Ett riktigt bra läge i Hjuvik med närhet till havet och naturen

Torslanda - Hjuvik, Göteborg

Styrljusvägen 1

På förhand
Antal rum
3
Boarea
83 kvm
Typ
Friliggande villa
Tomtarea
1415 kvm

Ett riktigt bra läge i Hjuvik med närhet till havet och naturen

Härlig plan trädgårdstomt med ett äldre enplanshus, här kommer finnas möjlighet att förverkla sina husdrömmar!

 • Ansvarig mäklare

  Catarina Nyberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0766-48 79 95

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Styrljusvägen 1. Styrljusvägen 1 - Bjurfors
Välkommen till Styrljusvägen 1
Härlig plan tomt. Styrljusvägen 1 - Bjurfors
Härlig plan tomt
. Styrljusvägen 1 - Bjurfors
. Styrljusvägen 1 - Bjurfors
. Styrljusvägen 1 - Bjurfors
. Styrljusvägen 1 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Underbar trädgårdstomt på hela 1 415 kvm!, här finns idag ett äldre enplanshus samt ett fristående garage som är i behov av renovering om man vill behålla bostaden. Fastigheten ligger endast en kort promenad från Hjuviks båthamn och saltabad
Denna fastighet planerar vi visning för längre fram i vår men om ni har ett intresse för fastigheten så kontakta mäklaren för mer information.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Hästevik 2:239

Tomt

Plan trädgårdstomt

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Avtalsservitut Villa Mm

Parkering

Plats för parkering vid garaget

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 193 000 kr
Byggnadsvärde
1 030 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggår
1957

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttaget om sammanlagt 300 000 kr

Övriga byggnader/utrymmen

Fristående garage samt friggebod

Planbestämmelser

Avstyckningsplan Avstyckningsplan

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Hästevik GA:23

Last: Avtalsservitut: Villa Mm, 14-IM1-56/2400.1

Förmån: Officialservitut Väg, 14-TRL-374.1

Övrigt

Barnen i området hör till tre bra skolor, Hjuviksgården som ligger ca 100 meter bort har årskurs 0-3. From årskurs 4 till 6 går man på Skutehagen vilken ligger ca 3 km bort vid Amhult. Sista åren 7 till 9 har man på Nordlyckeskolan som ligger perfekt vid sporthallen och fotbollsplanerna. Busshållplats finns vid Hjuviks Bryggväg och vid Majvik. Volvo når man på 10 minuter. Till Säve flygplats och Göteborgs City tar det ca 25 min.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
83 kvm*
Tomtarea
1415 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Området

Att bo i Torslanda

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut.

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar.

Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats.

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård.

Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle.

Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

För närvarande byggs väg 155/Öckeröleden ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten. Projektet är positivt för en fortsatt utveckling av området.

Köpa eller sälja bostad i Torslanda? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Styrljusvägen 1

Styrljusvägen 1,
42340 Torslanda

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Catarina Nyberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0766-48 79 95