Villa med svårslaget läge och utsikt

Torslanda - Hjuvik, Göteborg

Långholmen 1

På förhand
Antal rum
4
Boarea / Biarea
129 kvm / 40 kvm
Tomtarea
2155 kvm
Typ
Friliggande villa
Terrass/uteplats
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Villa med svårslaget läge och utsikt

Inom kort kan vi erbjuda detta härliga boende med ett läge som behöver upplevas.

 • Ansvarig mäklare

  Ali Khanahmadi

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-92 29 71

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Inom kort kan vi erbjuda detta härliga boende med ett läge som behöver upplevas.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Amhult 31:2

Planbestämmelser

Detaljplan (2004-04-16)

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Amhult GA:1, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Amhult GA:3, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Amhult GA:32, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Amhult GA:75

Avtalsservitut Brunn Mm

Förmån: Officialservitut Väg, 14-TRL-576.1

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Rum
4
Sovrum
2
Boarea
129 kvm*
Tomtarea
2155 kvm
Biarea
40 kvm
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt säljaren.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ombyggnad, Renoveringar

2008

Tomt

Tomtarea 2 155 m² (friköpt).

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Avtalsservitut Brunn Mm

Ekonomi

Taxeringsvärde
7 037 000 kr
Byggnadsvärde
2 197 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 049 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggår
1947

Området

Att bo i Torslanda

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut.

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar.

Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats.

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård.

Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle.

Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

För närvarande byggs väg 155/Öckeröleden ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten. Projektet är positivt för en fortsatt utveckling av området.

Köpa eller sälja bostad i Torslanda? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Långholmen 1

Långholmen 1,
423 38 Torslanda

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Ali Khanahmadi

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-92 29 71