Kungälv Ytterby

Kungälv - Ytterby, Kungälv

Storskiftegatan 68

På förhand
Prisidé
2 700 000 kr
Avgift
4 710 kr
Antal rum
4
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1,2
Boarea
96,8 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Kungälv Ytterby

Bostadsrättsradhus i barnvänligt område, bra förvaringsmöjligheter, renoverat kök, bra planerat mm. SÄLJAREN SÖKER MINDRE HUS I STENUNGSUND/ PÅ TJÖRN.

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Jakobsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0303-20 86 66

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Underbara uteplatsen på baksidan.. Storskiftegatan 68 - Bjurfors
Underbara uteplatsen på baksidan.
Storskiftegatan 68!. Storskiftegatan 68 - Bjurfors
Storskiftegatan 68!
Direkt ut på innergården.. Storskiftegatan 68 - Bjurfors
Direkt ut på innergården.
Välkomna!. Storskiftegatan 68 - Bjurfors
Välkomna!
Renoverade köket.. Storskiftegatan 68 - Bjurfors
Renoverade köket.

Planskiss

Planlösning
Planritning entréplan 3D
Planlösning
Planritning övre plan 3D

Beskrivning

Beskrivning

Snart kan det komma ett underbart bostadsrättsradhus till salu i härliga Tega i Ytterby. Mycket barnvänligt område med skyddad innergård och närhet till naturen. Ni finner mycket goda förvaringsmöjligheter, garage, ljusa färgval, renoverat kök, bra planlösning, altan och uteplats med eftermiddags/kvällssol mm. Populär förening med god sammanhållning. SÄLJAREN SÖKER MINDRE HUS I STENUNGSUND/ PÅ TJÖRN.

Rumsbeskrivningar

Utanför bostaden.

Parkerar gör man bekvämt i sin garagelänga eller på någon av föreningens många parkeringsplatser.

Uteplats framsida
Härlig uteplats på framsidan med utsikt mot den skyddade innergården i föreningen. Här finner ni goda planteringsmöjligheter, stensättning, mindre trädgårdstäppa samt ett rymligt uteförråd som bidrar till bostadens förvaringsmöjligheter.

Uteplats baksida
Underbar uteplats med eftermiddags samt kvällssolsmöjligheter. Ni finner en altan, tvättad och oljad -13 som övergår i en mindre trädgård. I trädgården finner ni stensättning, rabatter samt goda grill och planteringsmöjligheter. Ni finner även markiser för de dagar då solen är som varmast.

Inne i bostaden

Entré/Hall
Bra planerad hall med goda förvarings och avhängningsmöjligheter tack vare tre garderober. Ni finner även ljusa väggar samt laminatgolv.

Kök
Direkt till höger i entrén finner ni köket. Kanonfint kök som renoverades 2013 med ekbänkskiva, diskho, induktionshäll, mikro -10, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, praktisk plastmatta i parkettimmitation samt ljusa väggar. Ni finner även kyl, frys, diskmaskin, nästan alla stommar -13 samt goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Den ljusa matplatsen ligger vid fönstret och via burspråksfönstrena syns uteplatsen på framsidan samt del av innergården.

Badrum
Till vänster i entrén finner ni badrummet på entréplan. Här finner ni WC, duschkabin, varmvattenberedaren samt handfat. ni finner även ljusa våtrumstapeter, kaklat bakom duschkabinen samt våtrumsmatta.

Vardagsrum
Rymligt och ljust vardagsrum med ljusa väggar -11/-12 samt ekparkett. Här får man med fördel in soffgruppen. Ni finner även golv som säljaren köpt in som antingen kan användas till vardagsrummet eller i sovrummen på övre plan. Från vardagsrummet når ni den underbara uteplatsen på baksidan.

Övre Plan
Det första ni möts av på övre plan är en hall som sammanbinder övriga rummen på övre plan. Här finner ni ljusa väggar samt mysig heltäckningsmatta. Från hallen på övre plan finner ni även luckan till den inredda vinden. Ni når även en rymlig klädkammare som bidrar till bostadens förvaringsmöjligheter.

Master bedroom
Det första sovrummet används idag till master bedroom. Här finner ni ekparkett, ljusa väggar -11/-12, gott om plats för dubbelsängen samt goda förvaringsmöjligheter tack vare tre garderober.

Sovrum 2
Mysigt sovrum med plats för säng och skrivbord. Även här finner ni ekparkett samt ljusa väggar -11/-12.

Sovrum 3/Arbetsrum/Barnrum/Gästrum
Det sista sovrummet kan med fördel även användas till arbetsrum, barnrum eller gästrum beroende på hushållets storlek och sammansättning. Här finner ni ekparkett samt ljusa väggar.

Badrum
I badrummet finner ni halvkaklade väggar, våtrumsmatta, WC, ny kommod, nytt badrumsskåp, badkar samt bekvämlighet i form av en nyare tvättmaskin. Ni finner även fönster som ger naturligt ljusinsläpp samt vädringsmöjligheter.

Klädkammare
Rymlig klädkammare som bidrar till bostadens förvaringsmöjligheter.

Fakta

Uteplats/balkong

Uteplats 1: Altan och uteplats
Uteplats 2: Uteplats.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns bastu, festlokal samt även ett förråd och garage som tillhör lägenheten.
Tvättstuga i gemensamhetsanläggning.

Parkering

1 garageplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,608%
Andel av årsavgiften är
2,60852%

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
300 kr
Värme
600 kr
Vatten/Avlopp
333 kr
Övrigt
315 kr
Summa
1 548 kr

Driftkostnaden varierar med hushållets storlek och sammansättning. Övrigtposten i driften är ett obligatoriskt tillägg som inkluderar bredbands TV, IP telefoni och Bredband, samtliga dessa kommer från Telia fiber.

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Lispundet
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Bredband. Leverantör: Telia.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 710 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Prisidé
2 700 000 kr
Lägenhetsnummer
23
Våningsplan
1,2*
Rum
4
Boarea
96,8 kvm

* Våningsplan 1,2.

Byggnadssätt

Byggår
1985
Uppvärmning
Luft luft värmepump samt direktverkande el.

Energideklaration

Energiförbrukning per kvm och år
131

Området

Mäklaren om Kungälvs kommun

Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Välkommen till Kungälv, småstaden mellan havet och storstan.

KUNGÄLV är en stad med dramatisk historia där historiens vingslag känns än idag. Väljer du att bosätta dig i Kungälv bor du med småstadskänsla men med storstaden Göteborg bara några mil bort. Den vackra landsbygden ger också möjlighet för mysigt lantligt boende. Här finns vackra naturupplevelser och havet ligger bara en liten bit bort.

HISTORIA
Kungälv har en lång historia. Enligt sagolitteraturen grundades staden Kungahälla på 900-talet vid Nordre älv, några kilometer nedströms från dagens Kungälv. 1952 slogs ett antal kommuner samman och gick från nio till fyra: Hermansby, Kode, Romelanda och Ytterby. Kungälv och Marstrand kvarstod som städer. Efter den senaste sammanslagningen 1971, bildades Kungälvs kommun av de fyra kommunerna, Marstrand och Kungälv. I samband med dessa förändringar övergick Rödbo till Göteborgs kommun. Kungälv har det mesta, allt från charmiga gamla trähus till helt nybyggda områden. Det är den lilla staden med det stora utbudet.

UTBILDNING
I Kungälv finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Det finns även flera KY-utbildningar med varierande inriktning. Byggnaden Mimers Hus är ett kulturhus och ett kunskapscentrum med ca 2.000 gymnasieelever och ca 400 personer som går på olika vuxenutbildningar.

NATUR
Ett annat populärt natur- och vildmarksområde är Svartedalens inre delar, beläget ca 15 km norr om Kungälv. Det är känt för storslagen natur, mäktiga skogar, trolska raviner, höga utsiktsberg, en rik flora och fauna samt många vackra sjöar. Bohusleden är en vandringsled som startar i Lindome strax söder om Göteborg och slingrar sig 37 mil till målet i Strömstad. Etapper genom Kungälv är Fontin-Grandalen 19 km samt Grandalen-Bottenstugan 7,5 km.

KULTUR OCH FRITID
Förutom fina vandringsleder och fiskesjöar erbjuder Kungälv många föreningsidrotter. Flera gym och friskvårdsanläggningar finns i kommunen. För den golfintresserade finns inte mindre än sju golfbanor att välja mellan. Vid Fontins motionscentral Kotten finns naturlekplats, utegym, motionsspår, stigar och leder.

KOMMUNIKATIONER
Närheten till Göteborg har gjort att kommunikationerna till och från Kungälv är mycket väl utbyggda. Det går expressbussar mellan Kungälv och Göteborg. Pendeltåg mellan Ytterby och Göteborg som dessutom innan stannar i Kode.

Köpa eller sälja bostad i Kungälvs kommun? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Storskiftegatan 68

Storskiftegatan 68,
442 53 Ytterby

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Jakobsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0303-20 86 66