmed kajkanten ligger flera restauranger och caféer med vacker utsikt över hamninloppet. Vid Älvsborgsbrons ena brofäste ligger Göteborg City Golf, en driving-range som är byggd så att träningen ska bli så lik en vanlig golfrunda som möjligt. Här finns högklassiga bollar samt riktiga greener att sikta mot.

Hamnfärjorna ÄlvSnabben går i tät trafik med hållplatserna på båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden, bl.a. med stombusslinje 16. Man kan idag cykla i stort sett hela vägen mellan broarna på Norra Älvstranden. En vacker väg med storslagna vyer som också är fin för långa promenader.

Köpa eller sälja bostad i Eriksberg? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lundbygatan 7D

Lundbygatan 7D,
418 76 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jesper Karlsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 56

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Övre Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Ullmansgatan 5A
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 493 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Övre Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Lammelyckan 9D
  Utgångspris
  1 790 000 kr
  Månadsavgift
  2 606 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  47 kvm

  Visning: 2020-08-12 17.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Övre Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Ödmansgatan 4A
  Utgångspris
  2 650 000 kr
  Månadsavgift
  4 301 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  66 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!