Guldläge på Guldringen!

Tynnered, Göteborg

Guldringen 5

På förhand
Avgift
6 153 kr
Antal rum
4
Boarea
97,5 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
3 av 3
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Guldläge på Guldringen!

Attraktiv fyra med suveränt läge i populära brf Guldringens innerring. Rymligt allrum, tre sovrum, ljust renoverat kök och två stora balkonger.

 • Ansvarig mäklare

  Stephanie Millon

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 16

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Tidlöst kök som nyligen totalrenoverats. Guldringen 5 - Bjurfors
Tidlöst kök som nyligen totalrenoverats
Här finns utmärkta förvaringsmöjligheter i rikligt med skåp. Guldringen 5 - Bjurfors
Här finns utmärkta förvaringsmöjligheter i rikligt med skåp
Stilrena vita skåpluckor och en praktisk bänskiva i laminat. Guldringen 5 - Bjurfors
Stilrena vita skåpluckor och en praktisk bänskiva i laminat
Det stora fönsterpartiet bjuder in rikligt med ljus. Guldringen 5 - Bjurfors
Det stora fönsterpartiet bjuder in rikligt med ljus
. Guldringen 5 - Bjurfors
Matplatsen rymmer åtminstone 6 sittande gäster och matplatsen får sin givna placering vid fönstret. Guldringen 5 - Bjurfors
Matplatsen rymmer åtminstone 6 sittande gäster och matplatsen får sin givna placering vid fönstret

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På plan två av tre ligger denna attraktiva fyra med suveränt läge i populära brf Guldringens innerring. Här bor du med en balkong i västerläge och en balkong i österläge. Njut av ett till stora delar insynsfritt boende. Rymligt allrum, tre separata sovrum, ljust vitt renoverat kök och två stora balkonger. Välkommen att trivas!

Brf Guldringen är en både omtyckt och stabil förening med en härligt social klang. Här bor man i en bostadsrätt med radhuskänsla i ett lugnt och fridfullt område med närhet till hav, grönområden, Ruddalen och inte minst expansiva Frölunda torg. Bekvämligheter såsom affär, dagis och skolor finns inom området och via goda kommunikationer tar man sig smidigt in till Göteborgs citykärna.

Interiör

På våning två av tre nås entrén till Guldringen 5. Här upplevs genast möjligheterna att, direkt utanför ytterdörren, ta sig en morgonkaffe. Plats för cafébord med tillhörande stolar samt blomster för att införliva den hemtrevliga känslan. Västerläget är utmärkt och här skiner solen nästintill den går ner.

Hallen är varm och inbjudande. Avhängning finns direkt till vänster. Ljus och rymd är attribut som ständigt gör sig påminda i detta hem. Hela lägenheten har varsamt renoerats och samtliga väggar har bredspacklats och målats i vitt.

Till vänster finner vi bostadens tidlösa kök som nyligen renoverats och inredning från Ikea har installerats. Här erbjuds, invid fönstret, en trevlig matplats för 4-6 personer med sikt över kockens bestyr. Köket är ljust med vita skåpluckor. Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med dagsljus. Här finns praktiska arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Maskinell utrustning i form av diskmaskin, ugn/spis, micro, köksfläkt och inte minst fullhöjds kyl och frys. Uppskattad utgång till balkongen på entrésidan.

I detta hem erbjuds totalt sett tre sovrum. Ett av dessa ligger innanför köket och har utgång till balkongen som vetter åt innergården. Ett rum som passar utmärkt som barnrum eller gästrum. Rummet vetter lugnt åt och är insynsskyddat. Det sovrum som idag används som Master Bedroom kan nås från hallen. Det är väl tilltaget i storlek och här finns gott om förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. Intill rummet finns en stor klädkammare. Det sista sovrummet nås från vardagsrummet. Läget är insynsskyddat och ostört åt husets gård.

Vardagsrummet är bostadens hjärta och en social yta där hela familjen kan umgås. Det stora fönsterpartiet gör rummet ljust och härligt och utanför skymtar de grönskande trädkronorna och den generösa gård som finns innanför innerringen. Det möbleras med fördel med soffa och tillhörande möbler samt tv-bänk. Även här finns utgång till en utav balkongerna.

Denna balkong bjuder på österläge och här möblerar man gärna med loungemöbler. Här bor man på avstånd från trafiken och med grönskan utanför.

Badrum, gästtoalett och tvättstuga nås från hallen. Badrummet är utrustat med badkar, handfat och wc. Intill finns tvättstugan med egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin. Gästtoaletten är i stilrent utförande och delvis kaklat. Det är utrustat med wc, samt handfat med kommod och ovansittade spegelskåp.

Fakta

Uteplats/balkong

Uteplats 1: Balkong, läge väster.
Uteplats 2: Balkong, läge öster.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Bredband. Leverantör: Com Hem.

Parkering

Det finns både garageplatser och p-platser att hyra för föreningens medlemmar. Det tillämpas ett kösystem. Vänligen kontakta brf:n för mer information.

Månadsavgift

Avgift/hyra
6 153 kr

inkl värme, vatten och kabel-TV.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,33299%
Andel av årsavgiften är
0,32276%
Pantsatt
Ja

Byggnadssätt

Byggår
1968

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
157

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggen brf Guldringen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar tomträtten (omförhandlas 2025-2027) till fastigheterna på Guldringen 2-42, 3-31 samt Bergkristallsgatan 50. Husen byggdes under senare delen av 60-talet och består av sammanlagt 390 st lägenheter och 59 st lokaler.

Trevlig förening med bra lekplatser och stora fina grönområden. Föreningen är mycket aktiv och anordnar bl.a midsommarfirande och kräftskivor. Föreningen ger även ut tidningen Guldringen-Nytt till sina medlemmar. Gemensamhetslokaler som finns är bastu, biljard, föreningslokal, gym/träningslokal, vävstuga, cykel- och barnvagnsrum, övernattningslägenhet (Guldringen 1) och tvättstuga för mattor (Guldringen 27).

Föreningen är välskött med en bra och genomtänkt underhålls- och reparationsplan. Ekonomin i föreningen är god. Man har under 2007 skrivit på nya avtal angående tomträttsavgälden.

Under verksamhetsåret 2010-2011 har tvättstugorna renoverats.

2008 byttes fönstren ut till 3-glas och fasaderna har renoverats. Stammarna har spolats.

Se årsredovisning för mer information.

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
95
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
4
Boarea
97,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Området

Mäklaren om Tynnered

I Tynnered bor du nära centrum, men har samtidigt förmånen att ha havet alldeles runt knuten. Det är också nära till shopping på Frölunda Torg och området har en mix av lägenheter, radhus och villor.

SALTSTÄNK OCH STADSPULS
Tynnered är så nära havet att det nästan går att känna de salta stänken från sovrumsfönstret. Efter jobbet kan du slänga badkläderna i cykelkorgen och rulla ner till havet för ett dopp. Hur många kan skryta med det i en storstad? Klippbadare siktar med fördel in sig på Ganlet medan den som föredrar strand eller brygga tar kurs mot Fiskebäcks badplats. I närheten ligger också Önnereds brygga där restaurangen Jungman Jansson serverar lunch- och söndagsmiddag – inte sällan med marina förtecken. Restaurangen är även en populär lokal för firande som födelsedagar och bröllop. Vid småbåtshamnen finns möjlighet till kajakhyrning för den som vill glida ljudlöst fram bland kobbar och skär. När andan faller på – eller jobbet kallar, nås centrum på under halvtimmen med spårvagn.

GAMMALT OCH NYTT
Vid Opaltorget startar spårvagnslinjerna som frekvent avgår mot centrum. Området kring torget började byggas i mitten av 60-talet och står idag inför stora förändringar och en spännande utveckling. Redan nu är spaden i backen för en satsning som kommer ge ett nytt torgkvarter med stor livsmedelsbutik, 500 nybyggda bostäder och ett uppdaterat parkområde som väntas stå klart 2020.

SHOPPING OCH GRÖNT PYSSEL
I närheten hittar du det stora köpcentret Frölunda Torgs många butiker och grannen Frölunda Kulturhus med bibliotek, badhus och kulturevenemang. En annan tillgång är Ruddalens motionsspår och idrottsanläggning med fotbollsplaner, bandybana och möjligheter att åka skridskor under vintern. I området Grevegården hittar du Beryllgatans Odlarförening där hobbyodlare sätter sina gröna fingrar i arbete.

Köpa eller sälja bostad i Tynnered? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Guldringen 5

Guldringen 5,
426 52 Västra Frölunda

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Stephanie Millon

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 16

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Tynnered, Göteborg

  Adress
  Rubingatan 6
  Utgångspris
  2 050 000 kr
  Månadsavgift
  4 486 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Visning: 2019-09-03 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Tynnered, Göteborg

  Adress
  Guldringen 18
  Utgångspris
  1 750 000 kr
  Månadsavgift
  4 348 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64,5 kvm

  Visning: 2019-08-25 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Tynnered, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rubingatan 44
  Utgångspris
  2 690 000 kr
  Månadsavgift
  5 440 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  96,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Tynnered, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Topasgatan 69
  Månadsavgift
  5 321 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  92 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Tynnered, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Topasgatan 73
  Utgångspris
  1 890 000 kr
  Månadsavgift
  4 307 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  72 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Tynnered, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Briljantgatan 89
  Månadsavgift
  4 573 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Tynnered, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Briljantgatan 91
  Pris
  1 990 000 kr
  Månadsavgift
  5 625 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  92 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!