Villa med fantastisk karaktär

Landvetter, Härryda

Hultebacken 8

Utgångspris
6 500 000 kr
Antal rum
3
Tomtarea
1480 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
60 kvm / 91 kvm

Villa med fantastisk karaktär

Modern, stilren och ljus villa med en fantastisk utsikt över Landvettersjön, helt utan insyn. Huset ligger naturskönt och sjöutsikten svindlar.

 • Ansvarig mäklare

  Henrik Basmanji

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0708-83 20 61

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Här upplever ni årstidernas läckra skiftningar och de vackra vyerna över området. Hultebacken 8 - Bjurfors
Här upplever ni årstidernas läckra skiftningar och de vackra vyerna över området
Exteriörbild. Hultebacken 8 - Bjurfors
Exteriörbild. Hultebacken 8 - Bjurfors
Exteriörbild. Hultebacken 8 - Bjurfors
Redan vid entrén möts ni av den gemytliga atmosfären med vackra stenlagda gångar och detaljrikedom. Hultebacken 8 - Bjurfors
Redan vid entrén möts ni av den gemytliga atmosfären med vackra stenlagda gångar och detaljrikedom
Exteriörbild. Hultebacken 8 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Med storslagen panoramautsikt över Landvettersjön, ligger denna vackert belägna villa totalt om 150 kvm. Huset är om-och tillbyggt 2016. Läget är idylliskt med sol hela dagen, mitt i en storslagen natur som inbjuder till avkoppling, rekreation och ett aktivt friluftsliv. Landvettersjön inbjuder till såväl bad, fiske som skridskoåkning samt ett aktivt fågel- och djurliv. Den vidsträckta utsikten över sjöns stilla vågor är ständigt närvarande; från uteplatser och via stora glaspartier. Sådana ljusa och varma kvällar är den stilla atmosfären invid sjön nästan magisk. Vid stranden kan du ta morgon eller kvällsdopp, möjlighet till egen brygga.

Villan bjuder på en modern interiör med öppen planlösning med ryggåstak och stora sällskapsutrymmen. Villan är ljus och trivsam med fokus på effektiva och lättmöblerade ytor. Kök och vardagsrum i halvöppen lösning och sovrumet tar inte onödig yta från sällskapsutrymmet.

Träaltanen nås från både kök och vardagsrum och har en hänförande sjöutsikt samt trappa ner mot trädgård, trädäck och sjön. Garage om 70 kvm. En idyll som måste upplevas!

Interiör

Rumsbeskrivning: Välkommen in i denna magnifika och representativa villa med ett modernt formspråk anpassat till naturen. En stilren villa för dig som värdesätter de bekvämligheter som ett gott boende kräver. Redan framför husets entré slås man av den gemytliga atmosfären med vackra stenlagda gångar och detaljrikedom inbäddat i naturskön miljö.

När vi kliver in i bostaden möts vi av en öppen och inbjudande känsla och en slående panoramautsikt över sjön. Här är det stora vardagsrummet med ljusinsläpp från tre håll den naturliga mittpunkten och de stora ytorna är som gjorda för festliga tillfällen med släkt och vänner. Här kan gästerna sitta och njuta av såväl god mat och dryck som den bedårande vackra utsikten. På den stora och möblerbara altanen med vidsträckt sjöutsikt och trappor leder vidare ned till trädgård och det soliga trädäcket. Här spenderas många sköna timmar från tidig vår till sen sommar.

Några steg in i bostaden finner vi den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som skapar en hemtrevlig atmosfär. Det moderna och stilrena köket med samma fina golv som i hallen. Köket är inrett med svarta släta köksluckor och erbjuder gott om förvaringsutrymme. De vita arbetsytorna harmoniserar väl med ett vitt kakel. Köket känns rymligt med den öppna planlösningen mot matplatsen där hela, familjen enkelt får plats vid matbordet. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, kyl och frys, integrerad diskmaskin, mikro samt fläkt.
Via den vackra trappan som leder oss ner till nedre plan.

Väl nedanför trappen slås man av generösa utrymmen som nedre planet bjuder på. Här finner vi ett stort rum som kan användas som sällskapsrum, tv-rum eller som gästrum men det skulle likaväl kunna vara barnens egen samlingspunkt.

Duschrummet har klinker på golvet. I duschrummet finns både handfat, tvättmaskin och torktumlare. Innanför duschutrymmet finns en fin bastu, hur skönt som helst att slappna av i.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Bårhult 2:1

Ombyggnad, Renoveringar

Om-tillbyggd 2016

Tomt

Tomtarea 1 480 m² (friköpt).

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Härryda Landvetter GA:10

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 078 000 kr
Byggnadsvärde
1 014 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Hushållsström
30 000 kr
Samfällighetsavgift
3 400 kr
Renhållning
1 800 kr
Vatten/Avlopp
1 200 kr
Summa
36 400 kr

Pantbrev

Det finns 7 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 960 000 kr

Energideklaration

Utförd
Beställd

Uteplats/balkong

Stora härliga altaner omgärdar både öst- väst- och sydfasaden vilket möjliggör att njuta av solen från morgon till kväll. Välkomnande stenläggningar med tillhörande planteringar och belysning i anslutning till entrén ger en välkomnande känsla.

Övriga byggnader/utrymmen

Friliggande garage

Planbestämmelser

Strandskydd

Parkering

Dubbelgarage om ca 70 kvm med plats för två bilar. I garaget finns luftvärmepump installerad.
Uppfart med plats för fyra-fem bilar.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
6 500 000 kr
Rum
3
Sovrum
1
Boarea
60 kvm*
Tomtarea
1480 kvm
Biarea
91 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan med källarvåning
Byggår
1976
Fasad
Trä
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
El - vattenburen värme
Takbeklädnad
Taktegel
Ventilation
FX
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Fönster
3-glasfönster

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten, enskilt avlopp.

Länkar

Området

Att bo i Landvetter

Närheten både till storstaden och naturen har gjort Landvetter, liksom övriga tätorter i Härryda kommun, mycket attraktiva att bo i. Många företag har valt att rota sig i kommunen på grund av de goda kommunikationerna. Förutom buss- och tågförbindelser till Göteborg och ut i Sverige ligger även Landvetter flygplats med flyg vidare ut i Europa och världen. Största orten i Härryda kommun är Mölnlycke och sen kommer expansiva Landvetter. Närmast flygplatsen ligger den lilla orten Härryda. I öster Hindås, Rävlanda och Hällingsjö.

Landvetter centrum är under utveckling och är tänkt att mer och mer liknas vid en småstad med centrumgator, parkstråk och torg. Redan idag finner du flera små mysiga butiker, en prisbelönt ICA Kvantum-butik, Willys mataffär, fiskaffär, stenungsbageri, caféer, restauranger, pizzerior, thai och sushi. Även Resecentrum, kulturhus, vårdcentral, tandläkare, apotek, Handelsbanken och idrottshall finns i Landvetter centrum.

Landvetter är delat i två delar. Den norra delen har expanderat mest och det är där man idag finner Landvetter centrum och bostäder i samlad bebyggelse som sträcker sig vidare upp till Önneröd för att avslutas i lantliga Tahult. I södra delen finner man bostäder i blandade former och i nya Backaområdet byggs och planeras det för nya bostäder.

Landvetter erbjuder dig många vandringsleder och motionsspår i natursköna omgivningar. Landehof elljusspår erbjuder konstsnö på vintern och Gallhålans naturreservat flera joggingspår. Det finns gott om idrottshallar för olika sport- och fritidsaktiviteter. Fina fotbollsplaner och stall för den hästintresserade finns. Här finns även aktiviteter för dig som uppskattar judo och boule. Önskar du träna på gym och gruppträning hittar du detta i Hälsans hus, Nordic Wellness och Friskis & Svettis i Landvetter samt SATS i Mölnlycke.

Chalmers golfklubb vid Snåkered, strax öster om Landvetter har en 18-håls parkbana och vid Landvettersjön finner man tennisbanor. Är du intresserad av hockey och skridskoåkning finns den välbesökta ishallen. Önskar du ta dig ett dopp under de varma sommardagarna finns det en kommunal badplats i Landvettersjön. Här finns det även möjlighet att fiska.

Förskoleverksamheten i Landvetter bedrivs i form av förskola, familjedaghem och öppen förskola. Det finns totalt fyra grundskolor och man arbetar utifrån ett 0-16 årsperspektiv. Det innebär bl.a. att förskola och grundskola arbetar tätt ihop med gemensamma mål. Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke har elever från hela kommunen i sitt upptagningsområde.

Köpa eller sälja bostad i Landvetter? Kontakta våra mäklare i Härryda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Hultebacken 8

Hultebacken 8,
43891 Landvetter

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Henrik Basmanji

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0708-83 20 61