Rymlig villa belägen i populärt område

Mölnlycke - Skogen, Härryda

Hasselvägen 81

På förhand
Utgångspris
7 150 000 kr
Antal rum
7
Tomtarea
1068 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
192 kvm

Rymlig villa belägen i populärt område

På en lugn återvändsgata återfinns denna villa om 192 kvm, med fem sovrum, härliga sällskapsutrymmen, gott om förvaring, dubbelcarport & växthus

 • Ansvarig mäklare

  Caroline Ljung

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-88 79 63

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Hasselvägen 81 och denna rymliga villa om 192 kvm. Hasselvägen 81 - Bjurfors
Välkommen till Hasselvägen 81 och denna rymliga villa om 192 kvm
Utvald detaljbild. Hasselvägen 81 - Bjurfors

Vi kliver in i hallen och möts av ett härligt ljus och rymd

Vardagsrummets generösa ytor badar i ljus. Hasselvägen 81 - Bjurfors
Vardagsrummets generösa ytor badar i ljus
Här ryms gott och väl både soffgrupp och ett rejält matbord. Hasselvägen 81 - Bjurfors
Här ryms gott och väl både soffgrupp och ett rejält matbord
. Hasselvägen 81 - Bjurfors

Braskaminen värmer gott en kall vinterdag

Här spenderas gärna långa middagar tillsammans med vännerna. Hasselvägen 81 - Bjurfors
Här spenderas gärna långa middagar tillsammans med vännerna

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Belägen på en lugn återvändsgata på gränsen mellan områdena Skogen och Långetjärnshöjd med närhet till naturen finner vi denna rymliga villa om 192 kvm. Här trivs barnfamiljen med de härliga sällskapsytorna, fem generöst tilltagna sovrum och en rejäl altan som omgärdar nästan tre hela sidor av huset.
Entréplanet fördelar sig på ett nyrenoverat kök, ett luftigt vardagsrum med braskamin, två sovrum, walk-in-closet, badrum samt tvättstuga. Den rymliga hallen med den öppna lösningen ända upp till nock bidrar till en luftigt och välkomnade känsla.
Övre plan fördelar sig på ytterligare tre sovrum, allrum, två walk-in-closets samt badrum med intilliggande bastu.
Den generösa altanen omgärdar nästan tre hela sidor av huset som ger plats för härliga stunder i solen och är den givna platsen för grillkvällar tillsammans med goda vänner. Från altanen når vi den trevliga trädgården, här finns fina planteringar och träd samt plana gräsytor som inbjuder till lek och spring. Ett växthus ger plats för odlingar för den med gröna fingrar eller blir perfekt som ett uterum när sommaren går mot höst.
Bilarna parkerar man bekvämt i dubbelcarporten eller på uppfarten intill huset.

Här bor man med kortpromenadavstånd till skogen med mängder av promenadvägar, bär och svamp och endast en kort promenad till flera badsjöar med vackra omgivningar. Under sommartid finns flera badplatser att välja på med både badbrygga och en härlig sandstrand, under kalla vintrar agerar vissa sjöar även som skridskobana.
I närområdet finns också lekplatser, gångavstånd till förskola och ICA-nära samt busshållplats där Grön Express tätt trafikerar Göteborg.

Varmt välkomna att höra av er för mer information eller anmäla ditt intresse för visning.

Interiör

Välkommen in!
Vi kliver in i hallen där en rymd och välkomnande känsla infinner sig. Här finns gott om plats att hänga av sig ytterkläder och skor. Direkt innanför dörren ligger ett ljust klinker med värmande golvvärme som sedan övergår en vitlaserad ekparkett som enhetligt återkommer i alla rum på entréplanet. Väggarna har en mörkgrå färg som ger en varm och ombonad känsla och blir en snygg kontrast till det vitlaserade ekparkettgolvet.

Rakt fram finner vi det härliga vardagsrummet som är väl tilltaget i storlek. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp och ett rejält matbord. Samma snygga färg som i hallen återkommer enhetligt på väggarna. Braskaminen bidrar till värme och mys under årets kallare dagar.
Stora fönsterpartier släpper in ett fint ljus och via altandörren når vi altanen. Altanen omgärdar nästan tre hela sidor av huset och omsluts delvis av berg och grönska. På altanen ryms flera olika sittgrupper och självklart grillen utan problem. Detta blir den givna platsen för grillkvällar tillsammans med goda vänner.

Från hallen når vi även det renoverade köket, under 2020 har köket genomgått en omfattande renovering. Här finns gott om skåp för förvaring av köksredskapen och mycket goda tillredningsytor. Då det inte är några överskåp monterade så inger köket en mycket luftig känsla.
Kökets interiör består utav en ljusare ton av väggfärgen i hallen och vardagsrummet och som bryts av med en mörk qvarts bänkskiva från Silestone. Den maskinella utrustningen består i övrigt av integrerad diskmaskin, extra bred induktionshäll, fläkt och dubbla varmluftsugnar, samt kyl och frys i fullhöjd även de snyggt integrerade med de övriga köksskåpen.
Från köket finns också en utgång till altanen.

I direkt anslutning till köket ligger tvättstugan, här finns gott om skåp för förvaring, tvättmaskin samt torktumlare och tvättho. Blå plastmatta på golvet och vitmålade väggar.

På entréplanet finner vi två utav villans totalt fem sovrum. Det ena sovrummet rymmer gott och väl en dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaringsmöbel. Här finns även plats för förvaring i två garderober. Mellan de båda sovrummen finns en walk-in-closet som även den ger en god plats för förvaring.
Det andra sovrummet på entréplanet är ett mysigt rum och har plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel.

Badrummet har en ljus våtrumsmatta på golvet och ljust melerat kakel på väggarna. Utrustningen består utav dusch, hörnbadkar, handfatskommod samt spegelskåp för förvaring. Ett fönster bidrar till ljusinsläpp och vädringsmöjlighet. Badrummet har sitt ursprung från byggnadsåret.

Övre plan:
Via trappan i hallen når vi övre plan som består av allrum, tre sovrum samt badrum och två walk-in-closets.

När vi kliver upp på övre plan möts vi av det rymliga allrummet där takfönsterna och det glasade räcket bidrar till ljus och rymd. De synliga takbjälkarna bidrar till karaktär. Allrummet blir den perfekta platsen för barnen med filmkvällar, tv-spelsutmaningar tillsammans med kompisar eller familjens spelkvällar med brädspel.

Det största sovrummet rymmer gott och väl en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Intill ligger in walk-in-closet med god plats för förvaring av kläder och annat. Från detta sovrum når vi även den trevliga balkongen.

De två andra sovrummen är nästintill lika stora i storlek och rymmer gott och väl säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Det sneda taket bidrar till en mysig och ombonad känsla. Från allrummet i anslutning till de två mindre sovrummen når vi ytterligare en walk-in-closet med plats för förvaring.

Badrummet på övre plan är utrustat med dusch, handfatskommod med spegelskåp och wc. Blått klinker med värmande golvvärme samt vita kakelbeklädda väggar. Takfönstret bidrar till ett fint ljusinsläpp och vädringsmöjlighet. I direkt anslutning till badrummet finns en bastu för avkopplande stunder med härliga bastubad. Badrummet inreddes i samband med att hela övervåningen inreddes 2002, av den tidigare ägaren.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Hulebäck 1:559

Ombyggnad, Renoveringar

2002
Ovanvåningen inreds

2019
Alla ytskikt ommålade (tak, vägg och list och foder)
Nya innerdörrar
Parkett slipad och vitbetsas på båda våningsplanen
Trapprenovering
Ny ytterdörr (Diplomat)

2020
Renovering kök

Tomt

Tomtarea 1 068 m² (friköpt). Vackert uppvuxen trädgård med plana gräsytor och fina planteringar. Här finns också plats för barnens studsmatta och egna odlingar för den som önskar.

Planbestämmelser

Detaljplan Nybyggnadsförbud Vattenskyddsområde

Parkering

Carport med plats för två bilar. Uppfart för två till tre bilar. Väl tilltaget varmförråd i anslutning till carporten.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
7 150 000 kr
Rum
7
Sovrum
5
Boarea
192 kvm*
Tomtarea
1068 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Pantbrev

Det finns 16 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 000 000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uteplats/balkong

Altan som omgärdar nästan tre hela sidor av huset och som delvis omsluts av berg och grönska. Här ryms flera olika sittgrupper och självklart grillen utan problem. Det blir den givna platsen för grillkvällar tillsammans med goda vänner.
Balkong i anslutning till ena sovrummet på övre plan.

Övriga byggnader/utrymmen

Växthus med indragen el som används som uterum under större delen av året. Kan likväl användas för odlingar för den med gröna fingrar.
Väl tilltaget varmförråd i anslutning till carporten.

TV/bredband

TV via fiber. Öppen fiber.

Internetanslutning via fiber. Öppen fiber.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Samfällighet: Härryda Hulebäck S:23

Ekonomi

Taxeringsvärde
5 159 000 kr
Byggnadsvärde
3 658 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
1997
Fasad
Trä
Grund
Krypgrund
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Luft/luftvärmepump, braskamin och direktverkande el.
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Fönster
3-glas isoler

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
68
Energideklarationsdatum
2018-12-17

Länkar

Området

Att bo i Härryda Kommun

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås och har ca 30.000 invånare. Många väljer att bosätta sig här, där naturen finns precis utanför dörren och storstaden bara en bit bort. Tack vare de goda kommunikationerna har många företag valt att rota sig i Mölnlycke. Förutom utomordentliga buss- och tågförbindelser till Göteborg och ut i Sverige ligger även Landvetters flygplats mitt i kommunen med flyg vidare ut i Europa och världen.

Köpa eller sälja bostad i Härryda kommun? Kontakta våra mäklare i Härryda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Hasselvägen 81

Hasselvägen 81,
43538 Mölnlycke

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Caroline Ljung

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-88 79 63