Unikt hem där varje detalj är noga utvald

Sannegårdshamnen, Göteborg

Barken Beatrices Gata 34

På förhand
Avgift
5 955 kr
Antal rum
3
Boarea
98 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Unikt hem där varje detalj är noga utvald

Söker du något speciellt i sin egen klass med hög kvalitet är det här du skall bo. Påkostat, kvalitativt och elegant där varje detalj är noga utvald

Bilder

Utvald detaljbild. Barken Beatrices Gata 34 - Bjurfors
Påkostat, kvalitativt och elegant. Barken Beatrices Gata 34 - Bjurfors
Påkostat, kvalitativt och elegant
. Barken Beatrices Gata 34 - Bjurfors
. Barken Beatrices Gata 34 - Bjurfors

Låt den sprakande brasan sprida värme och ett vackert sken

. Barken Beatrices Gata 34 - Bjurfors
. Barken Beatrices Gata 34 - Bjurfors

Unikt hem där varje detalj är noga utvald

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Unikt hem du direkt hänförs av när du tar klivet in. Söker du något speciellt i sin egen klass med hög kvalitet är det här du skall bo. Påkostat, kvalitativt och elegant. Varje detalj är noga utvald för att passa den kräsne. Bostaden har genomgått en totalrenovering vilket gör den unik i området. Vitt stengolv harmoniserar med den ljusa inredningen. Kombinationen med ljusinsläppet från stora fönsterpartier är näst intill hänförande där ni blickar ut över grönskan. Generösa sällskapsytor präglar bostaden och ger plats för både familj och vänner. Den öppna planlösningen bjuder in till fest. Perfekt att bjuda över vänner, låta dem mingla runt medan kocken förbereder kvällens meny i köket. Framåt kvällen kan ni tända den sprakande brasan och bara njuta. Här finner ni både en balkong och en uteplats med stor potential där ni har möjlighet att följa solens strålar.

Bostaden ligger ett stenkast från Sannegårdens kajstråk. Här finner du mysiga caféer och ett flertal restauranger. I området finns trevliga promenadstråk både vid vattnet och i omgivande natur. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum, matbutiker, gym etc. Goda kommunikationsmöjligheter med hållplats i nära anslutning till bostaden. Du väljer själv, buss eller båt. Till Göteborg city tar det ca 10-15 min. Norra Älvstranden är en växande stadsdel som har fått en speciell plats i många människors hjärtan. Hit söker sig både turister och göteborgarna för att strosa omkring en solig dag, sommar som vinter.

DENNA BOSTAD KOMMER UT INOM KORT.
Intresserad redan nu? Anmäl intresse nedan. Förhandsköp kan diskuteras.
Klicka här för intresseanmälan

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

En uteplats mot gården i österläge och en balkong mot gatan i västerläge

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 955 kr

Avgiften inkluderar värme, vatten och kabel-tv

Ekonomi

Andel i föreningen
2,1225%
Andel av årsavgiften är
2,12%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
150
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
98 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
2005-2006

Om föreningen

Namn
Brf Briggen i Göteborg
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen omfattar 48 st lägenheter på adresserna Barken Beatrices gata 24-34. Byggnaderna uppfördes av Riksbyggen 2005-2006. Primär sköter förvaltningen.

Renoveringar - Utförda och planerade

2014-2015 gjordes en översyn av värmesystem. 2015 utfördes en fasadrenovering. 2016-2017 utfördes fasadarbete på 34:an och gårdsfasaden på 28-32. Kostnaden för renovering av fasaderna ledde inte till någon avgiftshöjning. Samma år monterades nya fönsterbleck. Föreningen följer en underhållsplan.

Parkering

I källarplan finns ett varmgarage med garageplatser som går att hyra för 1000 kr/mån. Föreningen har också ett fåtal p-platser men till dessa är det separat kö.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV och Internet via ett öppet stadsnät. I avgiften ingår ett grundutbud av analoga kanaler. Det finns möjlighet att abonnera digitala kanaler till en kostnad. Fiber i det öppna nätet finns indraget i alla lägenheter, separat abonnemang tecknas av respektive bostadsrättshavare.

Gemensamma utrymmen

Finns gemensam tvättstuga, cykelrum, gästlägenhet samt källarförråd.

Övrigt

Föreningens har ingen aktuell energideklaration. Den senaste slutade att gälla i dec-2018. Det är upp till föreningen att upprätta en ny.

Området

Att bo i Sannegårdshamnen

Norra Älvstranden är ett vattennära område med sköna stråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan. Sannegårdshamnen är ett utav av de bostadsområden som nu växer fram, där både närheten till vattnet och naturen blir viktiga ingredienser.

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Det finns också butiker, mataffär, bageri, restauranger, hotell, bar, teater, gym, spa, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant.

Här finns även ett antal grönområden att strosa i. Krokängsparken, Sörhallsberget och Färjenäsområdet är några exempel. Färjenäs har en stor nybyggd lekplats och skateboardramp. Den vackert träskodda bryggpromenaden på Eriksberg inbjuder till promenader längs vattnet, fina små prång med bänkar för avkoppling.

Norra Älvstranden tillhör stadsdelen Lundby och här finns 21 kommunala förskolor samt fem familjedaghem och sju enskilda förskolor. På Wieselgrensgatan finner man en öppen förskola. Det finns åtta kommunala grundskolor med fritidshem samt två fristående grundskolor.

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av meningsfulla fritidsaktiviteter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna med Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. Vill man koppla av finns Hagabadet Älvstranden nära till hands och erbjuder både yoga och spa. I teatersalongen Blå Hallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud, här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

I Sannegårdshamnen finns ICA kvantum, blombutik, postutlämning, Steinberg Nyberg café och gym. Detta mycket lättillgängligt för dig som boende i Sannegården. Vid Eriksbergs centrum finner man flera butiker, systembolag, apotek och en stor matvaruaffär. Utmed kajkanten ligger flera restauranger och caféer med vacker utsikt över hamninloppet.

Kollektivtrafik är även något som finns lätt till hand. Hamnfärjorna ÄlvSnabben går i tät trafik med hållplatserna på båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden, bl.a. med stombusslinje 16. Andra bussar som även går här är 58, 99 & 31. Man kan även idag cykla i stort sett hela vägen mellan broarna på Norra Älvstranden. En vacker väg med storslagna vyer som också är fin för långa promenader.

Köpa eller sälja bostad i Sannegårdshamnen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Barken Beatrices Gata 34

Barken Beatrices Gata 34,
417 60 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Sannegårdshamnen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Miraallén 33
  Månadsavgift
  4 049 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  62,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Sannegårdshamnen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sannegårdsgatan 22
  Månadsavgift
  4 055 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  86 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Sannegårdshamnen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Stenbocksgatan 9
  Månadsavgift
  4 513 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!