Välplanerad lägenhet med badrum från stambytet år 2010.

Lerum - Centralt, Lerum

Kantor Edgrens Väg 10C

Utgångspris
1 750 000 kr
Avgift
4 356 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Boarea
64 kvm

Visning

 • lördag 16/11, KL 11:00 - 11:30

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

Boka visning

Välplanerad lägenhet med badrum från stambytet år 2010.

Lägenhet i gott skick med stamrenoverat badrum med tvättmaskin, två bra sovrum och balkong i västerläge. Bredbandet via fiber ingår i avgiften.

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Hansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0302-556 51

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välplanerad 3 rum och kök med balkong i västerläge. Kantor Edgrens Väg 10C - Bjurfors
Välplanerad 3 rum och kök med balkong i västerläge
. Kantor Edgrens Väg 10C - Bjurfors

Lägenheten är centralt belägen i Lerum

. Kantor Edgrens Väg 10C - Bjurfors
. Kantor Edgrens Väg 10C - Bjurfors
Balkongen i västerläge. Kantor Edgrens Väg 10C - Bjurfors
Balkongen i västerläge
. Kantor Edgrens Väg 10C - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Kantor Edgrens Väg 10 C! Välplanerad 3 rum och kök med balkong i västerläge. Lägenheten är centralt belägen i Lerum. Här har ni gångavstånd till centrum som har alla bekvämligheter som kommunikationer i form av buss och tåg. Här finns även ett flertal affärer, restauranger och caféer. Vattenpalatset ligger mycket nära och där finns både träningsmöjligheter och bad. Bostaden bjuder på kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrum, stamrenoverat badrum från 2010 med egen tvättmaskin. För den som gillar att promenad i skog och natur finn elljusspåret Riddarsten med 5 minuters promenad från lägenheten. Bredband ingår i avgiften.

Interiör

Välkomnande hall med ett snyggt och praktiskt klinkergolv som sträcker sig in i köket. Avhängningen av ytterkläder sker till vänster om entrén. Härifrån nås det helkaklade badrummet som renoverades i föreningen regi 2010. Vägghängd WC, tvättställ, spegelskåp och dusch med glasdörrar.

Från hallen kommer ni till sällskapsdelen i en delvis öppen planlösning mot köket tack vare den vägg med fönster som är placerad som en avskiljare. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är målade i vitt. Köksdelen har ett smakfullt arbetskök med gott om arbetsyta och förvaring. Matsalsdelen har sin naturliga plats invid köket.

Vägg i vägg med varandra ligger sovrummen som nås från den inre hallen. I båda sovrummen ligger det laminatgolv och väggarna är ljusa.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Torp 2:159

TV/bredband

Fiber via Telia ingår i avgiften

Parkering

Parkering och garage
I föreningen finns 74 st p-platser som har hyras för ca 196:-/mån och 34 st garageplatser som kan hyras för 350-400 kr/mån. Till p-plats och garage kan det vara kö, men det brukar gå att få en plats inom kort.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 356 kr

inkl. Värme, vatten och bredband

Ekonomi

Andel i föreningen
0,97559%
Andel av årsavgiften är
0,97555%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 750 000 kr
Lägenhetsnummer
36
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
3
Boarea
64 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
150 kr
Försäkring
100 kr
Summa
250 kr

Driftskostnad enligt schablon

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1959
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energideklarationsdatum
2019-02-14

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggens Lerums hus nr 3
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
108
Antal lokaler
4
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Riksbyggen BRF Lerumshus nr 3 är en äkta bostadsrättsförening med 108 lägenheter i Lerum. Föreningen bildades år 1957 .

Fördelade på:
15 st 1 rok
33 st 2 rok
48 st 3 rok
9 st 4 rok
3 st 5 rok.

Föreningen har dessutom 4 lokaler samt ett antal garage- och parkeringsplatser. Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av Riksbyggen. Fastighetsskötsel sköts av Mats P Fastighetsservice AB.
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade via Folksam. Hemförsäkring bekostas enskilt av varje bostadsrättsinnehavare, men bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Utfört underhåll:
Föreningen har gjort många stora renoveringar. Elcentralerna är bytta och har de nya säkringarna. Lägenhetsdörrarna är utbytta till nya säkerhetsdörrar och föreningen har även installerat fiberbredband i alla lägenheter.

1987-1988
Fönster- och balkongdörrsbyte.
Fasadrenovering.

2007
Takbyte.

2010
Stambyte samt renovering av samtliga badrum.

Kommande underhåll:
Föreningen följer en underhållsplan som uppdaterades senast 2017.

Parkering

Parkering och garage
I föreningen finns 74 st p-platser som har hyras för ca 196:-/mån och 34 st garageplatser som kan hyras för 350-400 kr/mån. Till p-plats och garage kan det vara kö, men det brukar gå att få en plats inom kort.

TV/bredband

Tv och bredband
Tv och bredband levereras via Telia Fiber. Telia tv-paket Lagom samt fiber med en hastighet på 100/10 Mbit/S ingår i månadsavgiften

Gemensamma utrymmen

Förråd
Till lägenheten hör två källarförråd. Ett vanligt lite större förråd och en sk. matkällare som är i storlek som en större garderob.

Tv och bredband
Tv och bredband levereras via Telia Fiber. Telia tv-paket Lagom samt fiber med en hastighet på 100/10 Mbit/S ingår i månadsavgiften.

Tvättstuga
I källaren på hus nr 10 och nr 12 ligger den gemensamma tvättstugan. Tvättstugorna är utrustade med 2 tvättmaskiner och 2 torktumlare.

Parkering och garage
I föreningen finns 74 st p-platser som har hyras för ca 196:-/mån och 34 st garageplatser som kan hyras för 350-400 kr/mån. Till p-plats och garage kan det vara kö, men det brukar gå att få en plats inom kort.

Cykel- och barnvagnsförråd
Finns gemensamt i källaren med ingång från utsidan.

Länkar

Området

Mäklaren om Lerum

Välkommen till Lerum, en stad på landet men med ett bekvämt avstånd till Göteborg. I och omkring Lerum hittar du underbar natur med djupa skogar och över 200 sjöar. I centrum finns dessutom restauranger, ett fullt serviceutbud och flera specialbutiker. Likaså erbjuder Lerum ett brett kulturliv med teater, historiska byggnader och museer.

OMRÅDET
Omgivningarna kring Lerum erbjuder många och vackra naturupplevelser. För den fiskeintresserade borgar fiskevårdsåtgärder för ett bra fiske året om. Härliga bad vid fina sandstränder i Stamsjön, Aspen, Mjörn, Lensjön för att nämna några.

FRITID
Lerums kommun erbjuder bra golfanläggningar. På t.ex. Öijared, Sveriges största anläggning med tre högklassiga 18-hålsbanor och en 9-håls pay-and-play-bana, slår du ut från taket på det prisbelönta klubbhuset. Vid sjön Aspen finns Lerums Segelsällskap, som är är en av Sveriges största jolleklubbar. För de hästintresserade erbjuder flera ridskolor möjlighet till undervisning för såväl nybörjare som riktigt erfarna ryttare. Vill man hålla sig inomhus är Vattenpalatset ett välbesökt utflyktsmål. I Stenkullen finns ett nav med idrottsanläggningar som ishall, friidrottsarena och handbollshall inklusive ett sportcentrum med gym. Fotboll, ishockey, innebandy, konståkning för att nämna några sporter som har bra förutsättningar inom kommunen.

UTBILDNING
I Lerums kommun finns både enskilda och kommunala förskolor och grundskolor inklusive särskolor. Den stora gymnasieskolan har många olika linjer att välja mellan. Trygghet, utveckling och inspiration ligger till grund för verksamheten inom kommunen och man lägger särskilt fokus på att förbereda eleverna för kommande studier och vuxenliv.

KULTUR OCH SERVICE
Vid stranden till sjön Sävelången ligger Nääs Fabriker. I historiska och vackra fabriksbyggnader samsas numera flera olika verksamheter i en kreativ miljö, det är ett brukssamhälle för 2000-talet. Här finns näringsliv med handel, hotell, restaurang, café och konferenslokaler. Nääs fabriker har ett strategiskt läge utefter E20. Nääs slott är med sin orörda 1800-tals interiör unikt för Skandinavien. Aspenäs herrgård, med anor från 1500-talet, är idag en konferensanläggning vid Aspens vattenbryn, en oas för möten och fester, med plats för flera hundra gäster. Kärleksfullt hemlagade mat och övernattningsmöjligheter.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget mellan Göteborg och Alingsås stannar i Lerum, Stenkullen och Floda och erbjuder ett snabbt och smidigt färdsätt. Flera direktbussar går mellan Lerum och Göteborg. Det lokala bussnätet mellan de olika orterna i kommunen är också det väl utbyggt.

Köpa eller sälja bostad i Lerum? Kontakta våra mäklare i Lerum! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kantor Edgrens Väg 10C

Kantor Edgrens Väg 10C,
443 34 Lerum

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Hansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0302-556 51

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Lerum - Centralt, Lerum

  På förhand
  Adress
  Lerum Andersvägen 130
  Utgångspris
  1 975 000 kr
  Månadsavgift
  5 802 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  75 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!