På förhand
Avgift
6 955 kr
Antal rum
4
Typ
Bostadsrättsradhus
Boarea
108 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Henrik Basmanji

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0708-83 20 61

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Taggsvampen 9!. Taggsvampen 9 - Bjurfors
Välkommen till Taggsvampen 9!
Alternativ planlösning. Taggsvampen 9 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Taggsvampen 9 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Taggsvampen 9 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Taggsvampen 9 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Taggsvampen 9 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Med ett mycket bra läge i omtyckta och populära området Skinnefjäll finns äntligen möjligheten att köpa en fyra i radhuslängorna! Bostaden om 108 kvm renoverades totalt och disponerar över ett ljust och trevligt kök med matplats intill fönster åt framsidan. Vardagsrummet är även det ett ljust och rymligt rum med fönsterpartier och utgång till baksidan och altanen som ligger helt skyddad från insyn, högt beläget mot ett lummigt skogsparti. Nuvarande ägare har nyttjat föreningens ytor på baksidan och skapat en trevlig liten trädgård.
Här bor man i ett attraktivt område med bilfria gårdar i ett naturskönt läge med närhet till skola, förskola, mataffär och sjöar samt promenadavstånd till Mölnlycke centrum. Nära till busshållplats där Grön Express tätt trafikerar Göteborg.

Interiör

Välkommen till Taggsvampen 9!

En mycket ljus och trevlig bostad med genomgående standard från 2012-13.
Det första man möts av är den trälagda uteplatsen som stiligt ramas in av ett staket. På framsidans uteplats ryms en mindre utegruppsmöbel och här fortsätter solen skina när eftermiddag blir till kväll.

När man kliver in i bostaden välkomnas man direkt av en ljus och fräsch entré. Väggarna är vita och golvet är av vacker parkett. Här finns det gott om plats att hänga av sina ytterplagg och skor. I hallen ryms även en mycket behändig garderob som ger extra möjlighet för avhängning och förvaring.

Direkt till vänster når man bostadens kök vars stilfulla materialval inger en mycket modern känsla. Bänkskiva i laminat och släta vita överskåp.
Däremellan sitter ett snyggt svart kakel som bidrar mycket till den personliga känslan köket ger ifrån sig. Vid kökets fönsterparti får man med enkelhet plats med ett matbord för 4-6 personer. Utrustningen i köket består av induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin, samt svartlackerad kyl och frys.

I radhuset återfinns ett badrum på vardera plan. Badrummet på entréplan är snyggt inrett med stora vita kakelplattor på väggarna och stilfull svart klinker på golvet. Badrummet är utrustat med wc, badkar, el-handdukstork och handfat med belysning ovan. I badrummet finner man även tvättmaskin och torktumlare samt en arbetsbänk med tvättho. Här finns också bostadens värmepanna.

Det generöst tilltagna vardagsrummet har stora fönsterpartier vilket ger ett vackert ljusinsläpp. Här finns det gott om plats för både en avslappnad soffgrupp och en given plats för ett större matsalsbord intill fönster. Från vardagsrummet når man balkongen med sol som sträcker sig igenom hela förmiddagen. För den som önskar kan vardagsrummet delas av för att få ytterligare ett sovrum.

Via en snygg och ljus trappa når man radhusets nedre plan där man möts av en möblerbar hall med plats för arbetshörna eller ytterligare garderober för extra förvaring. Badrummet på nedre plan nås direkt från hallen och är tillika badrummet mycket smakfullt. Här återfinns grå helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns en toa, dusch och handfat med handfatsmöbel i stilrent material.

Master bedroom rymmer med enkelhet en stor dubbelsäng som har en given plats mot den mörk tapetserade fondväggen. Härifrån når man en lyxig walk in closet som skänker goda förvaringsmöjligheter för både kläder och skor. Våningens andra sovrum rymmer även det en säng i större modell och det är via detta sovrum som man når det ansenliga trädäcket. På denna uteplatsen finns det plats för både en soffgrupp, matbord och grill - allt man kan tänkas behöva för en riktigt härlig sommarkväll!

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Hsb:s brf Skinnefjäll i Härryda
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
142
Antal lokaler
2
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen består av fem gårdar (Stenmurklan, Taggsvampen, Kantarellen, Trumpetsvampen och Stensoppen) med totalt 142 st lägenheter samt en samlingslokal. Lokalen finns på Taggsvampen 1 och går bra att hyra för högtidsdagar eller barnkalas samt övernattning. För detta tas en avgift på ca 200 kr. Bokning och utkvittering av nyckel sker på måndagar på expeditionstid. På bottenplan i Trumpetsvampen ligger förskolan Skogsbäret. För mer information gå in på förenings hemsida: www.brfskinnefjall.se

Föreningens ekonomi

Styrelsen har som förslag att höja avgiften med 2% från årsskiftet, inget beslut är taget.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra för 200 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal/festlokal och tvättstuga med torkrum.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan i souterräng
Uppvärmning
Mekanisk frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
3-glasfönster

TV/bredband

Fiber

Övrigt

Området
Utanför bostadens portar finner vi härliga strövområden och upplysta motionsslingor i fin natur och flera badplatser bland annat i Finnsjöns friluftsområde och runt Örtjärn. I det barnvänliga området finns även dagis, skolor och kommunikationer. På ett par minuters promenadavstånd ligger matbutik och Pizzeria. Mölnlycke centrum ligger ca 1 km bort där ni bland annat finner mataffärer, banker, caféer, butiker och annan service.
Här bor man i en kommun som erbjuder mycket för den sport- och träningsintresserade med bl.a. Sats, Nordic Wellness, Friskis & Svettis. Pixbo Innebandy, MIS/MIF Fotboll, Ridning Råda Säteri, Golf Öjersjö etc.

Månadsavgift

Avgift
6 955 kr

inkl. tv, bredband och ip-telefoni.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,88478%
Andel av årsavgiften är
0,88478%

Information

Typ
Bostadsrättsradhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
40
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
108 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Länkar

Området

Att bo i Mölnlycke

Mölnlycke är centralort i Härryda kommun. Många familjer väljer att bo i tätortens vackra bostadsområden, där naturen finns precis utanför dörren och storstaden bara en bit bort. De ypperliga kommunikationerna i kommunen gör det enkelt att ta sig till Göteborg eller vidare ut i Sverige och världen - Landvetters flygplats ligger endast 1,5 mil bort.

Härryda kommun består till hälften av skog och vildmark som kan erbjuda dig många vandringsleder och motionsspår i naturskön miljö. Det finns tre sporthallar i Mölnlycke och även tennishall. Flera olika föreningar erbjuder sportaktiviteter i form av bl.a. gymnastik, innebandy och ridning.

Rådasjön är en av många sjöar i Härryda kommun, och här finner man Säteribadet som är en mycket populär badplats. I Mölnlycke ligger också Wendelsbergsparken. Här finns nästan alla svenska löv- och barrträd representerade. Dessutom är parken magnifik med alla sina dammanläggningar.

Förskoleverksamheten i Härryda kommun bedrivs i form av förskola, familjedaghem och öppen förskola. Det finns totalt 19 grundskolar och man arbetar utifrån ett 0-16 årsperspektiv. Det innebär bl.a. att förskola och grundskola arbetar tätt ihop med gemensamma mål. Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke har elever från hela kommunen i sitt upptagningsområde.

Samhället Mölnlycke växte fram som bostäder för arbetare vid Mölnlycke fabriker. Fabrikerna grundades 1849 och här tillverkades textilier och diverse textilprodukter ända fram till slutet av 1990-talet. En stor del av produktionen gick på export och efterfrågan krävde en ny fabrik – Hulebäcksfabriken, som byggdes år 1875. 1995 invigdes Hulebäcksgymnasiet, som är byggt kring den gamla fabriksbyggnaden. Idag har området runt Mölnlycke fabriker renoverats och hyser restauranger och företag.

Råda Säteri i Mölnlycke är känt redan från 1300-talet. De byggnader vi ser idag är från 1700-talet och mycket välbevarade.

Det går snabbt att ta sig med bil eller kollektivtrafik till alla orter i kommunen. Bussar går till och från Göteborg och från Mölnlycke, Hindås och Rävlanda kan man åka tåg. Med bil når man Göteborgs centrum på ca 15 minuter och med buss tar det ca 20 minuter. Förutom buss- och tågförbindelser till Göteborg och ut i Sverige ligger även Landvetters flygplats mitt i kommunen med flyg vidare ut i Europa och världen.

Köpa eller sälja bostad i Mölnlycke? Kontakta våra mäklare i Härryda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Taggsvampen 9

Taggsvampen 9,
435 40 Mölnlycke

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Henrik Basmanji

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0708-83 20 61