Barnvänligt med bästa läge

Kungälv - Tveten, Kungälv

Tvetgatan 295

Besiktigad
Utgångspris
3 450 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
127 kvm
Typ
Radhus
Boarea / Biarea
130 kvm / 20 kvm

Visning

 • söndag 1/9, KL 16:00 - 16:45

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

 • måndag 2/9, KL 17:30 - 18:15

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

Boka visning

Barnvänligt med bästa läge

Med bästa läge och med fri utsikt över lantliga omgivningar samtidigt som centrum nås inom gångavstånd ligger detta trivsamma radhus

 • Ansvarig mäklare

  Lars Strandqvist

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0303-20 86 63

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Tvetgatan 295 - Bjurfors
. Tvetgatan 295 - Bjurfors

Välkommen till Tvetgatan. Med bästa läge och med fri utsikt i soligt läge över lantliga omgivningar ligger detta trivsamma radhus om tre plan

. Tvetgatan 295 - Bjurfors
. Tvetgatan 295 - Bjurfors

Altanen vid entrén på husets framsida är en av husets tre uteplatser, vilket ger bekväm valmöjlighet att välja plats efter väder och vind

. Tvetgatan 295 - Bjurfors
. Tvetgatan 295 - Bjurfors

Detta är ett oerhört trivsamt hem, väl planerat med en social entrévåning med kök och vardagsrum i öppen planlösning

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Tvetgatan. Med bästa läge och med fri utsikt i soligt läge över lantliga omgivningar ligger detta trivsamma radhus om tre plan. Natursköna miljöer finns runt knuten samtidigt som huset har en central placering med gångavstånd till centrum. De bilfria gårdarna, fina lekplatser och grönytor i närområdet samt förskolor och skolor i området bäddar för ett bekvämt boende för barnfamiljen.

Detta är ett oerhört trivsamt hem, väl planerat med en social entrévåning med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket går i en harmonisk nyans där släta luckor möter tåliga och vackra bänkskivor i sten. Härliga arbetsytor som även kombinerats till en omtyckt plats att inta frukosten på. Dispositionen för kök och vardagsrum har gjorts om med åren och öppnats upp vilket resulterat i en känsla av rymd. Detta tillsammans med stora fönster ger ett härligt ljus med vackra vyer utanför. Gästtoalett finns i anslutning till hallen. Altanen vid entrén på husets framsida är en av husets tre uteplatser, vilket ger bekväm valmöjlighet att välja plats efter väder och vind. Balkongen som nås från vardagsrummet ger vidsträckt utsikt bort mot Valtersäng och Trankärr.

Övervåning bjuder på tre rofyllda sovrum och ett fint badrum med kakel, klinker och badkar. Flertalet garderober finns för praktisk förvaring. Nedre plan ger fantastiska förvaringsmöjligheter och en renoverad och rymmlig tvättstyga med dusch. Här finns även ett fjärde sovrum med egen dörr ut mot uteplatsen, perfekt för övernattande gäster eller tonåringen som önskar komma och gå ostört. Önskar man ytterliggare sovrum går det att göra om allrummet vägg i vägg alternativt om man istället vill öppna upp och ta bort väggen för att få ett större tv-rum som komplement till vardagsrummet en trappa upp.

Fontin med dess fina motionscentral ligger alldeles intill och utgör ett paradis för den hurtiga med både upplysta spår, utegym och bastu. Fontinbacken förvandlas vintertid till populär pulkabacke och Trankärr bjuder på underskön natur och ännu fler promenadstråk. Ica skafferiet ligger inte långt bort och när det vankas storhandling ligger Kongahälla Center, Kungälvs nya köpcenter med butiker, caféer, restauranger och hälsa i skön atmosfär, inom behändigt avstånd. Flertalet förskolor samt skola ligger i området.

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kungsljuset 12

Ombyggnad, Renoveringar

2015 - badrum blandare
2014 - målning fasad
2013 - tak entré
2013 - ugn
2011 - kök/vardagsrum
2010 - diskmaskin
2009 - tvättstuga, tvättmaskin
2008 - yttertak
2005 - badrum övervåning

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Avtalsservitut Förbud Värmecentral Mm

Parkering

Parkering nära huset med elstolpe

Information

Typ
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
3 450 000 kr
Rum
6
Sovrum
4
Boarea
130 kvm*
Tomtarea
127 kvm
Biarea
20 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
4 563 kr
Värme
10 146 kr
Renhållning
15 788 kr
Vatten/Avlopp
2 100 kr
Summa
32 597 kr

Förbrukningen gäller fyra personer.
I posten samfällighet ingår kostnader för 1 st p-platser med el, kabel TV, sophämtning och skötsel av gemensamma ytor så som skottning, sandning, gräsklippning samt sköts el av lekplatser.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
83
Energideklarationsdatum
2019-05-07

Uteplats/balkong

Altan
Balkong

TV/bredband

Comhem

Comhem

Planbestämmelser

Stadsplan (1972-07-14)

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Kungälv Kungsljuset GA:1

Last: Avtalsservitut: Förbud Värmecentral Mm, 14-IM3-74/205.1

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 848 000 kr
Byggnadsvärde
1 982 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 049 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
3 plan i souterräng
Byggår
1974
Fasad
Stående träpanel
Grund
Betongplatta
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Vattenburen värme med fjärrvärme
Takbeklädnad
Betongpannor
Fönster
Isolerglasfönster, kopplade

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Länkar

Området

Mäklaren om Kungälvs kommun

Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Välkommen till Kungälv, småstaden mellan havet och storstan.

KUNGÄLV är en stad med dramatisk historia där historiens vingslag känns än idag. Väljer du att bosätta dig i Kungälv bor du med småstadskänsla men med storstaden Göteborg bara några mil bort. Den vackra landsbygden ger också möjlighet för mysigt lantligt boende. Här finns vackra naturupplevelser och havet ligger bara en liten bit bort.

HISTORIA
Kungälv har en lång historia. Enligt sagolitteraturen grundades staden Kungahälla på 900-talet vid Nordre älv, några kilometer nedströms från dagens Kungälv. 1952 slogs ett antal kommuner samman och gick från nio till fyra: Hermansby, Kode, Romelanda och Ytterby. Kungälv och Marstrand kvarstod som städer. Efter den senaste sammanslagningen 1971, bildades Kungälvs kommun av de fyra kommunerna, Marstrand och Kungälv. I samband med dessa förändringar övergick Rödbo till Göteborgs kommun. Kungälv har det mesta, allt från charmiga gamla trähus till helt nybyggda områden. Det är den lilla staden med det stora utbudet.

UTBILDNING
I Kungälv finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Det finns även flera KY-utbildningar med varierande inriktning. Byggnaden Mimers Hus är ett kulturhus och ett kunskapscentrum med ca 2.000 gymnasieelever och ca 400 personer som går på olika vuxenutbildningar.

NATUR
Ett annat populärt natur- och vildmarksområde är Svartedalens inre delar, beläget ca 15 km norr om Kungälv. Det är känt för storslagen natur, mäktiga skogar, trolska raviner, höga utsiktsberg, en rik flora och fauna samt många vackra sjöar. Bohusleden är en vandringsled som startar i Lindome strax söder om Göteborg och slingrar sig 37 mil till målet i Strömstad. Etapper genom Kungälv är Fontin-Grandalen 19 km samt Grandalen-Bottenstugan 7,5 km.

KULTUR OCH FRITID
Förutom fina vandringsleder och fiskesjöar erbjuder Kungälv många föreningsidrotter. Flera gym och friskvårdsanläggningar finns i kommunen. För den golfintresserade finns inte mindre än sju golfbanor att välja mellan. Vid Fontins motionscentral Kotten finns naturlekplats, utegym, motionsspår, stigar och leder.

KOMMUNIKATIONER
Närheten till Göteborg har gjort att kommunikationerna till och från Kungälv är mycket väl utbyggda. Det går expressbussar mellan Kungälv och Göteborg. Pendeltåg mellan Ytterby och Göteborg som dessutom innan stannar i Kode.

Köpa eller sälja bostad i Kungälvs kommun? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Tvetgatan 295

Tvetgatan 295,
442 33 Kungälv

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Lars Strandqvist

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0303-20 86 63