Förening med god ekonomi och låg månadsavgift

Torslanda - Änghagen, Göteborg

Lilla Bottnevägen 34B

Avgift
3 500 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättsparhus
Boarea
71 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Förening med god ekonomi och låg månadsavgift

Ett perfekt boende för den lilla familjen. Ljus interiör med genomgående god stil. Parkering i anslutning till entrén och två förråd.

 • Ansvarig mäklare

  Fatima Spaho

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-92 29 77

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Barnvänligt område. Lilla Bottnevägen 34B - Bjurfors
Barnvänligt område
Mysig altan. Lilla Bottnevägen 34B - Bjurfors
Mysig altan
Kök från 2010. Lilla Bottnevägen 34B - Bjurfors
Kök från 2010
Kök med matplats. Lilla Bottnevägen 34B - Bjurfors
Kök med matplats
Matplats. Lilla Bottnevägen 34B - Bjurfors
Matplats
Vardagsrum med utgång till altanen. Lilla Bottnevägen 34B - Bjurfors
Vardagsrum med utgång till altanen

Planskiss

Planlösning
Planlösning plan 1
Planlösning
Planlösning plan 2

Beskrivning

Beskrivning

Ett fint bostadsrättsparhus i mysigt barnvänligt område. Entréplanet är öppet och ljus med vardagsrum som har utgång till altanen med stor terrassmarkis. Altanen är på två sidor om huset och har ett soligt läge. Smakfullt kök från 2010 med vita luckor, rostfria vitvaror och bänkskivor av ek. Badrum med dusch och klädvård, tvättmaskin och torktumlare. Det övre planet är mer privat med två fina sovrum och en klädkammare. Till boendet hör en parkering i anslutning till entrén och två förråd. Fiber, telefoni och basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Här har man närheten till en vacker omgivning med natur, motionsspår, havet och bra kommunikationer.

Rumsbeskrivningar

Rumsbeskrivning.

Välkommen in till ett ljust och fräscht boende. Entrén ligger skyddad under tak. Hallen är öppen mot vardagsrummet och köket. Här finns plats för ytterkläder.

Köket är från 2010 och då byttes också alla vitvaror. Det finns plats för ett matbord vid fönstret. Köket har vita luckor och är utrustat med spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Bra med arbetsyta och bänkskivorna är av massiv ek. Vita väggar och ekparkettgolv.

Vardagsrummet är lätt att möblera och har en utgång till den soliga altanen med stor terrassmarkis. Fönster i två väderstreck. Vita väggar och parkett på golvet.

Badrummet rymmer även klädvård. Här finns Wc, dusch, handfat med tillhörande kommod och badrumsskåp med spegel och belysning. Arbetsbänk av ek, tvättmaskin -10 och torktumlare -10. Varmvattenberedare -03. Kaklade/målade väggar och våtrumsmatta -03.

Då går vi vidare upp för den vitmålade trappan med heltäckningsmatta på stegen till det mer privata planet. Här finns två fina sovrum och en klädkammare.

Vi har det större sovrummet åt vänster och det lite mindre åt höger. I det högra sovrummet har man en vägg med garderober.

Hallen mellan sovrummen har en bra klädkammare.

Hela det övre planet har en 1-stavs parkett på golvet och målade väggar.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Torslanda 176:1

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Änghagen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
21
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 21 st 3:or.
Föreningen registrerades 2007.
Ombildningen blev klar 2009.
Föreningen upplåter 21 lägenheter med bostadsrätt.
Marken är upplåten med tomträtt.

Föreningens ekonomi

Föreningen har en god ekonomi med låg belåning.

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningen har målat om samtliga hus, bytt tak och installerat mekanisk ventilation. Nya varmförråd har inretts i ett gårdshus, upprustning av området med lekplats, staket, murar, asfalering, belysning och besöksparkeringar.
Fiber har installerats, kabel-tv, bredband och telefoni.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Värme
850 kr
Försäkring
176 kr
Summa
1 026 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
77
Energideklarationsdatum
2009-10-14

Uteplats/balkong

Altan är på två sidor av huset och har ett soligt läge. Det finns en terrassmarkis.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns 2 förråd till lägenheten, ett isolerat och ett oisolerat

Parkering

Parkering för en bil vid entrén ingår i månadsavgiften

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 500 kr

P-plats, sophämtning, fiber och vatten ingår i avgiften

Ekonomi

Andel i föreningen
0,0475%
Andel av årsavgiften är
4,54543%

Information

Typ
Bostadsrättsparhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
00342
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
71 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
2003
Uppvärmning
Luftvärmepump, el-element
Fönster
2-3-glasfönster

Området

Att bo i Torslanda

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut.

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar.

Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats.

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård.

Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle.

Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

För närvarande byggs väg 155/Öckeröleden ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten. Projektet är positivt för en fortsatt utveckling av området.

Köpa eller sälja bostad i Torslanda? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lilla Bottnevägen 34B

Lilla Bottnevägen 34B,
423 50 Torslanda

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Fatima Spaho

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-92 29 77