Välplanerad och renoverad etta med låg avgift

Tynnered, Göteborg

Rubingatan 17

På förhand
Avgift
1 471 kr
Antal rum
1
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
25,5 kvm

Välplanerad och renoverad etta med låg avgift

Välplanerad och renoverad 1:a med låg avgift på populära Rubingatan. Här bor du i en stabil förening med närhet till hav, shopping och kommunikationer

 • Ansvarig mäklare

  Joakim Jernberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 70

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Tillfälle att förvärva en kvadratsmart etta med låg avgift på populära Rubingatan. Rubingatan 17 - Bjurfors
Tillfälle att förvärva en kvadratsmart etta med låg avgift på populära Rubingatan
Ljust och fräscht badrum som nyligen är stambytt i föreningens regi. Rubingatan 17 - Bjurfors
Ljust och fräscht badrum som nyligen är stambytt i föreningens regi
. Rubingatan 17 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till en kvadratsmart etta med låg avgift på populära Rubingatan. Modern lägenhet med modern kokvrå som erbjuder praktiska förvaringsmöjligheter. Allrummet rymmer soffdel med matbord i anslutning samt plats för större säng. Genomgående vitmålade väggar i kombination med ett stilrent parkettgolv ger en neutral bas att inreda utefter. Renoverat badrum som har stambytts i föreningens regi så sent som 2017.

Perfekt boende som passar såväl gammal som ung. På Rubingatan bor du i ett lugnt och grönt område med närhet till det mesta. Här går spårvagnen utanför knuten och för den som är bilburen finns parkeringsplats i ett av föreningens garage. För dig som föredrar cykeln ligger välhållna cykelleder mot centrala Göteborg och ut mot havet. Frölunda Torg med sitt stora utbud av butiker och service har du som granne!

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggens Brf Göteborgshus nr 31
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
485
Antal lokaler
12
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 31 org.nr (757201-7536) innehar tomträtten till fastigheterna Tynnered 14:1-3. 485 lägenheter fördelade på 48 uppgångar, Rubingatan 1-48. Läget är naturskönt med nära till både salta bad och naturområden. Till centrum tar det ca 20 minuter med buss eller spårvagn, eller om man vill, ett par minuters promenad till skolor, dagis, närbutiker, vårdcentral, mm.

Fritidskommitté finns som arrangerar bl.a. pubaftnar, julfest, kräftskivor och gårdsfester. I föreningen finns även tillgång till ett antal gemensamhetslokaler så som pingis, biljard, vävning, bastu och styrketräningslokal m.fl. Föreningens gårdar är mycket välskötta och här finns bersåer med tillhörande grill. Som kuriosa kan nämnas att föreningen två gånger tagit emot utmärkelsen "Riksbyggens vackraste gård".

Tidningen Rubin Nytt ges ut en gång i kvartalet till sina medlemmar och har en välhållen hemsida som är värd att besöka. www.gbghus31.se

Föreningen är stabil och har en mycket god ekonomi. Underhåll och reparationer sköts löpande. För mer ekonomisk data se, föreningens årsredovisning.

Byggnadssätt

Byggår
1968

Övriga byggnader/utrymmen

Till bostaden hör ett separat förråd. Finns även tvättstuga, bastu samt samlingslokal.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget om leverans av bredband 100/10 Mbit fiberlan till samtliga lägenheter. Även kostnadseffektiv IP-telefoni samt TV via bredbandsuttaget erbjuds.

Abonnemang tecknas av medlemmen själv genom Bredbandsbolagets

Parkering

Föreningen har garageplatser som det finns möjlighet för medlemmarna att hyra. Kösystem tillämpas. Har du bil och vill hyra garageplats så vänder du dig till Riksbyggen.

Månadsavgift

Avgift
1 471 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,07341%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
483
Våningsplan
0 av 5
Hiss
Nej
Rum
1
Boarea
25,5 kvm

Området

Mäklaren om Tynnered

MED NÄRHET TILL BÅDE NATUR OCH SHOPPING
I Tynnered bor du nära centrum, men har samtidigt förmånen att ha havet alldeles runt knuten. Det är också nära till shopping på Frölunda Torg och området bjuder på en mix av lägenheter, radhus och villor.

SALTSTÄNK OCH CITYPULS
Tynnered är så nära havet att det nästan går att känna de salta stänken från sovrumsfönstret. Efter jobbet kan du slänga badkläderna i cykelkorgen och rulla ner till havet för ett dopp. Hur många kan skryta med det i en storstad? Klippbadare siktar med fördel in sig på Ganlet medan den som föredrar strand eller brygga tar kurs mot Fiskebäcks badplats. När andan faller på – eller jobbet kallar, nås centrum på under halvtimmen med spårvagn eller buss. Det går också smidigt att cykelpendla för dig som arbetar inne i stan.

OPALTTORGET I NYA KLÄDER
Vid Opaltorget startar spårvagnslinjerna som frekvent avgår mot centrum. Området kring torget började byggas i mitten av 60-talet och står idag inför stora förändringar och en spännande utveckling. Ett nytt fräscht torgkvarter har växt fram med stor livsmedelsbutik, 500 nybyggda bostäder och ett uppdaterat parkområde.

FÖRSTKLASSIG SHOPPING
I närheten hittar du det stora köpcentret Frölunda Torgs många butiker och grannen Frölunda Kulturhus med bibliotek, badhus och kulturevenemang. En annan tillgång är Ruddalens motionsspår och idrottsanläggning med fotbollsplaner, bandybana och möjligheter att åka skridskor under vintern. I området Grevegården hittar du Beryllgatans Odlarförening där hobbyodlare sätter sina gröna fingrar i arbete.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Tynnered? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Rubingatan 17

Rubingatan 17,
421 53 Västra Frölunda

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Joakim Jernberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 70

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Tynnered, Göteborg

  Adress
  Rubingatan 48
  Utgångspris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 200 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36,5 kvm

  Visning: 2021-03-08 11.00 Boka här