Stilren enplansvilla i natursköna Kulperöd

Kungälv - Lycke, Kungälv

Kulperödsvägen 18

På förhand
Antal rum
6
Boarea
156 kvm
Typ
Friliggande villa
Tomtarea
2290 kvm

Stilren enplansvilla i natursköna Kulperöd

Mycket fin enplansvilla med dubbelgarage i grönt och naturskönt område med vackra Gullbringa golfklubb som en av de närmsta grannar.

 • Ansvarig mäklare

  Elena Pegoraro

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0766-48 79 52
  Telefon: 0303-20 86 67

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Vill ni bo på en plats som kan frigöra mer tid för en aktiv och hälsosam livsstil? I Kulperöd bor ni mitt i en naturskön och rogivande miljö med goda grannar i området och smidig access till de vackra omgivningarna runt Gullbringa golfklubb. Här kan du lätt träna på din swing ett stenkast från huset eller ta en joggingrunda innan jobbet och ett varv på korthålsbanan med barnen på eftermiddagen. På Golfklubben kan ni förutom att golfa, ta ett dopp i poolen och äta en god lunch eller basta med en välförtjänt golf-öl. Golfskolan, simskolan och ungdomsverksamheten är mycket populär! I skogen finns ett rikt djur och fågelliv samt både bär och svamp att plocka. Skolbussen hämtar och lämnar bara ett stenkast bort.

Exteriört är huset ommålat år 2017 och har en härlig altan som praktiskt sträcker sig längs med husets syd och västsida. Läget är ljust men ramas alldeles perfekt in med skog och växtlighet som skapar en privat och rogivande trädgård. Här finns plats för både fotboll och andra aktiviteter.
Interiört är planlösningen perfekt för barnfamiljen. I ena delen av huset finns en sovrumsavdelning med tre sovrum, ett allrum och eget badrum, perfekt för barnen. Det största sovrummet är beläget med egen ingång till husets andra badrum.
Kök och vardagsrum vävs ihop med utomhusdelarna och skapar gott om plats för umgänge. Vardagsrummet bjuder på en härlig rymd som är öppen till nock samt vacker täljstenskamin som smyckar hemmets mitt.

På cykelavstånd når du havet och fina bad på Lökebergskile. På en kort biltur nås segelparadiset Marstrand eller nya Kungälvs centrum med dess stora shoppingutbud.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kulperöd 1:17

Övriga byggnader/utrymmen

Isolerat dubbelgarage om totalt 75 kvm inklusive förråd.

TV/bredband

Fiber finns indraget.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Kungälv Kulperöd GA:1, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Kulperöd GA:2, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Kulperöd GA:3

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Rum
6
Sovrum
4
Boarea
156 kvm*
Tomtarea
2290 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Sotning
1 500 kr
Hushållsström
20 000 kr
Försäkring
6 535 kr
Samfällighetsavgift
12 000 kr
Renhållning
2 086 kr
Summa
42 121 kr

Kostnad för samfällighet inkluderar VA och väg.

Pantbrev

Det finns 10 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 760 000 kr

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Uteplats/balkong

Stor och soldränkt altan som sträcker sig från söder till väster.

Tomt

Tomtarea 2 290 m² (friköpt).

Planbestämmelser

Detaljplan (1998-06-25) Byggnadsplan (1971-04-26)

Parkering

Rymlig och grusad uppfart med plats för flertalet bilar.

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 154 000 kr
Byggnadsvärde
2 136 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan
Byggår
2006
Fasad
Stående träpanel
Grund
Betongplatta
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk frånluft
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Fönster
3-glasfönster

Fiber finns indraget.

Vatten/Avlopp

Vatten och avlopp via samfällighet.

Länkar

Området

Mäklaren om Kungälvs kommun

Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Välkommen till Kungälv, småstaden mellan havet och storstan.

KUNGÄLV är en stad med dramatisk historia där historiens vingslag känns än idag. Väljer du att bosätta dig i Kungälv bor du med småstadskänsla men med storstaden Göteborg bara några mil bort. Den vackra landsbygden ger också möjlighet för mysigt lantligt boende. Här finns vackra naturupplevelser och havet ligger bara en liten bit bort.

HISTORIA
Kungälv har en lång historia. Enligt sagolitteraturen grundades staden Kungahälla på 900-talet vid Nordre älv, några kilometer nedströms från dagens Kungälv. 1952 slogs ett antal kommuner samman och gick från nio till fyra: Hermansby, Kode, Romelanda och Ytterby. Kungälv och Marstrand kvarstod som städer. Efter den senaste sammanslagningen 1971, bildades Kungälvs kommun av de fyra kommunerna, Marstrand och Kungälv. I samband med dessa förändringar övergick Rödbo till Göteborgs kommun. Kungälv har det mesta, allt från charmiga gamla trähus till helt nybyggda områden. Det är den lilla staden med det stora utbudet.

UTBILDNING
I Kungälv finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Det finns även flera KY-utbildningar med varierande inriktning. Byggnaden Mimers Hus är ett kulturhus och ett kunskapscentrum med ca 2.000 gymnasieelever och ca 400 personer som går på olika vuxenutbildningar.

NATUR
Ett annat populärt natur- och vildmarksområde är Svartedalens inre delar, beläget ca 15 km norr om Kungälv. Det är känt för storslagen natur, mäktiga skogar, trolska raviner, höga utsiktsberg, en rik flora och fauna samt många vackra sjöar. Bohusleden är en vandringsled som startar i Lindome strax söder om Göteborg och slingrar sig 37 mil till målet i Strömstad. Etapper genom Kungälv är Fontin-Grandalen 19 km samt Grandalen-Bottenstugan 7,5 km.

KULTUR OCH FRITID
Förutom fina vandringsleder och fiskesjöar erbjuder Kungälv många föreningsidrotter. Flera gym och friskvårdsanläggningar finns i kommunen. För den golfintresserade finns inte mindre än sju golfbanor att välja mellan. Vid Fontins motionscentral Kotten finns naturlekplats, utegym, motionsspår, stigar och leder.

KOMMUNIKATIONER
Närheten till Göteborg har gjort att kommunikationerna till och från Kungälv är mycket väl utbyggda. Det går expressbussar mellan Kungälv och Göteborg. Pendeltåg mellan Ytterby och Göteborg som dessutom innan stannar i Kode.

Köpa eller sälja bostad i Kungälvs kommun? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kulperödsvägen 18

Kulperödsvägen 18,
442 95 Hålta

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Elena Pegoraro

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0766-48 79 52
  Telefon: 0303-20 86 67