Parhus i barnvänligt bostadsområde

Tjuvkil, Kungälv

Kulleskärsvägen 25

Utgångspris
4 550 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
520 kvm
Typ
Parhus
Boarea
142 kvm

Parhus i barnvänligt bostadsområde

Endast ett hus kvar! Nytt hus till årsskiftet? Välutrustat parhus i nybyggt villaområde med gångavstånd till områdets badplats

 • Ansvarig mäklare

  Lars Strandqvist

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-48 79 94

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Kulleskärsvägen 25 - Bjurfors
. Kulleskärsvägen 25 - Bjurfors

Huset säljs på ritning, välkommen till visningshuset på Kulleskärsvägen 23

. Kulleskärsvägen 25 - Bjurfors
. Kulleskärsvägen 25 - Bjurfors
. Kulleskärsvägen 25 - Bjurfors
. Kulleskärsvägen 25 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nyproduktion av attraktivt boende i nybyggt villaområde i populära Tjuvkil med närhet till havet.
Välutrustat parhus som inreds med kvalitetsmaterial. Huset byggs på en friliggande bottenplatta med luftspalt mellan husen.

Pris från 4 550 000:- beroende på färdigställande och materialval, se specifikation som tillhandahålls av fastighetsmäklaren.
Planerad inflyttning vid årskiftet 2020/2021

Närmaste hamnen ligger vid Tjuvkilshuvud och är en mindre båthamn. Ett stenkast ifrån Tjuvkil så finner man även Nordöhamnen med drygt 1 200 båtplatser i varierande storlekar. Både hamnen i Tjuvkil och på Nordön har varsin kiosk och bedriver under somrarna mycket uppskattade seglarskolor.

Området har egen privat badplats som ligger ca 10 min promenad från huset med sandstrand, badbrygga, grillplats och lekplats. Förutom områdets egna badplats finns flertalet badplatser i närhet till huset. Några minuter innan Tjuvkil ligger även den populära badstranden i Lökeberg där det under sommartid finns simskola och en kiosk. Från Tjuvkil kan du ta dig till Lökeberg via stigar och motionsspår i skogen.

Nöje & Sport
I närheten finner man Tofta Herrgård som erbjuder restaurang, spa, hotell och ridning. Här ligger även den mycket fina 18-hålsbana Lycke Golf & Country Club. På gångavstånd finner man även Gullbringa Golfklubb som bland annat fostrat golfproffset Henrik Stenson i tidig ålder. Gullbringa erbjuder 18 + 9 hålsbana med två ranger samt en korthålsbana. Gullbringa är också känd för sin populära restaurang. Under sommarhalvåret har golfklubben också en pool där simskola bedrivs. Båda klubbarna bedriver träningsverksamhet för medlemmar med olika handikapp och har bra ungdomsverksamhet.

En kort biltur från huset ligger västkustens pärla, Marstrand. På  Marstrands havshotell kan man bli klubbmedlem precis som på ett helt vanligt gym. Där erbjuds gym, yoga och gruppträning. Medlemmarna erbjuds även medlemsförmåner så som att till exempel kunna ta med sig bekanta in till spaavdelningen till förmånligt pris. Hotellet har en populär restaurang med mat av högsta kvalité. Ute på Marstrand finns det gott om promenadslingor i bergen med fantastiska utkiksplatser.

Skola & barnomsorg
Området är barntätt och skolorna är många. Från korsningen in till området vid Marstrandsvägen går det skolbussar och tre västtrafik bussar åt vardera riktning under skoltid, just för att barnen smidigt ska kunna åka buss till skolan. 2020 planeras en förskola i Tjuvkil. . Hålta skola ligger längs väg 168 och är en F-6 skola, samt en förskola. Från årskurs 7 till 9 går barnen på Ytterbyskolan eller Kärna friskolan.
Marstrandsexpress tar dig från Tjuvkil till Ytterby station på cirka 15 minuter. Från Ytterby går det direkttåg till Göteborg som tar cirka 20 minuter.  Marstrands express går även hela vägen in till Kungälvs resecentrum och vissa avgångar går hela vägen in till Göteborgs centralstation.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Lycke-Kroken 1:122

Övriga byggnader/utrymmen

Möjlighet att beställa carport med förråd

Planbestämmelser

Detaljplan

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Kungälv Tjuvkil GA:32, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Tjuvkil GA:8

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Hushållsström
5 004 kr
Värme
9 996 kr
Försäkring
4 500 kr
Samfällighetsavgift
2 196 kr
Renhållning
2 304 kr
Vatten/Avlopp
6 000 kr
Summa
30 000 kr

Driftskostnad enligt schablon.
Ingen fastighetsskatt de 15 första åren.
Energiberäkning klass B.
Kostnad för pantbrev tillkommer om 2% från 0:- till den nivå du behöver.
Lagfartskostnad om 1,5% av köpeskillingen.

Vatten/Avlopp

Kommunalt

Uteplats/balkong

Bygg din egna altan eller beställ enligt offert.

Tomt

Grovplanerad tomt

TV/bredband

Fiber finns att ansluta för cirka 39 500:-

Parkering

Grusad parkering

Information

Typ
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
4 550 000 kr
Rum
6
Sovrum
4
Boarea
142 kvm*
Tomtarea
520 kvm

* Areauppgifter enligt ritning

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2020
Fasad
Liggande träpanel
Grund
Betongplatta på mark med underliggande isolering
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Vattenburen värme med frånluftsvärmepump, golvvärme och radiatorer
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
Isolerglasfönster

Länkar

Området

Mäklaren om Marstrand

En idyllisk trähusstad som kröns av Carlstens fästning som ligger ovanför bebyggelsen och dominerar stadsbilden.

EN SOMMARMORGON
Vakna en sommarmorgon, ta en kort promenad till Bergs Konditori och köp med dig nybakat bröd. Njut av frukosten på den soliga uteplatsen samtidigt som du blickar ut över det glittrande och nyvakna havet. Gå ner till Bröderna Arvidssons på kajen och köp dagens fångst i fiskboden. Strosa sedan förbi Frukt och grönt för en liter jordgubbar och färska kryddor till middagsmaten.Ta en tripp till Carlstens Fästning och gör en resa tillbaka till 1600-talet. Sommartid erbjuds här musik- och teaterevenemang. På ön hittar du även Grand Hotel med anor från sekelskiftet och vacker miljö. Ta en paus i prunkande Paradisparken och bläddra i dagens tidning medan du hör sorl från folket på kajen.

GÄSTHAMNAR OCH MIDDAG MED GULDKANT
En av landets största gästhamnar välkomnar era gäster, med alla tänkbara bekvämligheter. De kan även välja att övernatta på öns vandrarhem Båtellet. Här finns restaurang Drott, inomhuspool och tennisbana. Intill ligger Societetshuset, en vacker byggnad från år 1886 med restaurang, festvåning och dans. För att avnjuta en middag med riktig guldkant kan du besöka Johans Krog, som med goda vitsord i Whiteguide kan erbjuda en riktigt gastronomisk upplevelse. Det mer enkla men smakfulla köket finns på folkliga och trevliga Chanti Chanti. Ett självklart val för after sail. Tempo är Marstrandsöns egen matbutik. Här finns det mesta som man behöver i vardagen. Räcker inte det till är det bara att ta färjan över sundet till den fullutrustade Coop-butiken på Koön. Här kan man också beställa på Systembolaget.

SEGLINGSEVENT OCH SKÖNHET
Marstrand är en otroligt vacker ö som är fylld av liv hela sommaren, något lugnare vintertid men då en oas för själen. Ön är känd över hela världen för alla seglingsevent och sin skönhet. Ta den populära och trevliga promenadstigen runt hela ön på ca 5 km och upplev slående vacker bohuslänsk natur och västerhavet som glittrar i ögonvrån. Runt ön finns självklart underbara klippor att bada från och vid Södra Strandverket finns en liten utomhusbassäng. Marstrand är fylld med kultur och nöje både vinter- och sommartid. Volvo Ocean Race i mitten på juni och i slutet av juni börjar Match Cup Sweden som är en Match Racing-regatta med internationell status. I slutet av juli är det Marstrandsregattan som är en härlig seglingsvecka där även Folkbåt Golden Cup och Höstsol ingår. Detta och mycket mer händer under somrarna.

SKOLOR OCH KOMMUNIKATION
Skolan på Marstrandsön består av grundskola årskurs 0-6 samt fritidshem/fritidsklubb. Sedan går man på Ytterbyskolan (7-9). Förskolan finns på Koön och har 2-3 verksamma avdelningar med barn 1-5 år. Här finns bra bussförbindelser med expressbussar till Göteborg (ca 40 min) på sommarhalvåret och busstrafik via Ytterby, därifrån åker man vidare med pendeltåg eller buss till Göteborg (ca 1 timme) på vinterhalvåret.

Köpa eller sälja bostad på Marstrand? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kulleskärsvägen 25

Kulleskärsvägen 25,
442 75 Lycke

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Lars Strandqvist

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-48 79 94

Förslag på andra bostäder

 • Friliggande villa

  Tjuvkil, Kungälv

  På förhand
  Adress
  Lerskärsvägen 30
  Utgångspris
  5 500 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  2-3
  Boarea
  158 kvm
  Tomtarea
  1667 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!