Här finns nu möjlighet att förverkla sina husdrömmar i populära Sandvik

Torslanda - Sandvik, Göteborg

Krossholmsvägen

Nyproduktion
Fast pris
8 089 000 kr
Tomtarea
997 kvm
Typ
Villa

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Här finns nu möjlighet att förverkla sina husdrömmar i populära Sandvik

Här har ni nu möjligheten att bygga drömhuset med gångavstånd till havet

 • Ansvarig mäklare

  Catarina Nyberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-92 29 79

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fasad (Förslag). Krossholmsvägen - Bjurfors
Fasad (Förslag)
Exteriörbild. Krossholmsvägen - Bjurfors
Exteriörbild. Krossholmsvägen - Bjurfors
Promenadavstånd från tomten. Krossholmsvägen - Bjurfors
Promenadavstånd från tomten
Exteriörbild. Krossholmsvägen - Bjurfors
inspirationsbild. Krossholmsvägen - Bjurfors
inspirationsbild

Beskrivning

Beskrivning

Nu har vi möjlighet att erbjuda er ett smakfullt nyproduktionsprojekt i trevliga Sandvik med endast en kort promenad från vattnet ligger denna tomt. Här finns ett smakfullt husförslag på en 2-plansvilla i modern stil från Mjöbäcksvillan. Huset är anpassat efter tomten och gör att man får ett hus som är smakfullt och anpassat till familjelivet. Tomten är bunden till Mjöbäcksvillan men om detta förslag inte faller i smaken så finns det även andra förslag från Mjöbäcksvillan. Området är väldigt idylliskt med fin natur, badvikar och småbåtshamn. På några minuter kan man promenera till den mysiga ön Långholmen som man tar sig till via en gångbro. Shoppingcenret Amhult passerar man på vägen hem från jobbet varje dag. Gillar man golf så ligger golfbanan på promenadavstånd. Under bostadsfakta finns planritningar på förslag av hus, produktionskalkyl, förhandsbesked, samt information om servitut.

Interiör

Se bifogad förslag från Mjöbäcksvillan, mäklare förmedlar tomten och ni väljer hus från Mjöbäcksvillan med hjälp av kontakt från Fredrik Palm

Fakta

Fastighetsbeteckning

Amhult 2:189

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Amhult GA:1

Se bifogad fil Servitut det kommer att skrivas in med blivande köper ett Avtalsservitut för dagvattenledning.

Ekonomi

Fastställt
2013
Kod
210, Småhusenhet, tomtmark

Information

Typ
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Fast pris
8 089 000 kr
Tomtarea
997 kvm

Driftskostnad (per år)

Fastighetsskatt för tomt kommer att taxeras ägare av tomten.

Tomt

Finns förhandsbesked på tomten för nybyggnation av ett 2 -planshus med garage.

Övrigt

Mäklarens uppdrag omfattar endast förmedling av tomten. Entreprenadavtal avseende uppförande av ett bostadshus ingås mellan Mjöbäcksvillan och köparen. Mäklaren förmedlar inte entreprenaden. Tomten är bunden till husleverantören och går inte att köpa separat. Tomtpriset i kalkylen är beräknat på utgångspris 3.100.000:- vilket är den summan som lagfart skall beräknas på. Observera att slutpriset på tomten kan skilja sig från det kalkylerade priset från Mjöbäcksvillan. Huspriset är satt efter standardutförande och kan bli mer eller mindre beroende på kostnader för tillval. För mer information gällande husförslag kontakta HusArvid Fredrik Palm på tel. 033-12 31 74 alt. fredrik@husarvid.se

Besiktning

Besiktigad
Nej

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten och avlopp finns i området men ej indraget se offert i bifogad fil

Området

Att bo i Torslanda

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut.

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar.

Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats.

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård.

Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle.

Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

För närvarande byggs väg 155/Öckeröleden ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten. Projektet är positivt för en fortsatt utveckling av området.

Köpa eller sälja bostad i Torslanda? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Krossholmsvägen

Krossholmsvägen,

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Catarina Nyberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-92 29 79