Byggklar tomt i expansivt område

Landvetter, Härryda

Tomtevägen

Pris
1 895 000 kr
Tomtarea
1306 kvm
Typ
Tomt

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Byggklar tomt i expansivt område

På en lugn gata i ett naturnära område ligger denna lättbyggda tomt. Positivt förhandsbesked för att bygga ett hus om 150 kvm byggyta & 50 kvm garage.

 • Ansvarig mäklare

  Pernilla Johansson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-88 79 62

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Tomtevägen, fastigheten kommer troligen få nummer 16. Tomtevägen - Bjurfors
Välkommen till Tomtevägen, fastigheten kommer troligen få nummer 16
Här erbjuds en byggklar tomt att bygga sitt drömhus på. Tomtevägen - Bjurfors
Här erbjuds en byggklar tomt att bygga sitt drömhus på
Markägaren håller på att flytta sitt avlopp från den avstyckade tomten så därför är det lite lerigt. Tomtevägen - Bjurfors
Markägaren håller på att flytta sitt avlopp från den avstyckade tomten så därför är det lite lerigt
Julgranen på plats. Tomtevägen - Bjurfors
Julgranen på plats
En lättbebyggd tomt i expansivt område med närhet till centrum och vacker natur. Tomtevägen - Bjurfors
En lättbebyggd tomt i expansivt område med närhet till centrum och vacker natur
I sluttningen åt väster växer kantareller. Tomtevägen - Bjurfors
I sluttningen åt väster växer kantareller

Beskrivning

Beskrivning

Här erbjuds en byggklar tomt på en lugn gata gränsande till natur och skog. Möjlighet finns att söka bygglov för större hus än vad som är klart enligt förhandsbeskedet. Detta sker lämpligast vid inlämnande av bygglov. Tomten som är grovplanerad, är relativt plan och lättbebyggd. Avstyckningen är nyligen klar, bild ligger under dokument. Fastighetens adress kommer troligen blir Tomtevägen 16. När Magasinsgatan är klar kan tillfart till fastigheten ske även västerifrån istället för via Brunnbergsvägen som är den tilltänkta tillfarten till fastigheten idag. Enligt Härryda Kommun kommer Magasinsgatan sänkas ned i marken för att minimera ljudstörningar och det kommer även att byggas en gång och cykelväg ner från Tomtevägen/Magasinsvägen mot centrum.

Här bor man i en lantlig och naturskön miljö med 10-15 minuters promenad från centrala Landvetter, badplats i Landvettersjön och fina promenadstråk längs Mölndalsån. En promenad genom skogen tar dig till lilla Ristjärn, perfekt för ett stilla kvällsdopp. Stora delar av Backaområdet håller på att förtätas och ca 700 meter från den här fastigheten har en ny skola uppförts och det planeras för flertalet nya bostäder med olika ägarförhållanden.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Landvetter 6:767

Information

Typ
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Pris
1 895 000 kr
Tomtarea
1306 kvm

Tomt

Typ
Tomt

Tomtarea 1 306 m² (friköpt). Plan tomt som sluttar lätt åt sydväst. Markägaren håller på och flyttar sitt avlopp och kommer återställa marken som normalt är torr och fin.

Vatten/Avlopp

Kostnaden för anslutning till eget VA eller kommunalt avlopp tillkommer.

Länkar

Området

Att bo i Landvetter

Närheten både till storstaden och naturen har gjort Landvetter, liksom övriga tätorter i Härryda kommun, mycket attraktiva att bo i. Många företag har valt att rota sig i kommunen på grund av de goda kommunikationerna. Förutom buss- och tågförbindelser till Göteborg och ut i Sverige ligger även Landvetter flygplats med flyg vidare ut i Europa och världen. Största orten i Härryda kommun är Mölnlycke och sen kommer expansiva Landvetter. Närmast flygplatsen ligger den lilla orten Härryda. I öster Hindås, Rävlanda och Hällingsjö.

Landvetter centrum är under utveckling och är tänkt att mer och mer liknas vid en småstad med centrumgator, parkstråk och torg. Redan idag finner du flera små mysiga butiker, en prisbelönt ICA Kvantum-butik, Willys mataffär, fiskaffär, stenungsbageri, caféer, restauranger, pizzerior, thai och sushi. Även Resecentrum, kulturhus, vårdcentral, tandläkare, apotek, Handelsbanken och idrottshall finns i Landvetter centrum.

Landvetter är delat i två delar. Den norra delen har expanderat mest och det är där man idag finner Landvetter centrum och bostäder i samlad bebyggelse som sträcker sig vidare upp till Önneröd för att avslutas i lantliga Tahult. I södra delen finner man bostäder i blandade former och i nya Backaområdet byggs och planeras det för nya bostäder.

Landvetter erbjuder dig många vandringsleder och motionsspår i natursköna omgivningar. Landehof elljusspår erbjuder konstsnö på vintern och Gallhålans naturreservat flera joggingspår. Det finns gott om idrottshallar för olika sport- och fritidsaktiviteter. Fina fotbollsplaner och stall för den hästintresserade finns. Här finns även aktiviteter för dig som uppskattar judo och boule. Önskar du träna på gym och gruppträning hittar du detta i Hälsans hus, Nordic Wellness och Friskis & Svettis i Landvetter samt SATS i Mölnlycke.

Chalmers golfklubb vid Snåkered, strax öster om Landvetter har en 18-håls parkbana och vid Landvettersjön finner man tennisbanor. Är du intresserad av hockey och skridskoåkning finns den välbesökta ishallen. Önskar du ta dig ett dopp under de varma sommardagarna finns det en kommunal badplats i Landvettersjön. Här finns det även möjlighet att fiska.

Förskoleverksamheten i Landvetter bedrivs i form av förskola, familjedaghem och öppen förskola. Det finns totalt fyra grundskolor och man arbetar utifrån ett 0-16 årsperspektiv. Det innebär bl.a. att förskola och grundskola arbetar tätt ihop med gemensamma mål. Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke har elever från hela kommunen i sitt upptagningsområde.

Köpa eller sälja bostad i Landvetter? Kontakta våra mäklare i Härryda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Tomtevägen

Tomtevägen,
438 36 Landvetter

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Pernilla Johansson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-88 79 62