Välskött trea i centrala Kungälv med garageplats

Kungälv - Centrum, Kungälv

Fontinvägen 56

På förhand
Avgift
6 198 kr
Antal rum
3
Boarea
84,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 8
Hiss
Ja

Välskött trea i centrala Kungälv med garageplats

Välkommen till en välplanerad och fin trea med uteplats i centrala Kungälv. Lättillgänglig på entréplan och egen garageplats.

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Jakobsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0303-20 86 66

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Fontinvägen 56!. Fontinvägen 56 - Bjurfors
Välkommen till Fontinvägen 56!
Populära Brf Sadelmakaren. Fontinvägen 56 - Bjurfors
Populära Brf Sadelmakaren
Rymlig och välkomnande hall. Fontinvägen 56 - Bjurfors
Rymlig och välkomnande hall
Stort förråd ligger praktiskt precis utanför lägenheten. Fontinvägen 56 - Bjurfors
Stort förråd ligger praktiskt precis utanför lägenheten
Ljust kök med gott om arbetsyta och förvaring.. Fontinvägen 56 - Bjurfors
Ljust kök med gott om arbetsyta och förvaring.
. Fontinvägen 56 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna välskötta och trevliga trea i populära mitt i centrala Kungälv och Brf Sadelmakaren. Ta hissen upp från garaget eller ingången från innergården, där finner du bostaden som erbjuder 78 välplanerade kvm med kök och vardagsrum i social planlösning och två lättmöblerade och ljusa sovrum. Goda förvaringsmöjligheter finns i garderober och det väl tilltagna förrådet placerat precis utanför lägenheten. Badrummet är smakfullt renoverat i ljusa toner. Här har man också förmånen av att ha en egen tvättstuga inne i lägenheten. Som pricken över i:et finns en generös stenlagd uteplats där man kan njuta tillsammans med vänner och familj.

Här bor du i ett attraktivt och barnvänligt område i en välskött förening. Här finns närhet till all tänkbar service på Västra gatan, Kongahälla centrum, skolor, förskolor, naturområden samt kommunikationer.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

Interiör

Interiör: Välkommen till Fontinvägen 56
Det första ni möts av är en rymlig och välkomnande hall med gott om avhängnings och förvaringsmöjligheter tack vare en rymlig dubbelgarderob. Ni finner även ljust laminatgolv samt ljusa väggar

Direkt till vänster i hallen finner ni det underbara badrummet som totalrenoverades 2013 med modern våtrumsmatta, ljusa våtrumsskivor, WC, handfat, badrumsskåp samt badkar.

På motsatt sida om badrummet i hallen ligger tvättstugan. Praktisk tvättstuga med ljusa väggar våtrumsmatta, nyare tvättmaskin, torkskåp, grovvask och diskbänk som passar utmärkt till tvättvikning eller skötbord.

Underbart vardagsrum med originalparketten, ljusa väggar samt gott om plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Ni finner även utgång till en av bostadens pärlor, uteplatsen.

Härlig uteplats som skänker lägenheten trädgårdskänsla. ni finner en stensättning samt mycket goda grill och planteringsmöjligheter. Uteplatsen är det perfekta tillhållet då gäster kommer på besök eller om man bara vill ha middag i det fria.

Köket är ljut och fräscht från 2009 med ljusa luckor, rostfria handtag, ekbänkskiva, rostfri kyl, rostfri frys, rostfri kolfilterfläkt, diskmaskin, modern mosaik över arbetsytorna, ljusa väggar, ljust laminatgolv, goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt en ljus matplats vid fönstret.

Det första sovrummet används idag till sovrum men kan med fördel även användas till gästrum, barnrum eller arbetsrum beroende på hushållets storlek och sammansättning. Ni finner ljusa stilrena väggar samt ljust laminatgolv. Här finns gott om plats för att sätta in garderober för förvaring.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsängen. Även här finner ni ljust laminatgolv ljusa väggar. Gott om förvaring finns det även här tack vare de två stora garderoberna.

Fakta

Uteplats/balkong

Stenlagd uteplats in mot gården

TV/bredband

Leverantör: Com Hem

Leverantör: Com Hem

Parkering

Parkeringsplats i garage under huset följer med lägenheten.

Månadsavgift

Avgift
6 198 kr

Exkl. El samt kall- och varmvatten.
Månadsavgiften innefattar ett obligatoriskt tillägg på 190kr/mån för informationsöverföring och en garageplats.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
1063
Våningsplan
1 av 8
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
84,5 kvm

Bostadsrättsförening

Namn
HSB brf Sadelmakaren
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
154
Antal lokaler
6
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

HSB brf Sadelmakaren är en mycket populär förening som erbjuder ett attraktivt boende i centrala Kungälv. I föreningen finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter för medlemmarna såsom boule, lättgympa, singelkaffe, pubaftnar m.m.

Ekonomin är mycket god.
I föreningen finns 154 st lgh.
Parkeringsplats i garage ingår i avgiften för lägenheter med 3-5 rum.
Övriga lägenheter kan hyra en plats i garaget. Förvaring för vinterdäck finns vid garageplatsen.

Föreningen har flertalet gemensamhetsutrymmen, bland annat: grovtvättstuga, övernattningsrum (nr 58), övernattningslägenhet (46), snickarbod, vävstuga, däckförråd, bastu (nr 58) och samlingslokal (nr 46).

Varje lägenhet har separat el- och vatten-mätare vilket innebär att man endast betalar för sin egen förbrukning.
Inget eget abonnemang för elnät behöver tecknas eftersom vatten och elförbrukning debiteras på månadsavgiften.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
85 kr
Vatten/Avlopp
130 kr
Summa
215 kr

Länkar

Området

Mäklaren om Kungälvs kommun

Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Välkommen till Kungälv, småstaden mellan havet och storstan.

KUNGÄLV är en stad med dramatisk historia där historiens vingslag känns än idag. Väljer du att bosätta dig i Kungälv bor du med småstadskänsla men med storstaden Göteborg bara några mil bort. Den vackra landsbygden ger också möjlighet för mysigt lantligt boende. Här finns vackra naturupplevelser och havet ligger bara en liten bit bort.

HISTORIA
Kungälv har en lång historia. Enligt sagolitteraturen grundades staden Kungahälla på 900-talet vid Nordre älv, några kilometer nedströms från dagens Kungälv. 1952 slogs ett antal kommuner samman och gick från nio till fyra: Hermansby, Kode, Romelanda och Ytterby. Kungälv och Marstrand kvarstod som städer. Efter den senaste sammanslagningen 1971, bildades Kungälvs kommun av de fyra kommunerna, Marstrand och Kungälv. I samband med dessa förändringar övergick Rödbo till Göteborgs kommun. Kungälv har det mesta, allt från charmiga gamla trähus till helt nybyggda områden. Det är den lilla staden med det stora utbudet.

UTBILDNING
I Kungälv finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Det finns även flera KY-utbildningar med varierande inriktning. Byggnaden Mimers Hus är ett kulturhus och ett kunskapscentrum med ca 2.000 gymnasieelever och ca 400 personer som går på olika vuxenutbildningar.

NATUR
Ett annat populärt natur- och vildmarksområde är Svartedalens inre delar, beläget ca 15 km norr om Kungälv. Det är känt för storslagen natur, mäktiga skogar, trolska raviner, höga utsiktsberg, en rik flora och fauna samt många vackra sjöar. Bohusleden är en vandringsled som startar i Lindome strax söder om Göteborg och slingrar sig 37 mil till målet i Strömstad. Etapper genom Kungälv är Fontin-Grandalen 19 km samt Grandalen-Bottenstugan 7,5 km.

KULTUR OCH FRITID
Förutom fina vandringsleder och fiskesjöar erbjuder Kungälv många föreningsidrotter. Flera gym och friskvårdsanläggningar finns i kommunen. För den golfintresserade finns inte mindre än sju golfbanor att välja mellan. Vid Fontins motionscentral Kotten finns naturlekplats, utegym, motionsspår, stigar och leder.

KOMMUNIKATIONER
Närheten till Göteborg har gjort att kommunikationerna till och från Kungälv är mycket väl utbyggda. Det går expressbussar mellan Kungälv och Göteborg. Pendeltåg mellan Ytterby och Göteborg som dessutom innan stannar i Kode.

Köpa eller sälja bostad i Kungälvs kommun? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Fontinvägen 56

Fontinvägen 56,
442 32 Kungälv

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Jakobsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0303-20 86 66

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kungälv - Centrum, Kungälv

  På förhand
  Adress
  Selma Lagerlöfs Gata 4
  Månadsavgift
  3 999 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!