Påvelund, Göteborg

Lindgatan 17

Såld, 2021-02-26
Besiktigad
Slutpris
10 750 000 kr
Antal rum
8
Tomtarea
655 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
223 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

  • Ansvarig mäklare

    Per Ris

    Fastighetsmäklare / Partner

    :
    Telefon: 031-68 69 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Mäklaren om Påvelund

BO BARNVÄNLIGT I PÅVELUND
Attraktiva Påvelund ligger i sydvästra Göteborg med närhet till stad och natur. Med havsbad och småbåtshamnar som närmsta granne erbjuder området livskvalité på hemmaplan.

UNDERBARA BAD OCH NATUR
Påvelund gränsar till Långedrag och Fiskebäck. Området erbjuder många vackra promenadstigar där småbåts- och fiskelivet ger sig väl till känna. Kanske stannar du någonstans för ett spontant dopp vid en av de många badplatserna?

För dig som är sportintresserad finns det ett stort utbud. Här finns både Älvsborg FF som är en av Göteborgs största fotbollsföreningar och handbollsföreningen Önnereds HK som är en av Sveriges största handbollsföreningar. Vid Påvelunds motionscentrum kan du uppleva den vackra naturen via olika slingor och här ligger Påvelunds tennis- och badmintonklubb. För den seglingsintresserade finns Göteborgs Kungliga Segel Sällskap, GKSS, som grundades 1860 och än idag är ledande inom segling. Hamnens två restauranger bjuder på en härlig miljö som sprudlar av liv och rörelse. Du har också Hinsholmens småbåtshamn som ligger vackert belägen i Hinsholmskilen.

MED NÄRHET TILL DET DU BEHÖVER
I barnvänliga Påvelund finner du många lekplatser och flera förskolor och grundskolor. Engelska skolan erbjuder både förskolan och grundskola och här går barn från hela Göteborg. I områdets centrum finns mataffärer, vårdcentral, apotek, frisörer och lokala restauranger. Och på bara några minuter med buss eller på cykel är du på Frölunda Torg som erbjuder förstklassig shopping och ett stort utbud av caféer och restauranger. Med buss från Beryllgatan tar du dig nästan lika snabbt in till centrala Göteborg och allt staden har att erbjuda.

Från Saltholmen går skärgårdsbåtarna året om, självklart extra populära på sommaren, och härifrån tar dig spårvagnen smidigt hela vägen in till stan.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Påvelund? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.