Mysig 3:a med balkong i underbart solläge med garage och hiss i huset

Kungälv - Centrum, Kungälv

Fontinvägen 58

Utgångspris
2 695 000 kr
Avgift
6 564 kr
Antal rum
3
Boarea
87 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 7
Hiss
Ja

Visning

 • fredag 12/6, KL 14:00 - 14:30

  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Charlotte Arnet 0733 737471

 • måndag 15/6, KL 17:00 - 17:30

  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Charlotte Arnet 0733 73747

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Mysig 3:a med balkong i underbart solläge med garage och hiss i huset

Central 3:a med balkong och gångavstånd till natur, kommunikation och shopping. Hyran är inkl garageplats, värme, bredband, kabel-tv och telefoni.

 • Ansvarig mäklare

  Charlotte Arnet

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0733-73 74 71

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Mysigt kök. Fontinvägen 58 - Bjurfors
Mysigt kök
Luftig planlösning. Fontinvägen 58 - Bjurfors
Luftig planlösning
Exteriörbild. Fontinvägen 58 - Bjurfors
Exteriörbild. Fontinvägen 58 - Bjurfors
Exteriörbild. Fontinvägen 58 - Bjurfors
. Fontinvägen 58 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkommen till Fontinvägen 58, våning 5 av 7. Här erbjuds en trivsam och fin bostadsrättslägenhet om 87 kvm med balkong. Bostaden erbjuder ett praktiskt kök med matplats, ett rymligt vardagsrum, två sovrum samt ett mycket smakfullt renoverat badrum. 2013/14 renoverades kök och bad och 2016/17 tillkom tapetsering och målning av samtliga väggar. Från balkongen femte våningen når blicken långt över hustaken från denna hemtrevliga och luftiga 3:a. Det är gångavstånd till skogen, kommunikation och strövområden som Västra gatan samt Kongahälla shoppingcenter. Välskött och populär förening med 2 egna boulebanor och bibliotek i källaren. Ta hissen upp till 6 våningen och kliva rätt ut i finaste naturen med grillplats, lekplats och en stig direkt till Fontin motionscentral.

Möjlighet till snabbt tillträde.

Kontakta gärna mäklaren Charlotte Arnet 0733 7374714 för förhandsvisning eller maila in din intresseanmälan.

Interiör

Varmt välkommen in i en: luftig och ljus lägenhet med genomgående ek-parkett

Entré/ Hall
Rymlig och bra planerad hall med ljusa väggar samt gott om avhängningsmöjligheter. Härifrån når ni badrum, den separata tvättstugan, klädkammare, vardagsrummet, köket samt ett av sovrummen.

Tvättstuga
Väldisponerad tvättstuga med tvättmaskin, grovvask, frys.

Klädkammare
Förvaringsmöjligheter finns i en mycket rymlig klädkammare i anslutning till hallen.

Sovrum
Till vänster i hallen finner ni ett stort och mysigt insynsskyddat sovrum med ljusgråa väggar och ek-parkett med gott om plats för dubbelsäng där det ingår 3 stycken höga garderober.

Badrum
Badrummet totalrenoverades 2013 med smakfullt kakel, klinkergolv med värmekablar samt ny inredning; dusch med glasdörr, handdukstork, handfat i kommod samt väggfast toalett.

Kök
Totalrenoverat kök 2013 med matplats och underbar utsikt. Köket är maskinellt utrustat med kyl, spishäll, kolfilterfläkt, diskmaskin samt inbyggd ugn och mikrovågsugn i ståhöjd. Det finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter och från köksbordet ser man ut över Kungälv och älven.

Sovrum
Detta sovrum nås från köket. Även det här sovrummet ligger mysigt och insynsskyddat med plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter tack vare två höga garderober som ingår.

Vardagsrum
Gott om plats för såväl soffgrupp som matgrupp om så önskas, här når ni även bostadens pärla, balkongen.

Balkong
Underbar balkong i mycket bra solläge med strålande utsikt ut över innergården, staden och Nordre älv.

I svalen alldeles utanför lägenheten finner ni ett rymligt förråd vilket är mycket bekvämt och smidigt.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Sadelmakaren 1

Bostadsrättsförening

Namn
HSB brf Sadelmakaren
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
154
Antal lokaler
6
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

HSB brf Sadelmakaren är en mycket populär förening som erbjuder ett attraktivt boende i centrala Kungälv. I föreningen finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter för medlemmarna såsom boule, lättgympa, singelkaffe, pubaftnar m.m.

Ekonomin är mycket god.
I föreningen finns 154 st lgh.
Parkeringsplats i garage ingår i avgiften för lägenheter med 3-5 rum.
Övriga lägenheter kan hyra en plats i garaget. Förvaring för vinterdäck finns vid garageplatsen.

Föreningen har flertalet gemensamhetsutrymmen, bland annat: grovtvättstuga, övernattningsrum (nr 58), övernattningslägenhet (46), snickarbod, vävstuga, däckförråd, bastu (nr 58) och samlingslokal (nr 46).

Varje lägenhet har separat el- och vatten-mätare vilket innebär att man endast betalar för sin egen förbrukning.
Inget eget abonnemang för elnät behöver tecknas eftersom vatten och elförbrukning debiteras på månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift/hyra
6 564 kr

I månadsavgiften ingår garageplats, kabel-tv, bredband, telefoni samt värme.
Av månadsavgiften avser 190 kr kostnad för bredband, kabel-tv och telefoni.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 695 000 kr
Lägenhetsnummer
1097
Våningsplan
5 av 7
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
87 kvm*

* Areakälla enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
1985
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas

Passagesystem
Alla allmänna dörrar är försedda med ett passagesystem där dörrarna öppnas med nyckelbrickor. Alla dörrar är låsta hela dagen och behörigheterna är satta med tanke på hög säkerhet. I passagesystemet ingår även porttelefon till varje lägenhet med möjlighet att öppna för besökare.

Uteplats/balkong

Balkong i mycket bra solläge med en härlig utsikt.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns bastu, boulebana inomhus, fest/samlingslokal, förråd, cykelförråd, snickarbod, vävstuga och tvättstuga med torkrum. För övernattande gäster finns det två stycken gästlägenheter att hyra. Förvaring för vinterdäck finns vid garageplatsen.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Leverantör: Com Hem.

Parkering

Garageplats ingår i månadsavgiften/ hyran. Hissen går rakt ner till garaget.
Gästparkeringar finns också i huset/ garaget.

Övrigt

Brf Sadelmakaren (HSB) kännetecknas som en förening med god ekonomi och härlig gemenskap och är uppförd år 1985. Föreningen fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Här bor ni tryggt och enkelt med ett centralt läge och närhet till allt, varmgarage finns under fastigheten och för fastighetsskötsel har föreningen till och med en egen bovärd. Brf Sadelmakaren är en aktiv förening med mycket sociala aktiviteter för dem som önskar.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,66511%
Andel av årsavgiften är
0,66512%

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
200 kr
Vatten/Avlopp
150 kr
Summa
350 kr

Föreningen har el-enhetsmätning vilket innebär att hyresgästen betalar ingen fast avgift utan endast för sin egen förbrukning. Idag är det även enhetsmätning på både varm- och kallvatten med. Inget eget abonnemang för elnät behöver tecknas eftersom vatten och elförbrukning debiteras på månadsavgiften.

Energideklaration

Energiförbrukning per kvm och år
120

Länkar

Området

Mäklaren om Kungälvs kommun

Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Välkommen till Kungälv, småstaden mellan havet och storstan.

KUNGÄLV är en stad med dramatisk historia där historiens vingslag känns än idag. Väljer du att bosätta dig i Kungälv bor du med småstadskänsla men med storstaden Göteborg bara några mil bort. Den vackra landsbygden ger också möjlighet för mysigt lantligt boende. Här finns vackra naturupplevelser och havet ligger bara en liten bit bort.

HISTORIA
Kungälv har en lång historia. Enligt sagolitteraturen grundades staden Kungahälla på 900-talet vid Nordre älv, några kilometer nedströms från dagens Kungälv. 1952 slogs ett antal kommuner samman och gick från nio till fyra: Hermansby, Kode, Romelanda och Ytterby. Kungälv och Marstrand kvarstod som städer. Efter den senaste sammanslagningen 1971, bildades Kungälvs kommun av de fyra kommunerna, Marstrand och Kungälv. I samband med dessa förändringar övergick Rödbo till Göteborgs kommun. Kungälv har det mesta, allt från charmiga gamla trähus till helt nybyggda områden. Det är den lilla staden med det stora utbudet.

UTBILDNING
I Kungälv finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Det finns även flera KY-utbildningar med varierande inriktning. Byggnaden Mimers Hus är ett kulturhus och ett kunskapscentrum med ca 2.000 gymnasieelever och ca 400 personer som går på olika vuxenutbildningar.

NATUR
Ett annat populärt natur- och vildmarksområde är Svartedalens inre delar, beläget ca 15 km norr om Kungälv. Det är känt för storslagen natur, mäktiga skogar, trolska raviner, höga utsiktsberg, en rik flora och fauna samt många vackra sjöar. Bohusleden är en vandringsled som startar i Lindome strax söder om Göteborg och slingrar sig 37 mil till målet i Strömstad. Etapper genom Kungälv är Fontin-Grandalen 19 km samt Grandalen-Bottenstugan 7,5 km.

KULTUR OCH FRITID
Förutom fina vandringsleder och fiskesjöar erbjuder Kungälv många föreningsidrotter. Flera gym och friskvårdsanläggningar finns i kommunen. För den golfintresserade finns inte mindre än sju golfbanor att välja mellan. Vid Fontins motionscentral Kotten finns naturlekplats, utegym, motionsspår, stigar och leder.

KOMMUNIKATIONER
Närheten till Göteborg har gjort att kommunikationerna till och från Kungälv är mycket väl utbyggda. Det går expressbussar mellan Kungälv och Göteborg. Pendeltåg mellan Ytterby och Göteborg som dessutom innan stannar i Kode.

Köpa eller sälja bostad i Kungälvs kommun? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Fontinvägen 58

Fontinvägen 58,
442 53 Kungälv

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Charlotte Arnet

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0733-73 74 71