Modernt boende med bästa läget!

Torslanda - Amhult, Göteborg

Flygtornsvägen 26

Utgångspris
6 495 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
265 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
139 kvm / 6 kvm

Visning

 • söndag 22/9, KL 13:00 - 14:00

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

 • måndag 23/9, KL 17:30 - 18:30

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

Boka visning

Modernt boende med bästa läget!

Nu har vi möjlighet att erbjuda er ett boende i modern arkitektur. Härlig terrass med vattenutsikt!

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Vy från terrassen. Flygtornsvägen 26 - Bjurfors
Vy från terrassen
Smakfull arkitektur. Flygtornsvägen 26 - Bjurfors
Smakfull arkitektur
. Flygtornsvägen 26 - Bjurfors
Härligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Flygtornsvägen 26 - Bjurfors
Härligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna
. Flygtornsvägen 26 - Bjurfors

Vy över golfbanan samt hamninloppet

Vy från vardagsrummet. Flygtornsvägen 26 - Bjurfors
Vy från vardagsrummet

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan
Planlösning
Nedre plan
Planlösning
Alternativ planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Med ett perfekt läge kan vi nu erbjuda ett modernt boende i populära Amhult med närhet till havet och naturen. Här erbjuds ett smakfullt boende med enhetligt interiör och en modern arkitektur med en stilren fasad i cederträ som är underhållsfri. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område. Inom bekvämt avstånd har du förskola, skolor och bra kommunikationer in till centrala Göteborg. Entréplan har en vacker öppen planlösning med stora fönsterpartier mot den vackra utsikten. Köket har allt man kan önska samt utgång till en underbar altan med en glasintäkt pergola och öppningsbart tak som förlänger sommarhalvåret. Vardagsrum med matsal, med härlig utsikt över området, golfbanan och havet.
Det övre plan blir mer privat med sovrum och ett allrum med utgång till terrassen som även här erbjuder en härlig vy och utsikt. Nedre plan har idag ett sovrum med klädkammare men går lätt att ändra till två sovrum med att bygga upp en vägg. Två helkaklade badrum samt tvättrum. Bilen har plats i en carport med tillhörande isolerat förråd. Här lever man ett härligt liv med cykelavstånd till havet, naturen och all service som finns på gångavstånd i Amhult centrum. Välkomna!

Interiör

Välkommen in i denna moderna villa. Vi välkomnas av en hall med grått klinkers på golvet och matchande putsade väggar. Här finns bra avhängningsmöjligheter för familjens ytterkläder. Direkt anslutning till hallen ett helkaklat badrum med dusch. Går man rakt fram från entrén har man trappan till övre plan samt nedre plan. Till vänster om trappan har man det stilrena köket med vita köksluckor och rostfria vitvaror samt köksbänkar i granit. Köket rymmer en fin köksö med plats för bra arbetsytor och två barstolar, härifrån når man altan och den trevliga utemiljön. Går man igenom köket når man tvättstugan/groventrén med klinkers på golvet och vitmålade väggar. Från hallen öppnar det härliga vardagsrummet upp med plats för både matsalsgrupp samt soffgrupp. Här snygga fönster i vinkel som släpper in underbart ljus samt även utsikt mot golfbanan och hamninloppet.Detta plan har en takhöjd på 2,60 m vilket ger en härlig rymd. Fina tapeter pryder väggarna på entréplan samt snygg ekparkett som löper genom hela entréplan med underliggande golvvärme.

Vi tar trappan upp till övre plan. Här möts vi av ett allrum med vidsträckt utsikt över Amhult, golfbanan och hamninloppet. Snygga fönster med fin arkitektur ger känslan av att vara uppe i flygtornet på en flygplats, även här en takhöjd utöver det vanliga på 2,60 -3,20m. Önskar man ett till sovrum så går det att dela av allrummet till ett sovrum. Här finns idag ett rymligt familjesovrum med en klädkammare i anslutning. Badrummet är rymligt och helkaklat med underliggande golvvärme. Hela detta plan har ekparkett och allrummet och sovrummet har ljusa väggar.

Trappan ner från entréplan når vi hallen. Även detta plan har genomgående ekparkett. Här finns idag ett rymligt sovrum med fönster i båda vinklarna. Detta rum är i originalutförande två sovrum och det går lätt att bygga upp en vägg för att få två bra sovrum för familjen. Även här en rymlig klädkammare.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Amhult 1:229

Övriga byggnader/utrymmen

Carport med förråd. Förrådet har en yta på ca 9 m2.

TV/bredband

Fiber

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Amhult GA:62, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Amhult GA:63, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Amhult GA:64, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Amhult GA:65, Samfällighet: Göteborg Amhult S:36

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
6 495 000 kr
Rum
4
Sovrum
2
Max antal sovrum
3
Boarea
139 kvm*
Tomtarea
265 kvm
Biarea
6 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
2
Värme
17 157 kr
Samfällighetsavgift
3 200 kr
Renhållning
1 768 kr
Vatten/Avlopp
3 000 kr
Summa
25 125 kr

Posten för samfällighetsavgiften: Bastu för samfällgiheten, städdagar 2 ggr per år, väg underhåll samt avsättning för reperations fond.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uteplats/balkong

Här erbjuds en härlig terrass med underbar vy samt från entréplan altan med en glasklädd pergola samt ett öppninsbart tak här är det bara att njuta sköna dagar.

Tomt

Sluttande tomt

Planbestämmelser

Detaljplan (2003-06-10)

Parkering

Carport samt plats för två bilar

Ekonomi

Taxeringsvärde
4 242 000 kr
Byggnadsvärde
3 010 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 049 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
3- plansvilla i souterräng
Byggår
2005
Fasad
Stående träpanel av ceder
Grund
Betong
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Takbeklädnad
Papp
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
3-glasfönster med alminiumsida

Energideklaration

Utförd
Beställd
Energiklass
F
Energideklarationsdatum
2019-09-10

Området

Att bo i Torslanda

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut.

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar.

Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats.

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård.

Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle.

Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

För närvarande byggs väg 155/Öckeröleden ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten. Projektet är positivt för en fortsatt utveckling av området.

Köpa eller sälja bostad i Torslanda? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Flygtornsvägen 26

Flygtornsvägen 26,
423 36 Torslanda

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy