Stor 1:a med sovalkov

Kungälv - Ytterby, Kungälv

Tungevägen 59

Avgift
3 323 kr
Antal rum
1
Boarea
50,1 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2

Stor 1:a med sovalkov

Stor 1:a i bra skick med moderna färgval, sovalkov, uppfräschat badrum samt renoverat kök 2013. Lugnt läge med närhet till det mesta.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planritning 3D

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna mycket fina lägenhet i centrala Ytterby. Här bor du en kort promenad ifrån pendeltågstationen, busstationen, affärer och de flesta bekvämligheter man behöver. Lägenheten är i fint skick och har ett renoverat kök från 2013 med nya rostfria vitvaror och parkettgolv. I vardagsrummet finns en sovalkov som snyggt och smidigt delar av till en sovdel och ett allrum.

Rumsbeskrivningar

Loftgångsbalkong
Det första ni möts av är en loftgång utanför bostaden. Här har man möjlighet att ställa en mindre utegrupp.

Entré/Hall
Hallen är rymlig och här finns plats för förvaring i flertalet garderober samt ytterligare plats för skohyllan och avhängning finns.
I hallen ligger ett snyggt och praktiskt klinkergolv innanför dörren, efter det ligger ett parkettgolv, väggarna målades och hallen fick nya golvlister 2014.

Kök
Köket är mycket fint och totalrenoverades 2013 med nya luckor, bänkskivor, parkettgolv samt vitvaror. Spisen är dock från 2012, men det finns diskmaskin från 2015. Det är ett stort kök med massor av ytor och förvaringsmöjligheter i skåpen. Plats finns för ett stort matbord utan att köket blir trångt.
Köket är utrustat med spis, kyl/frys samt spisfläkt.

Allrum/sovalkov
Allrum med sovalkov som gör att det blir en tydlig uppdelning mellan sovdel och allrum. Allrummet är stort, rymligt och plats finns för en stor soffgrupp, tv-möbel samt en datorhörna utan att rummet känns övermöblerat.
I vardagsrummet ligger ett parkettgolv och väggarna är modernt tapetserade och målade 2014. Rummet fick även nya golvlister 2014.

Badrum
Badrummet nås från hallen och är ljust och fräscht.
Väggarna är delvis kaklade. Badrummet är utrustat med ett stort duschutrymme, handfat med kommod -14, ny duschvägg i glas -14, ny spegel -14 och WC. På golvet ligger en ljus matta.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Tunge västra
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
112
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1138*
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Förening: HSB:s Brf Tunge Västra
Allmänt HSB:s Brf Tunge Västra är en populär förening, centralt belägen i Ytterby. I området finns dagis, skolor och affärer. Mycket bra förbindelser till Göteborg med både tåg och buss. Föreningen förvaltar 8 bostadshus i två plan innehållande 112 lägenheter. Parkering Det finns 20 st garage och 84 p-platser. P-plats kostar ca 150 kr/månad P-plats med el kostar ca 200 kr/månad
Gemensamma utrymmen: Föreningen har fyra tvättstugor med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel. Det finns även en separat tvättstuga med mattvätt. Cykelförråd finns även i husen.

Underhåll: Föreningen har bytt stammarna för ca 10-15 år sedan och det senaste underhållet var renoveringen av innergårdarna.

Gemensamma aktiviteter: Föreningen är väldigt aktiv och har utöver de två städdagarna, även gårds- och julfest under året.

Allmänna regler/ansvarsområde för lägenhetsinnehavaren:
Föreningen köper städning i trapphus/loftgångar samt utomhus så som gräsklippning och snöröjning.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
200 kr
Summa
200 kr

Hushållsströmen varierar beroende på hushållets storlek och sammansättning

Energideklaration

Energiförbrukning per kvm och år
158

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, matkällare och tvättstuga.

Parkering

Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 323 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja

Ekonomi

Andel i föreningen
0,66451%
Andel av årsavgiften är
0,66451%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
59
Våningsplan
2 av 2*
Hiss
Nej
Rum
1
Boarea
50,1 kvm

* Våningsplan 2 av 2.

Byggnadssätt

Byggår
1966
Uppvärmning
Fjärrvärme

Området

Mäklaren om Kungälvs kommun

Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Välkommen till Kungälv, småstaden mellan havet och storstan.

KUNGÄLV är en stad med dramatisk historia där historiens vingslag känns än idag. Väljer du att bosätta dig i Kungälv bor du med småstadskänsla men med storstaden Göteborg bara några mil bort. Den vackra landsbygden ger också möjlighet för mysigt lantligt boende. Här finns vackra naturupplevelser och havet ligger bara en liten bit bort.

HISTORIA
Kungälv har en lång historia. Enligt sagolitteraturen grundades staden Kungahälla på 900-talet vid Nordre älv, några kilometer nedströms från dagens Kungälv. 1952 slogs ett antal kommuner samman och gick från nio till fyra: Hermansby, Kode, Romelanda och Ytterby. Kungälv och Marstrand kvarstod som städer. Efter den senaste sammanslagningen 1971, bildades Kungälvs kommun av de fyra kommunerna, Marstrand och Kungälv. I samband med dessa förändringar övergick Rödbo till Göteborgs kommun. Kungälv har det mesta, allt från charmiga gamla trähus till helt nybyggda områden. Det är den lilla staden med det stora utbudet.

UTBILDNING
I Kungälv finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Det finns även flera KY-utbildningar med varierande inriktning. Byggnaden Mimers Hus är ett kulturhus och ett kunskapscentrum med ca 2.000 gymnasieelever och ca 400 personer som går på olika vuxenutbildningar.

NATUR
Ett annat populärt natur- och vildmarksområde är Svartedalens inre delar, beläget ca 15 km norr om Kungälv. Det är känt för storslagen natur, mäktiga skogar, trolska raviner, höga utsiktsberg, en rik flora och fauna samt många vackra sjöar. Bohusleden är en vandringsled som startar i Lindome strax söder om Göteborg och slingrar sig 37 mil till målet i Strömstad. Etapper genom Kungälv är Fontin-Grandalen 19 km samt Grandalen-Bottenstugan 7,5 km.

KULTUR OCH FRITID
Förutom fina vandringsleder och fiskesjöar erbjuder Kungälv många föreningsidrotter. Flera gym och friskvårdsanläggningar finns i kommunen. För den golfintresserade finns inte mindre än sju golfbanor att välja mellan. Vid Fontins motionscentral Kotten finns naturlekplats, utegym, motionsspår, stigar och leder.

KOMMUNIKATIONER
Närheten till Göteborg har gjort att kommunikationerna till och från Kungälv är mycket väl utbyggda. Det går expressbussar mellan Kungälv och Göteborg. Pendeltåg mellan Ytterby och Göteborg som dessutom innan stannar i Kode.

Köpa eller sälja bostad i Kungälvs kommun? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Tungevägen 59

Tungevägen 59,
442 50 Ytterby

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kungälv - Ytterby, Kungälv

  Nyproduktion
  Adress
  Olles gata 11 - lgh 122
  Pris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 064 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kungälv - Ytterby, Kungälv

  Nyproduktion
  Adress
  Olles gata 25 - lgh 322
  Pris
  2 525 000 kr
  Månadsavgift
  3 980 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  68 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kungälv - Ytterby, Kungälv

  Nyproduktion
  Adress
  Olles gata 25 - lgh 311
  Fast pris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 345 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kungälv - Ytterby, Kungälv

  Nyproduktion
  Adress
  Olles gata 25 - lgh 312
  Fast pris
  2 425 000 kr
  Månadsavgift
  3 980 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68 kvm