Trevlig bostad i markplan
På förhand
Pris
1 800 000 kr
Avgift
4 980 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 2
Boarea
59,5 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Trevlig bostad i markplan

Välkommen till ett praktiskt och mysigt boende i Lilleby, här erbjuds en fin 2:a i markplan med soligt läge!

 • Ansvarig mäklare

  Catarina Nyberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-92 29 79

Bilder

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu erbjuder Bjurfors denna praktiskt planerade 2:a på markplan. Utanför lägenheten har du en stenlagd uteplats som är avskilt mot gångbanan utanför med en häck.

Här erbjuds ett perfekt boende för dig som vill ha ett lättskött lägenhetsboende med känslan av att bo i hus. Lägenheten är ljus och hemtrevlig. Mycket välbevarad och modern sedan byggnadsåret 2002 med ljusa nyanser och en hemtrevlig känsla. Barnvänligt område med dagis och skola inom gångavstånd.

Två uteplatser i markplan intill grönområde. Förråd och carport. Ja här finns allt man kan önska sig så varmt välkomna!

Interiör

När man kommer in i lägenheten kommer man till hallen där det finns möjlighet för avhängning av ytterkläder. Till höger finner man bostadens badrum där det finns tvättmaskin och torktumlare, samt goda möjlighet till förvaring.

Till höger om hallen ligger det stora köket där man även kan ha en matplats. Köket är utrustat med vitvaror från 2002 och här erbjuds det generösa arbetsytor. Från hallen når man det trevliga vardagsrummet med stora fönster ut mot grönområderna. Vardagsrummet är lätt att möblera med en större soffgrupp och från vardagsrummet nås balkongen i västerläge.

Till vänster om vardagsrummet finner man lägenhetens enda sovrum där det finns stora förvaringsmöjligheter iform av garderober längs med ena väggen. Sovrummet har fönster ut mot bostadens balkong.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Torslanda 175:4

Bostadsrättsförening

Namn
BRF Lilleby Ås
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
30
Överlåtelseavgift
1138
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

I föreningen finns 30 st lägenheter i 5 st huskroppar med vardera sex bostadsrätter i varje huskropp. Till varje bostadsrättslägenhet ingår en carport i länga. Byggnaderna är uppförda 2002.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,54319%
Andel av årsavgiften är
2,67543%

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
150 kr
Summa
150 kr

I avgiften ingår uppvärmning, vatten och kabel-tv

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
2002
Uppvärmning
Gaspanna

Uteplats/balkong

Uteplats i västerläge samt en stenbelagd uteplats vid entrén

Övriga byggnader/utrymmen

Till varje lägenhet ingår parkeringsplats med carport i länga samt ett förråd till varje lägenhet.

TV/bredband

Kabel-Tv basutbud ingår via Bredbandsbolaget.

Internetuttag finns i varje lägenhet.

Parkering

Carport i länga till varje lägenhet.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 980 kr

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
1 800 000 kr
Lägenhetsnummer
1002
Våningsplan
1 av 2
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
59,5 kvm

Området

Att bo i Torslanda

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut.

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar.

Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats.

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård.

Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle.

Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

För närvarande byggs väg 155/Öckeröleden ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten. Projektet är positivt för en fortsatt utveckling av området.

Köpa eller sälja bostad i Torslanda? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lilleby ås 7

Lilleby ås 7,
423 50 Torslanda

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Catarina Nyberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-92 29 79