Charmig etta i expansiva Tuve

Tuve, Göteborg

Nolehultsvägen 1

Utgångspris
2 095 000 kr
Avgift
2 874 kr
Antal rum
1
Typ
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja
Boarea
43 kvm

Visning

 • söndag 21/7, KL 14:00 - 14:30

  Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

 • måndag 22/7, KL 17:15 - 17:45

  Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Boka visning

Charmig etta i expansiva Tuve

Nu har du möjligheten att förvärva denna mysiga bokal med stor uteplats och högt i tak.Bo i expansiva Tuve med närhet till mataffär och kommunikation.

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 69

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Lägenhetens stora uteplats. Nolehultsvägen 1 - Bjurfors
Lägenhetens stora uteplats
. Nolehultsvägen 1 - Bjurfors
Plats för stor loungegrupp samt matgrupp. Nolehultsvägen 1 - Bjurfors
Plats för stor loungegrupp samt matgrupp
. Nolehultsvägen 1 - Bjurfors
Utvald detaljbild. Nolehultsvägen 1 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Nolehultsvägen 1 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Nolehultsvägen 1. Mysig etta som går att nyttja som en bokal vilket innebär att det finns möjlighet att bedriva en mindre verksamhet i bostaden. Här bor du i en toppmodern bostad i centrala Tuve med närhet till mataffärer och kommunikationer som tar dig till de centrala delarna av Hisingen samt Göteborg på 10-15 minuter. I anslutning till bostaden finns dessutom en stor uteplats och lägenheten har genomgående högt i tak. Ni välkomnas in i vardagsrummet som ni möblerar efter eget tycke och smak och efter era behov. Praktiskt klinkergolv innanför dörren för att skydda parketten mot smuts och regn samt en skjutdörrsgarderob för förvaring. Vidare in i lägenheten ligger bostadens kök avskilt från vardagsrummet, snygga materialval ger en stilsäker känsla i köket. Längst in i lägenheten finner ni den mysiga sovalkoven som ger sängen sin naturliga plats. Rymligt badrum med snygga materialval samt alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva.

Tuve är ett av Hisingens mest expansiva områden, här byggs många nya bostadsområden, skolor, förskolor samt bor ni med närhet till Tuve Torg med allt dess utbud i form av mataffärer, konditori, blomsteraffär, vårdcentral och mycket där till.

Interiör

Välkommen till Nolehultsvägen 1. Lägenheten ligger med egen entré och är byggd som en bokal vilket gör det möjligt att bedriva mindre verksamhet i bostaden.

Innan ni kliver i lägenheten når ni bostadens generösa uteplats som går att möblera med både stor loungegrupp och ett matbord, perfekt att bjuda över nära och kära en varm sommardag.

Innanför dörren ligger ett praktiskt klinkergolv för att skydda parketten som sträcker sig genom resten av lägenheten. Väggarna är genomgående vitmålade och här slås man av den härliga takhöjden!

I vardagsrummet finns de plats för en mindre soffgrupp. Här finns förvaring bakom spegelskjutdörrar. Härifrån nås badrummet som är mycket rymligt och inrett med stilsäkra materialval. Inredningen består av handfat med kommod, spegelskåp, toalett, dusch med badkar samt tvättmaskin och torktumlare, här finner du allt du kan tänkas behöva i ditt badrum.

Vidare in i lägenheten öppnar köket upp dig. Även köket är inrett med snygga materialval och utrustningen består av integrerad mikro och ugn, induktionshäll, fläkt, diskho, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Dessutom har ni här gott om förvaring i tre platsbyggda garderober. I anslutning till köket får det plats för ett matbord att avnjuta middagarna vid.

Längst in i bostaden ligger sovalkoven som rymmer en större säng. Det finns skenor i taket vilket gör det möjligt att hänga upp gardiner för att skärma av sovalkoven men även över fönsterpartierna.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

TUVE 10:168

Parkering

48 platser i garage samt utvändiga gästplatser

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 874 kr

I avgiften ingår värme, Telia Triple play. Fiberanslutning 100/10 Mbit/s, digital-TV och IP-telefoni. Individuell mätning av hushållsel samt varm- och kallvatten.

Ekonomi

Andel av årsavgiften är
1,00636%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 095 000 kr
Lägenhetsnummer
47
Våningsplan
0 av 6
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
43 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Försäkring
150 kr
Summa
150 kr

Byggnadssätt

Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggen Brf Ljuspunkten
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
72
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Ljuspunkten ligger vid Tuve Centrum och utgörs av 3 st byggnader med sammanlagt 72 st lägenheter fördelat över 2-4 Rok. Här bor man med närhet till Tuve centrum med deras tjänsteutbud med dagligvaru- och detaljhandel. Bra med kommunikationer med buss nr 17 som tar oss in till centrala Göteborg på ca: 15 minuter. Här finns även närhet till fina grönområden med stora Hisingsparken inom promenadavstånd med Kättilsröd 4H-gård samt motionsslingor.
Den öppna och trivsamma gården är som gjord för såväl avkoppling, spontana möten som aktiviteter. Garaget under huset nås enkelt med hiss i trappuppgången.

Renoveringar - Utförda och planerade

Eftersom det är nyligen nyproducerade hus finns inga planer på renoveringar i dagsläget.

Parkering

48 st garageplatser 800kr/mån. 10 st parkeringsplatser 400kr/mån. Separat kö tillämpas för platserna.

TV/bredband

Telia Triple play. Fiberanslutning 100/10 Mbit/s, digital-TV och IP-telefoni.

Gemensamma utrymmen

Föreningslokal samt övernattingslägenhet.
Cykelrum finns i källare samt 2 st cykelrum utomhus på gården.
Till varje lägenhet finns ett förråd i källarplan.

Övrigt

Redan utanför dörren finns lekplatser, promenad- och cykelstråk. En bit längre bort vid Tuve ishall, hittar du Hisingparken, Göteborgs största parkområde. Här finns mysiga promenadstigar och motionsspår i ett välbesökt naturområde med vattendrag och soliga fikaplatser. På Kättilsröds 4-H gård kan barnen få umgås med djur på bondgård.
För golfintresserade finns två golfbanor i närheten. Sankt Jörgen Golfklubb 18-hålsbana och Albatross Golfklubb.

I Tuve-Säve finns det gott om förskolor; sju kommunala och tre enskilda. Det finns också en regional enhet för elever med flerfunktionsnedsättning. Familjecentralen i Tuve är en samlingsplats för blivande föräldrar och familjer med barn i ålder 0-18 år. Här finns också en öppen förskola.

Området

Mäklaren om Tuve och Säve

Området Tuve-Säve omfattar Bäckedalen i söder till Kornhalls färja i norr. Tuve-Säve är till stor del en levande jordbruksbygd men även industriföretag som t.ex. Volvo Lastvagnar finns i området. Här har du möjlighet att bo lantligt med storstadens utbud inom räckhåll.

SERVICE OCH SKOLOR
Tuve och Säve har gott om förskolor, familjedaghem och skolor. En av grundskolorna har en montessori-inriktning. Torget i Tuve är livaktigt och populärt trots närheten till Backaplan och Wieselgrensplatsen. Livsmedelsaffärer, blomsterhandel, bank, post, apotek m.m. ger en bra service till de boende.

FRITID
S:t Jörgens golfbana, inte långt ifrån Tuve och Säve, är en populär 18-hålsbana. I närheten finns också bangolfbana och tennishall med bl.a. tre fina inomhusbanor. Tuvevallen är stadsdelens stora gräsfotbollsplan. Kring vallen har det vuxit upp en ”idrottsby” med bollplaner, motionscentral, klubbstugor, ishall och motionsspår. I området finns det gott om privata ridanläggningar, för dem som vill rida. Säve Depå är ett militärområde med ett stort antal anläggningar, bl.a. skjutbanor, fotbollsplan, sporthall och samlingslokaler. Aeroseum är ett populärt utflyktsmål. Nere i en tidigare militär berganläggning finns flygupplevelser för alla åldrar. Här finns flera utställningar och flera riktiga flygplan såsom jaktplanen Draken och Viggen samt segelflygplan och helikoptrar.

NATUR
Hisingsparken strax söder om Tuve är en tillgång, med vackra naturpartier, vandringsstigar och Kättilsröd 4H-gård. Djupedal är östra och norra Hisingens stora friluftsområde. Nordre Älv är ett betydelsefullt vattendrag för fisk. Genom älven vandrar lax och öring till lekplatser högre upp i vattensystemet.

HISTORIA
Jordbruket har varit dominerande i Säve sedan urminnes tider. Många av markerna har brukats oavbrutet sedan järnåldern och än idag är det en typisk jordbruksbygd om än med vissa förortsinslag. Det finns väldigt många fornlämningar i området, främst i samhällena runt Säve.

KOMMUNIKATIONER
Flera busslinjer trafikerar området, bland annat stombusslinje 17 som går från Tuve till City och vidare till Östra Sjukhuset. Det går även buss till Volvo Torslanda och till Hjalmar Brantingsplatsen. Kornhalls färja går från Kornhall på Kungälvssidan över Nordre Älv till Brunstorpsnäs i Säve. Två linfärjor används på leden.

Köpa eller sälja bostad i Tuve eller Säve? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Nolehultsvägen 1

Nolehultsvägen 1,
417 43 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 69

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Tuve, Göteborg

  Adress
  Arvesgärde 3
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 150 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37,5 kvm

  Visning: 2019-07-24 17.30 Boka här