Nybyggd villa i havsnära och drömskt läge

Kungälv - Lycke, Kungälv

Krokens väg 26C

Utgångspris
5 200 000 kr
Antal rum
7
Tomtarea
568 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
152 kvm

Nybyggd villa i havsnära och drömskt läge

Drömmen om lantliga vyer eller hav? Här behöver du inte välja.

 • Ansvarig mäklare

  Elena Pegoraro

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0766-487952
  Telefon: 0303-20 86 67

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Drömmen om lantliga vyer eller hav? Här behöver du inte välja. Krokens väg bjuder in till rofyllda vyer över öppna ängar. Havet med bad och båtplats. Promenadavstånd till stall och ridskola och barfotalek i ett barnrikt och tryggt område. Härifrån har du även bra bussförbindelser till Göteborg med Marstrandsexpressen och självklart stannar skolbussen vid området.
Här blir drömmen sann i en oförstörd och underskön miljö.

Längst in på Krokens väg på en fantastisk plats är denna nybyggda Smålandsvilla om 152 kvm i 1½ plan belägen. Här fås utsikten och lugnet tillsammans med grannsämja och fritidsaktiviteter i perfekt kombination. Huset ligger högt beläget och har plats för flera bilar nedanför och garaget har en given plats om önskan finns i framtiden. Från huset når du smidigt härliga löpspår och på en kort promenad nås hästgården Tjuvkil Mellangård med ridskola via en gångstig, tryggt och bra för barnen. Mot andra hållet nås lika lätt områdets lilla badstrand och båtbrygga där du har plats för den lilla styrpulpeten.

Interiören är omsorgsfullt smyckad med vackra och tidlösa tapetval, snickerier och smidesdetaljer. Planlösningen är perfekt för både den stora och växande familjen med hela fem sovrum och två allrum idag. Entréplanet är trevligt med ett ljust kök från Vedum och ett ljust och trivsamt vardagsrum med en värmande och stilren kamin. Här finns plats för både matbord och soffdel. Kliv ut på altanen i söder och bara njut! På första plan finner du även badrum, tvättstuga med en praktisk groventré och ett stort sovrum med plats för dubbelsängen.
Via det fina trapphuset nås övre plan och ett ljust och inbjudande allrum. Denna våning har ett naturligt strålande ljus från takfönster samt gediget vitlaserat furu på golv och vackra träbalkar mot taknock. Här uppe finns idag fyra sovrum där ni smidigt kan ta bort en vägg vid behov för att få till färre rum. Våningens badrum är ej klart men fullt förberett för att lägga de ytskikt du själv önskar. Här finns också ett nyligen beviljat bygglov för takkupa. Låt er egen fantasin få sätta den sista touchen.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Lycke-Kroken 1:85

Övriga byggnader/utrymmen

Kallförråd

TV/bredband

Mobilt bredband idag. Fiber finns i området att installera.

Parkering

Uppfart med plats för flera bilar.

Övrigt

Båtplats finns att nyttja i området!

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
5 200 000 kr
Rum
7
Sovrum
5
Boarea
152 kvm*
Tomtarea
568 kvm

* Enligt säljarens uppgift

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
2018
Fasad
Liggande träpanel
Grund
Mekaniskt ventilerad krypgrund
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Nibe Frånluftsvärmepump. Vattenburen värme
Takbeklädnad
Taktegel
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Fönster
3-glasfönster med spröjs

Larm finns installerat

Vatten/Avlopp

Samfällt/kommunalt vatten och avlopp.

Uteplats/balkong

Träaltanen omfamnar tre sidor om huset och breder ut sig i ett mycket vackert söderläge.

Tomt

Sluttande trädgårds- och naturtomt

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Kungälv Lycke-Kroken GA:3: Ändamål: Avloppsledningsnät med tillhörande brunnar och pumpar samt ledningsnät för färskvatten, anläggningen omfattar även
anslutningsledningar fram till tomtgräns för lycke-kroken 1:23 & 1:36
Förvaltning: Lycke-krokens va-samfällighetsförening

Gemensamhetsanläggning: Kungälv Lycke-Kroken GA:8:
Ändamål: Väg
Förvaltning: Lycke-krokens väg samfällighetsförening

Ekonomi

Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
5
Sotning
1 200 kr
Hushållsström
7 554 kr
Försäkring
5 940 kr
Samfällighetsavgift
2 000 kr
Renhållning
1 600 kr
Vatten/Avlopp
4 000 kr
Summa
22 294 kr

Pantbrev

Det finns 7 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 372 000 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd

Länkar

Området

Mäklaren om Kungälvs kommun

Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Välkommen till Kungälv, småstaden mellan havet och storstan.

KUNGÄLV är en stad med dramatisk historia där historiens vingslag känns än idag. Väljer du att bosätta dig i Kungälv bor du med småstadskänsla men med storstaden Göteborg bara några mil bort. Den vackra landsbygden ger också möjlighet för mysigt lantligt boende. Här finns vackra naturupplevelser och havet ligger bara en liten bit bort.

HISTORIA
Kungälv har en lång historia. Enligt sagolitteraturen grundades staden Kungahälla på 900-talet vid Nordre älv, några kilometer nedströms från dagens Kungälv. 1952 slogs ett antal kommuner samman och gick från nio till fyra: Hermansby, Kode, Romelanda och Ytterby. Kungälv och Marstrand kvarstod som städer. Efter den senaste sammanslagningen 1971, bildades Kungälvs kommun av de fyra kommunerna, Marstrand och Kungälv. I samband med dessa förändringar övergick Rödbo till Göteborgs kommun. Kungälv har det mesta, allt från charmiga gamla trähus till helt nybyggda områden. Det är den lilla staden med det stora utbudet.

UTBILDNING
I Kungälv finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Det finns även flera KY-utbildningar med varierande inriktning. Byggnaden Mimers Hus är ett kulturhus och ett kunskapscentrum med ca 2.000 gymnasieelever och ca 400 personer som går på olika vuxenutbildningar.

NATUR
Ett annat populärt natur- och vildmarksområde är Svartedalens inre delar, beläget ca 15 km norr om Kungälv. Det är känt för storslagen natur, mäktiga skogar, trolska raviner, höga utsiktsberg, en rik flora och fauna samt många vackra sjöar. Bohusleden är en vandringsled som startar i Lindome strax söder om Göteborg och slingrar sig 37 mil till målet i Strömstad. Etapper genom Kungälv är Fontin-Grandalen 19 km samt Grandalen-Bottenstugan 7,5 km.

KULTUR OCH FRITID
Förutom fina vandringsleder och fiskesjöar erbjuder Kungälv många föreningsidrotter. Flera gym och friskvårdsanläggningar finns i kommunen. För den golfintresserade finns inte mindre än sju golfbanor att välja mellan. Vid Fontins motionscentral Kotten finns naturlekplats, utegym, motionsspår, stigar och leder.

KOMMUNIKATIONER
Närheten till Göteborg har gjort att kommunikationerna till och från Kungälv är mycket väl utbyggda. Det går expressbussar mellan Kungälv och Göteborg. Pendeltåg mellan Ytterby och Göteborg som dessutom innan stannar i Kode.

Köpa eller sälja bostad i Kungälvs kommun? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Krokens väg 26C

Krokens väg 26C,
442 75 Lycke

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Elena Pegoraro

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0766-487952
  Telefon: 0303-20 86 67