En tomt med högt utsiktläge

Torslanda - Amhult, Göteborg

Linnefjället 2

Utgångspris
2 495 000 kr
Tomtarea
567 kvm
Typ
Tomt

En tomt med högt utsiktläge

Nu kan vi erbjuda en tomt med högt läge centralt belägen i Torslanda. Ta tillfället i akt och bygg erat drömhus i kärnan av Torslanda

 • Ansvarig mäklare

  Fatima Spaho

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0707-95 45 77

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Tomten i förhållande till havet. Linnefjället 2 - Bjurfors
Tomten i förhållande till havet
Bygglovsritning 2. Linnefjället 2 - Bjurfors
Bygglovsritning 2
Bygglovsritning 1. Linnefjället 2 - Bjurfors
Bygglovsritning 1
Amhult är ett område med nära till allt. Linnefjället 2 - Bjurfors
Amhult är ett område med nära till allt
Den röjda ytan är två tomter vilket den övre delen säljs nu. Linnefjället 2 - Bjurfors
Den röjda ytan är två tomter vilket den övre delen säljs nu
Ett område med många nya fina hus. Linnefjället 2 - Bjurfors
Ett område med många nya fina hus

Beskrivning

Beskrivning

Fastighet med högt läge som ligger på populära Linnefjället med utsikt över omgivningen. Tomten ligger i ett naturskönt område med många nya vackra villor. Här har ni nu möjligheten att bygga erat drömhus. Det finns ett förhandsbesked för bygglov på en villa Smart 149 kvm från Myresjöhus och kalkyl finner ni under dokument. Hela området är modernt med all tänkbar service i Amhult - en levande och blandad stadsbebyggelse med allt från skolor, affärer, kultur och nöjen. Nära till havet och den vackra naturen.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Röd GA:12

Förmån: Officialservitut Väg, 1480K-2018F305.1

Fakta

Fastighetsbeteckning

Röd 91:4

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Röd GA:12

Förmån: Officialservitut Väg, 1480K-2018F305.1

Ekonomi

Kod
210, Småhusenhet, tomtmark

Information

Typ
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
2 495 000 kr
Tomtarea
567 kvm

Tomt

Typ
Tomt

Det finns ingen detaljplan. Den generella regeln om att inte bygga närmare än 4.5 m från tomtgräns gäller.

Tomtarea 567 m² (friköpt). Tomten: naturtomt, sluttningstomt, trädgårdstomt.

Övrigt

Mäklarens uppdrag omfattar endast förmedling av tomten. Entreprenadavtal avseende uppförande av ett bostadshus ingås mellan Myresjöhus och köparen. Mäklaren förmedlar inte entreprenaden. Tomtpriset i kalkylen är beräknat på utgångspris 2.495.000:- vilket är den summan som lagfart skall beräknas på. Observera att slutpriset på tomten kan skilja sig från det kalkylerade priset från Myresjöhus. Huspriset är satt efter standardutförande och kan bli mer eller mindre beroende på kostnader för tillval. För mer information gällande husförslag kontakta Myresjöhus Samuel Candemir telnr 070 600 25 46, samuel.candemir@myresjohus.se

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp vid tomtgräns, se offert.

Området

Att bo i Torslanda

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut.

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar.

Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats.

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård.

Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle.

Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

För närvarande byggs väg 155/Öckeröleden ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten. Projektet är positivt för en fortsatt utveckling av området.

Köpa eller sälja bostad i Torslanda? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Linnefjället 2

Linnefjället 2,
423 42 Torslanda

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Fatima Spaho

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0707-95 45 77