Stor snygg villa på 200 kvm med vackert anlagd trädgård

Torslanda - Änghagen, Göteborg

Gamla Torslandavägen 13B

Besiktigad
På förhand
Pris
7 475 000 kr
Antal rum
7
Tomtarea
805 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
155 kvm / 45 kvm

Stor snygg villa på 200 kvm med vackert anlagd trädgård

Nu har ni möjligheten att köpa en stor snygg villa med vackert anlagd trädgård. Villans 200 kvm rymmer allt vad en familj kan önska sig.

 • Ansvarig mäklare

  Fatima Spaho

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0707-95 45 77

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fräck villa med carport. Gamla Torslandavägen 13B - Bjurfors
Fräck villa med carport
Hela fastigheten med altaner och fin trädgård. Gamla Torslandavägen 13B - Bjurfors
Hela fastigheten med altaner och fin trädgård
Mysig stenlagt uteplats på baksidan. Gamla Torslandavägen 13B - Bjurfors
Mysig stenlagt uteplats på baksidan
På Förhand. Gamla Torslandavägen 13B - Bjurfors
På Förhand
Vackert anlagd trädgård. Gamla Torslandavägen 13B - Bjurfors
Vackert anlagd trädgård
Altanen når man från vardagsrummet. Gamla Torslandavägen 13B - Bjurfors
Altanen når man från vardagsrummet

Planskiss

Planlösning
Planlösning plan 1
Planlösning
Planlösning plan 2

Beskrivning

Beskrivning

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda en vacker villa med snygg exteriör och vackert anlagd trädgård. Villan har en underbar utomhusmiljö med stora trädäck med fina växter, häckar, stenläggningar och murar. Altanen och uteplatsen bjuder på ett högt skyddat läge med mycket sol. När man kliver in i villan så möts man av en rymlig hall med stort fönster och vackert klinkers på golvet. Planlösningen är genomtänkt med riktigt stort och härligt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Villans 200 kvm rymmer också fyra sovrum, två helkaklade badrum varav ett med bastu, tvättstuga med groventré, stort allrum och förråd/extra rum. Därtill har vi carport och ett kallförråd. Området har mycket vacker natur och fina promenadstråk ner till havet. Nära till skola/förskola och kommunikationer/svart och gul express.

Interiör

Rumsbeskrivning plan 1: Välkommen in i denna snygga villa med stora rymliga rum. Ni stiger in i en rymlig entré med klinkers på golvet och stort fint fönster för bra ljusinsläpp. Till vänster finner vi det stora allrummet som idag används som hobby/tv-rum. Vänster om allrummet ligger två bra sovrum som är jämnstora. Tar man till höger i allrummet kommer man till en hall, höger i hallen ligger en stor tvättstuga med groventré och bra med förvaring. I tvättstugan finns tvättmaskin (2008), torktumlare (2008) och tvättho med arbetsbänkar. Bredvid tvättstugan ligger ett väl tilltaget helkaklat badrum med dusch, wc, tvättställ och bastu. Vänster om badrummet finner vi ett rum/förråd med litet fönster. Allrummet och sovrummen har parkett på golvet medans hallen, tvättstugan, badrummet och förrådet har klinkers.

Rumsbeskrivning plan 2: Nu har vi tagit trappan upp till plan 2 och möts av ett magnifikt stort vardagsrum/kök med väldig rymd, högt i tak, vackert runt fönster som ger rummet en tavla och stora fönster som ger ett ljust vardagsrum. Från vardagsrummet har man utgång till den högt belägna altanen. Vardagsrummet och köket går i en öppen planlösning. Köket som är ett HTH-kök är stort och rymligt med fin matplats vid fönstren med vy över trädgården. Köket som är vitt har också en köksö där man kan inta en snabbare måltid eller sitta och göra sina läxor. Köket är utrustat med kyl (2018), frys (2018), diskmaskin (2019), spishäll-induction (2008), ugn (2008), micro (2008) och fläkt (2008). När man står och plockar med disken kan man titta ut mot den rogivande naturen och området. Går man till höger när man kommit upp för trappan kommer man till en liten hall med ett helkaklat badrum i mitten med wc, dusch, golvvärme och handfat. På vänster sida om badrummet finner vi Master bedroom med två garderober och på höger sida om badrummet finner vi ett sovrum/kontor med garderobsvägg och utgång till altanen. Hela denna våning har parkett på golvet förutom badrummet som har klinkers.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Torslanda 167:4

Övriga byggnader/utrymmen

Kallförråd innanför carporten

TV/bredband

Via fiber

Fiber

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1480K-1985F238.1
Last: Officialservitut Utrymme, 1480K-2007F219.1
Last: Officialservitut Vattenledning, 1480K-2007F219.2
Last: Officialservitut Vattenledning, 1480K-2007F219.3
Last: Officialservitut Vattenledning, 1480K-2007F219.5

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Pris
7 475 000 kr
Rum
7
Sovrum
4
Boarea
155 kvm*
Tomtarea
805 kvm
Biarea
45 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Värme
29 500 kr
Försäkring
9 700 kr
Renhållning
2 000 kr
Vatten/Avlopp
3 000 kr
Summa
44 200 kr

I dom 29 500 kr/år som är angivet som uppvärmning ingår även hushållselen

Pantbrev

Det finns 16 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 300 000 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
70
Energideklarationsdatum
2020-06-23

Uteplats/balkong

Stor altan ca 40 kvm utanför vardagsrummet i sydvästläge.
Stenlagd uteplats ca 27 kvm på husets baksida.
Stor härlig altan ca 18 kvm i trädgården.

Tomt

Vackert anlagd trädgårdstomt med häckar, planteringar, stenläggningar och gräsmatta.

Planbestämmelser

Stadsplan

Parkering

Carport för en bil. P-plats för två bilar

Ekonomi

Taxeringsvärde
4 194 000 kr
Byggnadsvärde
2 783 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan i souterräng
Byggår
2008
Fasad
trä målad 2017
Grund
Betongplatta
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburen värme, golvvärme pl 1, element pl 2
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk frånluft
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Fönster
3-glasfönster aluminiumklädda träfönster

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Området

Att bo i Torslanda

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut.

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar.

Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats.

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård.

Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle.

Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

För närvarande byggs väg 155/Öckeröleden ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten. Projektet är positivt för en fortsatt utveckling av området.

Köpa eller sälja bostad i Torslanda? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gamla Torslandavägen 13B

Gamla Torslandavägen 13B,
423 49 Torslanda

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Fatima Spaho

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0707-95 45 77