Bo i en förening med karaktär av villakänsla på en av Kungälvs attraktivaste adresser

Kungälv, Kungälv

Bäckgatan 24

På förhand
Avgift
2 998 kr
Antal rum
2
Boarea
56 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Balkong
Ja

Bo i en förening med karaktär av villakänsla på en av Kungälvs attraktivaste adresser

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Jakobsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0303-20 86 66

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Snart har du chansen att förvärva denna härliga lägenheten i centrala Kungälv. Här bor du i en liten förening som ger en härlig villakänsla.
Bostaden är smakfullt renoverad med fräscha ytskikt och kök ifrån Novaflex. Vardagsrummet erbjuder en härlig vy genom fönsterpartier som vetter längst med det härliga vattendraget utanför fastigheten. Från köket så nås man av den härliga balkonen som erbjuder morgonsol. Lägenheten har ett naturligt ljusinsläpp.
Planlösningen erbjuder bra med förvaringsmöjligheter.
Hela fastigheten samt balkongerna kommer att målas om utvändigt 2020. Föreningen kommer även att kolla över fönsterna och byta ut dem som behövs.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Borgmästarängen
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Välskött förening som gjort löpande renoveringar under årens gång.

Utförda renoveringar:
Nymålad fasad -09
Tillläggsisolering
Ny fasad
Nytt tak
Nya fönster
Nya stammar och el-ledningar

Ekonomi

Andel i föreningen
16,141%
Andel av årsavgiften är
16,141%

TV/bredband

Fiber

Parkering

Föreningen har tre stycken egna parkeringsplatser. Separat kö för plats.
Det finns övriga parkeringsmöjligheter i området via kommunen.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 998 kr

Ink värme och vatten.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
1202
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
56 kvm

Länkar

Området

Mäklaren om Kungälvs kommun

Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Välkommen till Kungälv, småstaden mellan havet och storstan.

KUNGÄLV är en stad med dramatisk historia där historiens vingslag känns än idag. Väljer du att bosätta dig i Kungälv bor du med småstadskänsla men med storstaden Göteborg bara några mil bort. Den vackra landsbygden ger också möjlighet för mysigt lantligt boende. Här finns vackra naturupplevelser och havet ligger bara en liten bit bort.

HISTORIA
Kungälv har en lång historia. Enligt sagolitteraturen grundades staden Kungahälla på 900-talet vid Nordre älv, några kilometer nedströms från dagens Kungälv. 1952 slogs ett antal kommuner samman och gick från nio till fyra: Hermansby, Kode, Romelanda och Ytterby. Kungälv och Marstrand kvarstod som städer. Efter den senaste sammanslagningen 1971, bildades Kungälvs kommun av de fyra kommunerna, Marstrand och Kungälv. I samband med dessa förändringar övergick Rödbo till Göteborgs kommun. Kungälv har det mesta, allt från charmiga gamla trähus till helt nybyggda områden. Det är den lilla staden med det stora utbudet.

UTBILDNING
I Kungälv finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Det finns även flera KY-utbildningar med varierande inriktning. Byggnaden Mimers Hus är ett kulturhus och ett kunskapscentrum med ca 2.000 gymnasieelever och ca 400 personer som går på olika vuxenutbildningar.

NATUR
Ett annat populärt natur- och vildmarksområde är Svartedalens inre delar, beläget ca 15 km norr om Kungälv. Det är känt för storslagen natur, mäktiga skogar, trolska raviner, höga utsiktsberg, en rik flora och fauna samt många vackra sjöar. Bohusleden är en vandringsled som startar i Lindome strax söder om Göteborg och slingrar sig 37 mil till målet i Strömstad. Etapper genom Kungälv är Fontin-Grandalen 19 km samt Grandalen-Bottenstugan 7,5 km.

KULTUR OCH FRITID
Förutom fina vandringsleder och fiskesjöar erbjuder Kungälv många föreningsidrotter. Flera gym och friskvårdsanläggningar finns i kommunen. För den golfintresserade finns inte mindre än sju golfbanor att välja mellan. Vid Fontins motionscentral Kotten finns naturlekplats, utegym, motionsspår, stigar och leder.

KOMMUNIKATIONER Närheten till Göteborg har gjort att kommunikationerna till och från Kungälv är mycket väl utbyggda. Det går expressbussar mellan Kungälv och Göteborg. Pendeltåg mellan Ytterby och Göteborg som dessutom innan stannar i Kode.

Köpa eller sälja bostad i Kungälvs kommun? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Bäckgatan 24

Bäckgatan 24,
442 30 Kungälv

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Jakobsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0303-20 86 66