4:a Mölndal - Lackarebäck/Stensjön
På förhand
Avgift
5 221 kr
Antal rum
4
Boarea
95 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 1
Terrass/uteplats
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

4:a Mölndal - Lackarebäck/Stensjön

Välkommen till ett mycket fräscht och välplanerat BR-radhus med gavelläge om ca 95 kvm i ett plan och egen uteplats på baksidan.

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Adelsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-706 83 51

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Skogvaktare 4 E. Skogvaktaregatan 4 E - Bjurfors
Skogvaktare 4 E
Interiörbild. Skogvaktaregatan 4 E - Bjurfors
Välkomna till detta trivsamma BR-radhus i ett plan. Skogvaktaregatan 4 E - Bjurfors
Välkomna till detta trivsamma BR-radhus i ett plan
Öppna och sociala ytor. Skogvaktaregatan 4 E - Bjurfors
Öppna och sociala ytor
Ett klassiskt parkettgolv i ek. Skogvaktaregatan 4 E - Bjurfors
Ett klassiskt parkettgolv i ek
Genomgående vita väggar. Skogvaktaregatan 4 E - Bjurfors
Genomgående vita väggar

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till ett mycket fräscht och välplanerat BR-radhus med gavellläge om ca 95 kvm i ett plan. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre bra sovrum och kaklat badrum samt gästtoalett. Härligt insynsskyddat läge med uteplats på baksidan och eftermiddagssol, stor gräsmatta och lekplats. Entrésida med rejält förråd. Här bor ni i en förening med mycket god ekonomi som nästintill är skuldfri. Välkommen på visning till ett barnvänligt och lugnt område, beläget med närhet till skola, förskola, natur och badsjöar.

Rumsbeskrivningar

Välkommen till ett mycket trivsamt bostadsrättsradhus i ett plan som har ett gavelläge. Bostaden har gott om ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Stilrena materialval samt genomgående ekparkett.

Trevlig hall som har en klassisk originalparkett som löper vidare ut till vardagsrummet. Här finns bra med plats för ytterkläderna direkt till vänster. Lägre in finns även en garderob. I anslutning till hallen finns en gästtoalett med ett mindre fönster som släpper in dagsljuset. Från entrén har vi en trevlig vy in mot vardagsrummet och vidare ut mot uteplatsen.

Vidare in möts man av en härlig rymd och ett otroligt ljus tack vare de många fönstren i nordväst.

Trivsamt kök varifrån man kan blicka in över matplats och vardagsrum samtidigt som man lagar maten. Köket som går i vitt har gott om plats för förvaring i köksskåp samt bra arbetsytor. Här finns induktionshäll, fläkt, ugn och inbyggd mikro i ståhöjd - samtliga i rostfritt samt diskmaskin och två stycken kombinerade kyl/frys som är integrerade.

Ljust och luftigt vardagsrum med parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet når man den härliga altanen i nordvästläge med många soltimmar.

I fil med kök och vardagsrum finner huvudsovrummet. Det är rofyllt beläget och härifrån når vi den praktiska klädkammaren som rymmer det mesta.
Det andra sovrummet är perfekt som ett barnrum. Här finns en fin fondtapet medan det andra väggarna går i vitt. Säng, skrivbord samt förvaringsmöbler får plats här.

Det sista och tredje sovrummet nås från hallen. Det är i bra storlek och även detta rummet rymmer säng, skrivbord samt byrå.

Bostadens badrum har kaklade väggar i vitt och ljus våtrumsmatta. Ett praktiskt vädringsfönster ger rummet extra ljus. I badrummet finns toalett, handfat, badkar samt ett badrumsskåp. Ovanför tvättmaskinen finns en arbetsbänk och förvaring i skåp.

I anslutning till bostaden finns ett isolerat förråd om ca 8 kvm.

Varmt välkomna på visning!

Fakta

Uteplats/balkong

Uteplatser på både fram och baksidan med gräsytor, buskar och planteringar.

Övriga byggnader/utrymmen

I anslutning till bostaden finns ett isolerat förråd om ca 8 kvm. Gemensam redskapsbod med trädgårdsredskap samt gemensam tvättstuga.

TV/bredband

Fiberoptik via Telia. 17 kanaler ingår i månadsavgiften

Fiberoptik via Telia. Ingår i månadsavgiften.

Parkering

Parkeringsplats med eluttag ingår i månadsavgiften/hyran. Det finns även gästparkeringar att tillgå.

Ekonomi

Andel i föreningen
4,1395%
Andel av årsavgiften är
4,14%

Byggnadssätt

Byggår
1965
Uppvärmning
Bergvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
65
Energideklarationsdatum
2018-09-13

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Bostadsrättsförening Gläntan i Mölndal
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
23
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Gläntan är en mycket attraktiv och stabil förening med mycket god ekonomi. Bostadsrättsföreningen är väldigt lågt belånad och kan därför hålla låga månadsavgifter samt att bredband, IP-telefoni och digital tv ingår i månadsavgiften.

Föreningen följer en underhållsplan och det är inga stora renoveringar på gång.

Inga planerade avgiftsförändringar.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 221 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
13
Våningsplan
1 av 1*
Hiss
Nej
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
95 kvm**
Trädgård
Ja

* Våningsplan 1 av 1.

** Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Området

Mäklaren om Mölndal

På bara tio minuter från Göteborg finner du allt som Mölndal har att erbjuda. Här finns historia, kultur, naturupplevelser och flera fina bostadsområden att bosätta sig i. Naturen och storstan är lika nära. Om du bor i Mölndal så bor du också i en dynamisk storstadsregion men i en miljö där proportionerna är lagom och takten lite lugnare.

SERVICE OCH UTBILDNING
I Mölndal finns bra service i form av butiker, bibliotek, apotek, banker, sjukhus/vårdcentraler etc. Här finner man ett stort utbud av förskolor och grundskolor.

HISTORIA
Mölndal är en stad med underbar natur och mycket historia. Här kan du hitta spår efter tidigare generationer. Muséerna i Kvarnbyn gör bygdens historia levande. Där dånar forsen lika självklar idag som för 1000 år sedan då man började tämja vatten för att mala säd. Nu trängs industribyggnader med pittoreska trähus utmed de branta klippkanterna. Gunnebo Slott och Trädgårdar från 1700-talet ger generösa upplevelser för alla sinnen och ligger i grönskan mellan Stensjön och Rådasjön.

NATUR OCH FRITID
Upplevelser för den aktive finns alltid nära. Mölndal är rikt på sjöar och vattendrag. Stensjön t.ex. har förbindelse med Rådasjön via Stålloppet där den trolska naturen lockar till spännande upptäcktsfärder med kanot. Det finns flera badplatser med stor variation och till salta bad är det bara 15 minuter. Sportintresset är stort i Mölndals kommun och många mölndalsbor är aktiva idrottsutövare. Här finns också Åbytravet vilken är Sveriges näst största travbana som lockar ca 260.000 besökare varje år.

NÄRINGSLIV
I kommunen finns ett välutvecklat och diversifierat näringsliv. Företagsstrukturen har en tydlig profil som domineras av elektronik, läkemedel, medicinsk teknik, hygienartiklar, papper, kemiska produkter, livsmedel samt handel. Stora företag som är rotade i Mölndal är bland annat Astra Zeneca, Santa Maria och SCA.

KOMMUNIKATIONER
Mölndal har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt Kust till kust-banan. Busstrafiken i Mölndal är väl utbyggd och från Mölndals innerstad går spårvagnar och bussar till Göteborg. Pendeltåget från Göteborg Centralstation mot Kungsbacka stannar i Mölndal, Kållered och Lindome.

Köpa eller sälja bostad i Mölndal? Kontakta våra mäklare i Mölndal! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Skogvaktaregatan 4 E

Skogvaktaregatan 4 E,
431 66 Mölndal

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Adelsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-706 83 51