Centralt och bekvämt boende med närhet till det mesta, hiss och garageplats i huset
Utgångspris
3 300 000 kr
Avgift
5 610 kr
Antal rum
3
Boarea
89 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Centralt och bekvämt boende med närhet till det mesta, hiss och garageplats i huset

Med ett ypperligt läge mitt i Mölnlycke centrum återfinns denna moderna trea, garageplats med tillhörande förråd överlåts separat.

 • Ansvarig mäklare

  Caroline Ljung

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-88 79 63

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Badhusgatan, en modern trea belägen mitt i Mölnlycke centrum. Badhusgatan 4 - Bjurfors
Välkommen till Badhusgatan, en modern trea belägen mitt i Mölnlycke centrum
Stilrent kök med ljusa färgval och spotlights i taket bidrar till bra belysning. Badhusgatan 4 - Bjurfors
Stilrent kök med ljusa färgval och spotlights i taket bidrar till bra belysning
Bostaden har en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badhusgatan 4 - Bjurfors
Bostaden har en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Utrustningen består utav diskmaskin, spis, fläkt samt kyl och frys. Badhusgatan 4 - Bjurfors
Utrustningen består utav diskmaskin, spis, fläkt samt kyl och frys
Matbordet med plats för många finner sin naturliga plats invid köket. Badhusgatan 4 - Bjurfors
Matbordet med plats för många finner sin naturliga plats invid köket
Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek och härifrån når vi balkongen. Badhusgatan 4 - Bjurfors
Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek och härifrån når vi balkongen

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Mitt i Mölnlycke centrum finns nu möjlighet att förvärva en ljus och modern trea i populära Brf Bryggan. Här finns både en härlig uteplats i anslutning till den gemensamma innergården samt en balkong. Lägenheten fördelar sig på tre rum och kök med en modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. En ljus och trivsam bostad med genomgående hög standard så som stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, ekparkett i alla rum och ett stilrent kök i svart och vitt. I bostaden finns också plats för förvaring i en väl tilltagen klädkammare/förråd. Garageplats med tillhörande källarförråd överlåts i samband med försäljningen. Ett centralt boende med närhet till Mölnlycke centrums serviceutbud och bekvämt med hiss.
Föreningen kommer att sänka månadsavgiften för bostäderna med 12% från och med 2020-01-01, observera att angiven månadsavgift är innan sänkning.

Interiör

Välkommen in!

Vi kliver in i lägenheten genom den separata ingången, vilken nås via den gemensamma innergården. I anslutning till entrén finns en stensatt uteplats, vilket är en perfekt plats för morgonkaffet i anslutning till den välskötta och grönskande gemensamma innergården som har sol stora delar av dagen.

I hallen finns plats för att hänga av sig ytterkläder och skor. Ljusa väggar och ekparkett, vilket är genomgående i bostadens alla rum.

Till vänster i anslutning till entrén finner vi det första av bostaden två sovrum. Detta rum är rofyllt beläget mot den rofyllda innergården. Här finns plats för säng, skrivbord och extra garderober för den som önskar.

Vidare in finner vi det stilrena köket med interiör som går i vitt och bryts av med svart bänkskiva i laminat och med ett svart kakel ovan. Köket är delvis handikappanpassat med bland annat höj- och- sänkbara överskåp. Utrustningen består utav diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggnadsugn- och micro samt hel kyl och frys. All utrustning i rostfritt utförande. Spotlights i taket bidrar till en god belysning. Köket har en modern och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Den öppna planlösningen bidrar till en luftig känsla som tillsammans med de stora fönsterpartierna bidrar till ett gott ljusinsläpp. Från vardagsrummet når vi även den trevliga och rymliga balkongen.

I anslutning till vardagsrummet finner vi bostadens andra sovrum, som är generöst tilltaget i storlek. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och övrigt möblemang. Även från detta rum når vi balkongen.

Bostadens badrum är stilrent inrett med svart klinker med värmande golvvärme och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består utav tvättmaskin, torktumlare, dusch, wc, tvättställ och handdukstork.
I bostaden finns även en väl tilltagen klädkammare med gott om plats för förvaring.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Hulebäck 4:101

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Bryggan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
45
Antal lokaler
8
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 2007. Föreningen äger fastigheten Hulebäck 4:101 som byggdes under 2005 och färdigställdes under 2006. Föreningen upplåter 45 lägenheter med bostadsrätt och 8 lokaler med hyresrätt.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, samlingslokal och övernattningslägenhet (4 bäddar) att hyra för 100 kr/dygn om man har övernattande gäster.

Parkering

Garageplats med tillhörande källarförråd överlåts i samband med försäljningen, avgiften för garaget är 373 kr/månad. Andelstal: 0,14300

Ekonomi

Andel i föreningen
2,034%
Andel av årsavgiften är
2,04%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
250 kr
Försäkring
90 kr
Summa
340 kr

Hushållsströmmen debiteras av föreningen i samband med månadsavgiften. En avräkning görs varje år för att bostadsinnehavaren ska betala den faktiska förbrukningen.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
119
Energideklarationsdatum
2019-10-11

Uteplats/balkong

Uteplats 1: Rymlig uteplats i anslutning till entrén med österläge, perfekt för morgonkaffet och i direkt anslutning till den välskötta gemensamma innergården som har sol stora delar av dagen.
Uteplats 2: Balkong som nås från både vardagsrummet och det större sovrummet, sydvästläge där det är perfekt att njuta av eftermiddags och kvällssolen. Balkongen är utrustad med fjärrstyrd markis.

Ombyggnad, Renoveringar

2015 Ny parkett i vardagsrum/kök/hall
2015 Tapetsering samtliga väggar

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns cykelförråd, samlingslokal och övernattningslägenhet att hyra för 100 kr/dygn, perfekt om man har övernattande gäster.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Kabel-TV levereras av Telenor med 18 kanaler som ingår i grundutbudet.

Bredband levereras av Seths Antenn/ GothNet med upp till 200 Mb/s.
Alternativt Telia ADSL.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 610 kr

inkl. värme,vatten och grundutbud TV. Sänkning av månadsavgiften på 12% sker from 2020-01-01.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 300 000 kr
Lägenhetsnummer
323/5028
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
89 kvm

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
2006
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glasfönster

Länkar

Området

Att bo i Mölnlycke

Mölnlycke är centralort i Härryda kommun. Många familjer väljer att bo i tätortens vackra bostadsområden, där naturen finns precis utanför dörren och storstaden bara en bit bort. De ypperliga kommunikationerna i kommunen gör det enkelt att ta sig till Göteborg eller vidare ut i Sverige och världen - Landvetters flygplats ligger endast 1,5 mil bort.

Härryda kommun består till hälften av skog och vildmark som kan erbjuda dig många vandringsleder och motionsspår i naturskön miljö. Det finns tre sporthallar i Mölnlycke och även tennishall. Flera olika föreningar erbjuder sportaktiviteter i form av bl.a. gymnastik, innebandy och ridning.

Rådasjön är en av många sjöar i Härryda kommun, och här finner man Säteribadet som är en mycket populär badplats. I Mölnlycke ligger också Wendelsbergsparken. Här finns nästan alla svenska löv- och barrträd representerade. Dessutom är parken magnifik med alla sina dammanläggningar.

Förskoleverksamheten i Härryda kommun bedrivs i form av förskola, familjedaghem och öppen förskola. Det finns totalt 19 grundskolar och man arbetar utifrån ett 0-16 årsperspektiv. Det innebär bl.a. att förskola och grundskola arbetar tätt ihop med gemensamma mål. Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke har elever från hela kommunen i sitt upptagningsområde.

Samhället Mölnlycke växte fram som bostäder för arbetare vid Mölnlycke fabriker. Fabrikerna grundades 1849 och här tillverkades textilier och diverse textilprodukter ända fram till slutet av 1990-talet. En stor del av produktionen gick på export och efterfrågan krävde en ny fabrik – Hulebäcksfabriken, som byggdes år 1875. 1995 invigdes Hulebäcksgymnasiet, som är byggt kring den gamla fabriksbyggnaden. Idag har området runt Mölnlycke fabriker renoverats och hyser restauranger och företag.

Råda Säteri i Mölnlycke är känt redan från 1300-talet. De byggnader vi ser idag är från 1700-talet och mycket välbevarade.

Det går snabbt att ta sig med bil eller kollektivtrafik till alla orter i kommunen. Bussar går till och från Göteborg och från Mölnlycke, Hindås och Rävlanda kan man åka tåg. Med bil når man Göteborgs centrum på ca 15 minuter och med buss tar det ca 20 minuter. Förutom buss- och tågförbindelser till Göteborg och ut i Sverige ligger även Landvetters flygplats mitt i kommunen med flyg vidare ut i Europa och världen.

Köpa eller sälja bostad i Mölnlycke? Kontakta våra mäklare i Härryda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Badhusgatan 4

Badhusgatan 4,
435 30 Mölnlycke

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Caroline Ljung

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-88 79 63