Trea högst upp i huset med härlig takhöjd.
På förhand
Avgift
4 153 kr
Antal rum
3
Boarea
79 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja

Trea högst upp i huset med härlig takhöjd.

Ljus och härlig trea i nya populära Kongahälla. Högst upp i huset med en härlig rymd tack vare unik takhöjd genom hela lägenheten.

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Jakobsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0303-20 86 66

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Vi har förmånen att presentera denna härliga trea i omtyckta brf Borgarparken i Kongahälla. Ett bekvämt boende med Kongahälla centrum som närmsta granne. Här har man all tänkbar service inom kortare gångavstånd till så som matbutik, vårdcentral, restauranger och Kungälvs resecentrum mm. Lägenheten är nyproducerad och tillträdes i början av året. Smakfulla tillval av material och spottar över köksdelen. Unik takhöjd tillsammans med stora fönster ger samtliga rum en fantastisk rymd. Stor balkong i soligt sydöst-läge. Varmt välkommen att höra av dig för mer information.

Interiör

Interiör : Välkommen in i denna trevliga lägenhet som stod klar 2019.

Vi välkomnas in på praktiskt klinkergolv och plats för avhängning till vänster. Hallen är rymlig och det finns gott om plats för klädförvaring.

Vidare in i hallen når man vardagsrummet som ligger i en öppen anslutning och som binder samman större delen av bostaden. Tack vare den öppna planlösningen har man från vardagsrummet tillgång till det stora och härliga köket. Med stora fönsterpartier får man in mycket ljus och rummet inbringar en luftig och rymlig känsla. Här finns det gott om plats för tv- möbel, en större soffmöbel och förvaringshyllor. Här kan man avnjuta filmkvällar via digitalboxen Telia Triple play som ingår i avgiften. På golvet ligger det parkettgolv och väggarna är ljusa. Via vardagsrummet når man även ett förråd där man får plats med förvaring.

I direkt anslutning till vardagsrummet befinner sig köket. Det är ett ljust och praktiskt kök där det får plats för en större matgrupp som hela familjen får plats runt. Ljusa skåpsluckor och inredning. Köket är välutrustat med inbyggd spishäll, diskmaskin, kombinerad kyl och frys, integrerad micro och ugn, samtliga från Simens.

I anslutning till kök och vardagsrum har man tillgång till en större balkong i sydöst läge. Balkongen är rymlig och här finns det gott om plats för möblemang.

Vidare in i hallen når man det stora och härliga badrummet som är inrett med vitt och grått kakel som ger ett modernt och fräscht uttryck. Det är utrustat med toalett, badkar, handfat kommod och spegelskåp. För att göra vardagen lite lättare finns det också en tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovanpå. Ovanpå finns det även skåp till förvaring.

Från hallen når man lägenhetens två sovrum. De mindre fungerar perfekt som kontor eller barnrum beroende på vad som önskas i familjen. Man hjälp av de inbyggda garderoberna finns det gott om förvaring. Även här ligger det ett fint parkettgolv med ljusa väggar.

Masterbedroom är väl tilltaget och rymmer med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Även här har man inbyggda garderober med skjutdörrar som rymmer gott om förvaring.

Välkomna på visning!

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong i sydöst läge

TV/bredband

Telia Triple Play ingår i avgiften. (Tv, telefoni & bredband)

Fiber vi Telia

Parkering

Föreningen disponerar 64 parkeringsplatser varav samtliga i garage.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 153 kr

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (obligatoriskt tillägg 220kr/mån). Kostnad för el och varmvatten tillkommer.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,82%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
79 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Bostadsrättsförening

Namn
brf Borgargården i Kongahälla
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
137
Antal lokaler
3
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1165*
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Borgarparken i Kongahälla bildades 2019. Föreningen omfattas av tre flerfamiljshus i fyra-sex våningar med totalt 137 lägenheter.

Parkering

Föreningen disponerar 64 parkeringsplatser varav samtliga i garage.

TV/bredband

Telia Triple Play ingår i avgiften och innefattar tv,telefoni och bredband.

Gårdsplats/innergård

Innergård med grönområde och sittgrupper.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns ett övernattningsrum och gemensamhetslokal, barnvagns- och rullstolsförråd, städrum och fastighetsförråd. Det finns även extra lägenhetsförråd för uthyrning.

Byggnadssätt

Byggår
2019

Länkar

Området

Mäklaren om Kungälvs kommun

Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Välkommen till Kungälv, småstaden mellan havet och storstan.

KUNGÄLV är en stad med dramatisk historia där historiens vingslag känns än idag. Väljer du att bosätta dig i Kungälv bor du med småstadskänsla men med storstaden Göteborg bara några mil bort. Den vackra landsbygden ger också möjlighet för mysigt lantligt boende. Här finns vackra naturupplevelser och havet ligger bara en liten bit bort.

HISTORIA
Kungälv har en lång historia. Enligt sagolitteraturen grundades staden Kungahälla på 900-talet vid Nordre älv, några kilometer nedströms från dagens Kungälv. 1952 slogs ett antal kommuner samman och gick från nio till fyra: Hermansby, Kode, Romelanda och Ytterby. Kungälv och Marstrand kvarstod som städer. Efter den senaste sammanslagningen 1971, bildades Kungälvs kommun av de fyra kommunerna, Marstrand och Kungälv. I samband med dessa förändringar övergick Rödbo till Göteborgs kommun. Kungälv har det mesta, allt från charmiga gamla trähus till helt nybyggda områden. Det är den lilla staden med det stora utbudet.

UTBILDNING
I Kungälv finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Det finns även flera KY-utbildningar med varierande inriktning. Byggnaden Mimers Hus är ett kulturhus och ett kunskapscentrum med ca 2.000 gymnasieelever och ca 400 personer som går på olika vuxenutbildningar.

NATUR
Ett annat populärt natur- och vildmarksområde är Svartedalens inre delar, beläget ca 15 km norr om Kungälv. Det är känt för storslagen natur, mäktiga skogar, trolska raviner, höga utsiktsberg, en rik flora och fauna samt många vackra sjöar. Bohusleden är en vandringsled som startar i Lindome strax söder om Göteborg och slingrar sig 37 mil till målet i Strömstad. Etapper genom Kungälv är Fontin-Grandalen 19 km samt Grandalen-Bottenstugan 7,5 km.

KULTUR OCH FRITID
Förutom fina vandringsleder och fiskesjöar erbjuder Kungälv många föreningsidrotter. För den golfintresserade finns inte mindre än sju golfbanor att välja mellan. Vid Fontins motionscentral Kotten finns naturlekplats, utegym, motionsspår, stigar och leder. Kungälvs köpcenter Kongahälla Center erbjuder butiker, caféer, restauranger och hälsa i skön atmosfär.

KOMMUNIKATIONER
Närheten till Göteborg har gjort att kommunikationerna till och från Kungälv är mycket väl utbyggda. Det går expressbussar mellan Kungälv och Göteborg. Pendeltåg mellan Ytterby och Göteborg.

Köpa eller sälja bostad i Kungälvs kommun? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Vendergatan 5

Vendergatan 5,
442 47 Kungälv

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Jakobsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0303-20 86 66