Stor tvårummare med både stor uteplats och balkong!

Sannegårdshamnen, Göteborg

Miraallén 33

På förhand
Avgift
4 049 kr
Antal rum
2
Boarea
62,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Stor tvårummare med både stor uteplats och balkong!

Här följer du solen stora delar av dygnet. Stor uteplats i lummig omgivning.

 • Ansvarig mäklare

  Linn Andersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 67

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu finns möjligheten att anmäla ditt intresse till en generös tvårummare alldeles intill det glittrande vattnet i Sannegårdshamnen.

Bostaden har generösa ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En lyxig förlängning till boendet är tillgången till både en balkong i söderläge och en uteplats mot innergården. Uteplatsen är med största omsorg fixad med trädäck och här kan du verkligen skapa din egen oas och ha stora tillställningar. Sovrum med god förvaring ger dig en smidig vardag. Badrummet renoverades 2013.

Attraktiv förening med bland annat tvättstuga, gästlägenhet och tillgång till båtplatser!

Bostaden har ett mycket centralt läge i Sannegården. Närmsta busshållplats nås inom 100 meter som bland annat trafikeras av buss 99, 16 och 58. Till Brunnsparken kommer du på 10 minuter. I närområdet finns servicebutiker, matbutik, tandläkare och flertal restauranger och caféer. Med närhet till 7 olika gym i området och anrika Hagabadet Älvstranden med spa och yoga alldeles intill bostaden har du allt lättillgängligt.

Kontakta ansvarig mäklare för med information!

Fakta

Uteplats/balkong

Uteplats mot innergården som nyligen fått helt nytt trädäck. Balkong mot hamnen och soligt söder/västerläge.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 049 kr

I avgiften ingår värme, vatten, bredband, bredbandstelefoni, analog & digital-TV samt bostadstillägget i hemförsäkringen.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,74031%
Andel av årsavgiften är
0,74031%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
63
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
62,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
375 kr
Försäkring
110 kr
Summa
485 kr

Om föreningen

Namn
HSB Brf Slottet
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningens fastighet utgörs av Sannegården 34:6 med adress Miraallén 21-35. I föreningen finns 95 lägenheter fördelat på 4 hus med en total lägenhetsyta om 8 877,5 kvm. Man arbetar aktivt för ökad trivsel och anordnar resor, kurser och aktiviteter för sina medlemmar.

Föreningens ekonomi

Föreningen sänkte avgifterna under 2017 med 1,6%. Planen är att behålla denna nivå under de närmaste åren.

De har inga planerade renoveringar utan följer underhållsplanen.

Renoveringar - Utförda och planerade

Fasadrenovering genomfördes 2012-2013 för föreningens byggnader.

Parkering

Föreningen tillhandahåller 53 garageplatser och 47 parkeringsplatser. I dagsläget finns det möjlighet att få minst en garage- eller parkeringsplats. En garageplats kostar 800 kr/mån och p-plats kostar 400 kr/mån.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i källarplan.

Föreningen tillhandahåller ett stort garage med 53 garageplatser, 47 parkeringsplatser, 38 båtplatser, cykelrum, tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare och torkrum, hobbyrummet "Slottsboa" (källarplan, Miraallén 33), bastu samt ett gym där man kan träna för 500 kr/år och familj. På gården finns föreningslokalen "Slottslyckan" som kan hyras, kostnad mellan 60-150 kr per dygn. Föreningen har även en gästlägenhet kostar 200 kr per dygn.

Övrigt

Som medlem i en HSB bostadsrättsförening krävs ett separat medlemskap i HSB.

Föreningen har ingen gällande energideklaration då den tidigare upprättad 2018-12-08. Kravet är att det inte får vara äldre än 10 år.

Området

Att bo i Sannegårdshamnen

Norra Älvstranden är ett vattennära område med sköna stråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan. Sannegårdshamnen är ett utav av de bostadsområden som nu växer fram, där både närheten till vattnet och naturen blir viktiga ingredienser.

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Det finns också butiker, mataffär, bageri, restauranger, hotell, bar, teater, gym, spa, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant.

Här finns även ett antal grönområden att strosa i. Krokängsparken, Sörhallsberget och Färjenäsområdet är några exempel. Färjenäs har en stor nybyggd lekplats och skateboardramp. Den vackert träskodda bryggpromenaden på Eriksberg inbjuder till promenader längs vattnet, fina små prång med bänkar för avkoppling.

Norra Älvstranden tillhör stadsdelen Lundby och här finns 21 kommunala förskolor samt fem familjedaghem och sju enskilda förskolor. På Wieselgrensgatan finner man en öppen förskola. Det finns åtta kommunala grundskolor med fritidshem samt två fristående grundskolor.

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av meningsfulla fritidsaktiviteter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna med Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. Vill man koppla av finns Hagabadet Älvstranden nära till hands och erbjuder både yoga och spa. I teatersalongen Blå Hallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud, här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

I Sannegårdshamnen finns ICA kvantum, blombutik, postutlämning, Steinberg Nyberg café och gym. Detta mycket lättillgängligt för dig som boende i Sannegården. Vid Eriksbergs centrum finner man flera butiker, systembolag, apotek och en stor matvaruaffär. Utmed kajkanten ligger flera restauranger och caféer med vacker utsikt över hamninloppet.

Kollektivtrafik är även något som finns lätt till hand. Hamnfärjorna ÄlvSnabben går i tät trafik med hållplatserna på båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden, bl.a. med stombusslinje 16. Andra bussar som även går här är 58, 99 & 31. Man kan även idag cykla i stort sett hela vägen mellan broarna på Norra Älvstranden. En vacker väg med storslagna vyer som också är fin för långa promenader.

Köpa eller sälja bostad i Sannegårdshamnen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Miraallén 33

Miraallén 33,
417 58 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linn Andersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 67

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Sannegårdshamnen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Barken Beatrices Gata 34
  Månadsavgift
  5 955 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  98 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Sannegårdshamnen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sannegårdsgatan 22
  Månadsavgift
  4 055 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  86 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Sannegårdshamnen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Stenbocksgatan 9
  Månadsavgift
  4 513 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!