Ljust och modernt med härlig balkong

Torslanda - Björlanda, Göteborg

Meli Johanssons Väg 25

På förhand
Avgift
3 341 kr
Antal rum
2
Boarea
54 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2
Balkong
Ja

Ljust och modernt med härlig balkong

 • Ansvarig mäklare

  Ali Khanahmadi

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0733-73 74 54

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
BRF Björlanda Marina
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
28
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1138*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Björlanda Brygga har organisationsnummer 769624-8959. Föreningen bildades 2013 av Peab.
Det finns 28 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är 8 2RoK, 8 3RoK och 12 4RoK. Lägenheterna är fördelade på 6 byggnader.

Parkering

Föreningen har 23 markparkeringsplatser, varav 5 st är besöksparkeringar. Utöver dessa platser finns 12 carportar. Separat hyresavtal tecknas för markparkering respektive parkering i carport. Obs! Det är 3 månaders uppsägning för parkeringsplatserna.

TV/bredband

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia om leverans av bredband via fiber. I månadsavgiften ingår kostnad för bredband, digitaltv med tvpaket lagom samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Gemensamma utrymmen

Gemensamma utrymmen är sophus samt teknikutrymmen. På varje gård finns ett gemensamt förrådsutrymme. Varje lägenhet disponerar över ett utvändigt förråd i anslutning till utegården framför varje hus.

Övrigt

Uppvärmning av lägenheter sker via bergvärme. Kostnaden för värme ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet har separat mätare för kallt och varmt vatten och kostnaden debiteras ut från bostadsrättsföreningen utifrån uppmätt förbrukning. Lägenheterna har egen elmätare och varje lägenhetsinnehavare tecknar nätavtal med Göteborgs Energi samt leveransavtal för el med valfri distributör.

Övriga byggnader/utrymmen

Ett ouppvärmt förråd ca 4 kvm.
Gemensamt teknikrum.

TV/bredband

Digital-TV via fiber från Telia, ingår i månadsavgift

Fiber via Telia, ingår i månadsavgift

Parkering

Föreningen har 23 markparkeringsplatser, varav 5 st är besöksparkeringar. Utöver dessa platser finns 12 carportar. Separat hyresavtal tecknas för markparkering respektive parkering i carport. Obs! Det är 3 månaders uppsägning för parkeringsplatserna.

Månadsavgift

Avgift
3 341 kr

Inkl fiber

Ekonomi

Andel i föreningen
2,6794%
Andel av årsavgiften är
2,68%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
K322
Våningsplan
2 av 2
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
54 kvm

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2016
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Frånluftsdon
Fönster
3-glas isoler

Området

Att bo i Torslanda

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut.

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar.

Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats.

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård.

Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle.

Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

För närvarande byggs väg 155/Öckeröleden ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten. Projektet är positivt för en fortsatt utveckling av området.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Torslanda? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Meli Johanssons Väg 25

Meli Johanssons Väg 25,
423 61 Torslanda

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Ali Khanahmadi

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0733-73 74 54