En av förenings största lägenheter, belägen på bästa Top Floor

Västra Frölunda, Göteborg

Svängrumsgatan 87

Nyproduktion
Pris
4 795 000 kr
Avgift
5 176 kr
Antal rum
4
Boarea
100 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

En av förenings största lägenheter, belägen på bästa Top Floor

Belägen högst upp i huset med takhöjd upp till 3,6 meter. Unik lägenhet i trivsamt gavelläge med balkong om 8 kvm vänd mot väster.

 • Ansvarig mäklare

  Maria Bjurstam

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Föräldraledig

  :
  Telefon: 031-733 20 26

 • Extra kontaktperson

  Jonna Alm

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Projektledare

  :
  Telefon: 031-733 20 20

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Top Floor och lägenhet 1A-1402. Svängrumsgatan 87 - Bjurfors
Välkommen till Top Floor och lägenhet 1A-1402
Varma kulörer ger en harmonisk bas att inreda utefter. Svängrumsgatan 87 - Bjurfors
Varma kulörer ger en harmonisk bas att inreda utefter
Brf Flatås Park innefattar 140 lägenheter samt två trivsamma innergårdar. Svängrumsgatan 87 - Bjurfors
Brf Flatås Park innefattar 140 lägenheter samt två trivsamma innergårdar
Exteriörbild. Svängrumsgatan 87 - Bjurfors
Exteriörbild. Svängrumsgatan 87 - Bjurfors
Vinkelkök från Marbodal med maskinpark från Siemens. Svängrumsgatan 87 - Bjurfors
Vinkelkök från Marbodal med maskinpark från Siemens

Planskiss

Planlösning
Lägenhet 1A-1402

Beskrivning

Beskrivning

Belägen högst upp i huset, föreningens största och med takhöjd upp till 3,6 meter. Unik terrasslägenhet i trivsamt gavelläge med balkong om 8 kvm vänd mot väster. Kök i vinkel med goda arbetsytor och plats för stort matbord. Vardagsrummet är lättmöblerat och ligger i samband med köket, härifrån når du din balkong. Det stora fönsterpartiet ger fint ljusinsläpp. Tre bra sovrum som alla nås från hallen. Stilrent badrum med tvättavdelning samt praktiskt gäst-wc underlättar vardagsrutinerna.

Du kan flytta in omgående om så önskas eller flytta fram tillträdesdagen i 6 månader för att hinna sälja ditt nuvarande boende - kontakta mäklaren så får du veta mer.

På projektets hemsida kan du få mer information om projektet och läsa mer om Veidekkes trygghetspaket; https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/goteborg/hogsbo/flatas-park/

Intill den nya Flatåsparken i populära Högsbo har Veidekke byggt 140 Svanenmärkta lägenheter med stora balkonger, uteplatser elller terrasser. Här bor du med cykelavstånd till några av Göteborgs finaste grönområden, Nya Frölunda Torg och Linnégatans puls.

Moderna lägenheter i ny parkmiljö:
Högsbo är ett populärt bostadsområde, mycket tack vare det trygga lugnet och det korta avståndet till Slottsskogen, Linnéplatsen och centrum. Här har Veidekke byggt Flatås Park – tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar och alla med balkong eller uteplats. Takvåningarna har extra högt i tak och stora fönster – och i flertalet kan du njuta av en alldeles egen, stor terrass i perfekt söderläge. Kvarteret har bekvämligheter som hiss, garage under huset och en servicestation för cyklar där du kan meka och pumpa däcken. Närmaste granne blir den splitternya Flatåsparken med lummiga grönytor, lek- och idrottsplats. Parken är förresten nyligen nominerad till det prestigefyllda arkitekturpriset Siena! En kort promenad bort ligger mataffären Lidl och på torget intill finns en pizzeria. Veidekke har byggt Flatås Park helt enligt Svanen, så här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Svanen ställer höga krav på byggprocessen i allt från materialval och energiförbrukning under byggnationen, till inomhusmiljön i den färdiga bostaden. Du får en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.

Nära till allt med cykel eller spårvagn:
Flatås Park har ett geografiskt drömläge för dig som gillar att hitta på saker och njuta av ett aktivt liv. En ledig dag kan du ta en picknick-frukost utanför dörren, korvgrillnings-lunch i Änggårdsbergen och middag på någon av alla mysiga restauranger i Linné. Och du behöver egentligen inte någon bil för till och från Flatås går det fina och platta cykelvägar som tar dig via Slottsskogen till Linnéplatsen på knappt 12 minuter. Styr du åt andra hållet når du havet och Askimsbadet på en kvart. På vägen passerar du dessutom ett av Skandinaviens största köpcenter, Nya Frölunda Torg, med drygt 200 butiker. Bara några minuter från dörren ligger hållplatsen Nymilsgatan där tre spårvagnslinjer erbjuder snabba resor till och från centrum. Med så bra kommunikationer och korta avstånd blir din vardag lite lättare och lite mer innehållsrik. Du hinner ta en löprunda efter jobbet och sen möta upp vännerna inne i centrum. Utan att behöva planera, ta bilen eller vänta på en tresiffrig buss. Det bästa av det mesta finns helt enkelt på cykelavstånd!

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong om ca 8 m², läge väster

Parkering

61 garageplatser. Kostnad 1250 kr/mån

3:or och 4:or har förtur till föreningens parkeringsplatser. Därefter fördelas platserna efter kontraktsdatum.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
4 795 000 kr
Lägenhetsnummer
1A-1402
Våningsplan
4 av 4*
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
100 kvm

* Takvåning. Våningsplan 4 av 4.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns cykelförråd, serviceverkstad och källarförråd.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 176 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
1,0947%

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
287 kr
Försäkring
150 kr
Vatten/Avlopp
176 kr
Summa
613 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2018-2019
Ventilation
Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning

Området

Mäklaren om Västra Frölunda

Med Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska trädgården alldeles runt knuten råder ingen brist på grönska. Samtidigt är Högsbo ett citynära område som inte ger avkall på restaurangliv och nöjen.

LÅNGPROMENAD OCH MIDDAGSDEJT
Det är inga som helst problem att få det bästa av två världar i Högsbo. Knyt på löparskorna eller pumpa däcken på mountainbiken för en uppfriskande tur i Änggårdsbergen eller Slottsskogen – här är det nära till båda. Det är inte heller långt till havets salta brus och ett dopp när andan faller på. Men när kvällen närmar sig låter kanske en värmande ramen eller läcker pasta lockande? Såväl restaurangstråken i Linné som de ambitiösa kvarterskrogarna vid Mariaplan nås på bara fem minuter med spårvagn från Marklandsgatan.

RENT OCH MODERNT
Högsbo består till stor del av tre- och fyravåningars flerfamiljshus av typen lamellhus i tegel eller puts i jordnära färger, som byggdes på 50- och 60-talet. Balkonger är en vanlig syn på den här typen av hus, vilket passar perfekt för såväl morgonkaffe som fredagsbubbel. På Axel Dahlströms torg dras blickarna till konstnären Endre Nemes 50-talsverk Marmorintarsia, som innehåller 60 sorters marmor och sägs ha tagit 7 5000 timmar att färdigställa. Nemes var under en period på 40- och 50-talet föreståndare för Valands Konstskola. Men även om Högsbo bjuder på välbevarade retrovibbar behöver du inte vara orolig om du hellre föredrar ett nyproducerat boende. Här växer nytt fram vid sidan av det gamla i skön symbios med den omgivande naturen.

SKIVSTÅNG OCH FREDAGSRÄKOR
Marklandsgatan är områdets knutpunkt när det gäller kommunikation och här tar du dig smidigt vidare till andra delar av Göteborg. Men än idag är Högsbo faktiskt en liten stad i staden, där Axel Dahlströms torg som stod klart 1954 fortfarande är navet. Här finns inte bara matbutik, apotek och glutenfritt bageri, du kan också gymma, köpa fredagsräkor eller garn till nästa DIY-projekt. Här finns även Axelhuset – en given mötesplats för alla åldrar – komplett med bibliotek, fritidsgård och öppen förskola. Frölunda Torgs butiker nås på under tio minuter med spårvagn och innerstans gator som Vallgatan och Magasinsgatan på ungefär en kvart.

Köpa eller sälja bostad i Västra Frölunda? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Svängrumsgatan 87

Svängrumsgatan 87,
421 73 Västra Frölunda

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Maria Bjurstam

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Föräldraledig

  :
  Telefon: 031-733 20 26

 • Extra kontaktperson

  Jonna Alm

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Projektledare

  :
  Telefon: 031-733 20 20

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Frölunda, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Lergöksgatan 15
  Pris
  2 990 000 kr
  Månadsavgift
  5 198 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!