Bra planerad och rymlig tvåa med inglasad balkong.

Kungälv - Komarken, Kungälv

Trekungagatan 5

På förhand
Avgift
4 353 kr
Antal rum
2
Boarea
62 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 4
Balkong
Ja

Bra planerad och rymlig tvåa med inglasad balkong.

Bra planerad tvåa i populära Ripan. Säljaren söker ett radhus eller en villa i närheten av Sandbackaskolan eller i Kode. Både bostadsrätt och friköpt.

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Jakobsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0303-20 86 66

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Så småningom kommer en bra planerad tvåa med inglasad balkong i populära brf Ripan. Bostaden ligger i en stabil HSB förening med närhet till naturen, jourbutik, barnomsorg, nya resecentrum och nya Vita Fläcken centrum. Säljaren söker ett radhus eller en villa i närheten av Sandbackaskolan eller i Kode. Både i bostadsrättsform och i friköpt form.

Fakta

Uteplats/balkong

Inglasad härlig balkong med perfekt kvällssolsläge. Balkongen är det perfekta tillhållet då släkt och vänner kommer på besök.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät och fiber. Leverantör: Com Hem och Telia.

Leverantör: Com Hem och Telia fiber.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 353 kr
Värme ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 4*
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
62 kvm

* Våningsplan 2 av 4 (1 trappa).

Byggnadssätt

Byggår
1970
Uppvärmning
Fjärrvärme

Ombyggnad, Renoveringar

Stambyte och helt nya helkaklade badrum.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, matkällare, samlingslokal och tvättstuga

Parkering

Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Även MC garage finns i föreningen.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,27983%
Andel av årsavgiften är
0,27983%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
150 kr
Vatten/Avlopp
100 kr
Summa
250 kr

Elförbrukningen ligger som ett preliminärt påslag på hyran då föreningen har elavtalet. Normalt ligger elen för denna typen av lägenhet på ca 150kr/mån. Vattnet ligger utanför avgiften och brukar ligga runt 100kr/mån. Elen och vattnet varierar med hushållets storlek och sammansättning.

Länkar

Området

Mäklaren om Kungälvs kommun

Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Välkommen till Kungälv, småstaden mellan havet och storstan.

KUNGÄLV är en stad med dramatisk historia där historiens vingslag känns än idag. Väljer du att bosätta dig i Kungälv bor du med småstadskänsla men med storstaden Göteborg bara några mil bort. Den vackra landsbygden ger också möjlighet för mysigt lantligt boende. Här finns vackra naturupplevelser och havet ligger bara en liten bit bort.

HISTORIA
Kungälv har en lång historia. Enligt sagolitteraturen grundades staden Kungahälla på 900-talet vid Nordre älv, några kilometer nedströms från dagens Kungälv. 1952 slogs ett antal kommuner samman och gick från nio till fyra: Hermansby, Kode, Romelanda och Ytterby. Kungälv och Marstrand kvarstod som städer. Efter den senaste sammanslagningen 1971, bildades Kungälvs kommun av de fyra kommunerna, Marstrand och Kungälv. I samband med dessa förändringar övergick Rödbo till Göteborgs kommun. Kungälv har det mesta, allt från charmiga gamla trähus till helt nybyggda områden. Det är den lilla staden med det stora utbudet.

UTBILDNING
I Kungälv finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Det finns även flera KY-utbildningar med varierande inriktning. Byggnaden Mimers Hus är ett kulturhus och ett kunskapscentrum med ca 2.000 gymnasieelever och ca 400 personer som går på olika vuxenutbildningar.

NATUR
Ett annat populärt natur- och vildmarksområde är Svartedalens inre delar, beläget ca 15 km norr om Kungälv. Det är känt för storslagen natur, mäktiga skogar, trolska raviner, höga utsiktsberg, en rik flora och fauna samt många vackra sjöar. Bohusleden är en vandringsled som startar i Lindome strax söder om Göteborg och slingrar sig 37 mil till målet i Strömstad. Etapper genom Kungälv är Fontin-Grandalen 19 km samt Grandalen-Bottenstugan 7,5 km.

KULTUR OCH FRITID
Förutom fina vandringsleder och fiskesjöar erbjuder Kungälv många föreningsidrotter. Flera gym och friskvårdsanläggningar finns i kommunen. För den golfintresserade finns inte mindre än sju golfbanor att välja mellan. Vid Fontins motionscentral Kotten finns naturlekplats, utegym, motionsspår, stigar och leder.

KOMMUNIKATIONER
Närheten till Göteborg har gjort att kommunikationerna till och från Kungälv är mycket väl utbyggda. Det går expressbussar mellan Kungälv och Göteborg. Pendeltåg mellan Ytterby och Göteborg som dessutom innan stannar i Kode.

Köpa eller sälja bostad i Kungälvs kommun? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Trekungagatan 5

Trekungagatan 5,
442 37 Kungälv

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Jakobsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0303-20 86 66