Trivsam och stor trea om 83,5 kvm med dubbla uteplatser vilka utgör bostadens hjärta

Furulund, Partille

Grenvägen 9

På förhand
Avgift
5 708 kr
Antal rum
3
Boarea
83,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja

Trivsam och stor trea om 83,5 kvm med dubbla uteplatser vilka utgör bostadens hjärta

Välkommen till Grenvägen 9 och denna fina trea i markplan med dubbla uteplatser och fint läge i området. Ljus interiör och öppen planlösning.

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

 • Extra kontaktperson

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Här bor du i markplan med en fantastisk uteplats och fint läge. Grenvägen 9 - Bjurfors
Här bor du i markplan med en fantastisk uteplats och fint läge
Njut av solen från morgon och en bit in på eftermiddagen. Grenvägen 9 - Bjurfors
Njut av solen från morgon och en bit in på eftermiddagen
På uteplatsen kan du möblera med både lounge- och matgrupp där det även finns plats för aktivitet. Grenvägen 9 - Bjurfors
På uteplatsen kan du möblera med både lounge- och matgrupp där det även finns plats för aktivitet
Uteplatsen bidrar till en förlängning av både bostaden och säsongen. Grenvägen 9 - Bjurfors
Uteplatsen bidrar till en förlängning av både bostaden och säsongen
Hur många lägenheter har plats för både sittytor och pingisbord på sin uteplats? Detta är en av få!. Grenvägen 9 - Bjurfors
Hur många lägenheter har plats för både sittytor och pingisbord på sin uteplats? Detta är en av få!
Vardagsrummet är ljust och rymligt med plats för umgänge. Grenvägen 9 - Bjurfors
Vardagsrummet är ljust och rymligt med plats för umgänge

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Hsb Brf Sandfallet och denna fina trerumslägenhet på Grenvägen 9. Här bor du med fint läge högt upp i området vilket gör att både gång- och biltrafik utanför bostaden är nästintill obefintlig. Den stora uteplatsen förlänger bostaden och bör upplevas på plats. Få förunnat att bo i bostadsrätt med en uteplats om ca 50 kvm.

Interiört erbjuds genomgående öppna och sociala ytor. Ljus och rymd erbjuds tack vare fina ytskikt med ljusa väggar och fin parkett samt många och stora fönsterpartier. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som sedan leder ut till den magiska uteplatsen är yta som bjuder in till att samlas och umgås. Sovrummen är rymliga med plats för dubbelsäng, tillhörande sängmöbler och annat möblemang. Det ommålade badrummet är väl tilltaget och erbjuder en praktisk tvättavdelning direkt i bostaden. Goda förvaringsmöjligheter finns i och med plats för garderober/förvaringsmöbler, klädkammare samt lägenhetsförråd på samma våningsplan som lägenheten.

Här bor du bekvämt med närhet till mycket. På Furulunds centrum och Allum köpcentrum finns god service. För barnen finns närhet till bland annat Furulunds skola samt Nävervägens och Hyggesvägens förskola. Området är lugnt och grönskande med naturområden som Kåsjön och Björndammen runt knuten. Inom kort promenadavstånd når du goda kommunikationsmöjligheter till både Göteborg och Partille centrum från Furulunds centrum.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Skulltorp 1:308

Ombyggnad, Renoveringar

Målning av tak i sovrum och kök - 2020
Målning av badrum - 2020
Målning av väggar och fönster utvändigt (föreningen) - 2017
Altan på uteplatserna - 2017
Nytt parkettgolv - 2016

Övriga byggnader/utrymmen

Förrådsutrymme om ca 6 kvm finns på samma våningsplan som lägenheten.

Månadsavgift

Avgift
5 708 kr

inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg samt helhetslösning avseende kabel-tv, bredband och telefoni via Telia Triple Play.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,79307%
Andel av årsavgiften är
0,79307%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
12
Våningsplan
0 av 4*
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
83,5 kvm**

* Markplan

** Enligt bostadsrättsförening och säljare

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
345 kr
Försäkring
135 kr
Summa
480 kr

Totalkostnaden för hushållsel inkluderar nätavgift samt förbrukning.

Uppgifterna för driftkostnader är nuvarande ägares kostnader och kan komma att variera beroende på bostadsrättsinnehavarens sammansättning och livsstil.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1988

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
106
Energideklarationsdatum
2019-10-08

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Sandfallet i Partille
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
130
Antal lokaler
6
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Sandfallet är en välskött förening som förvaltas av HSB. Området stod färdigbyggt år 1988 och föreningen äger fastigheterna Skulltorp 1:824-1:827 i Partille, med adresser Grenvägen 7-11 (hus 1), Grenvägen 1-5 (hus 2), Stubbvägen 2-6 (hus 3) och Stubbvägen 8-12 (hus 4).

I föreningen finns 130 st bostäder fördelade på 33 st 2 rok, 55 st 3 rok, 39 st 4 rok samt 3 st 5 rok. I fastigheten finns även 3 st lokaler, 70 varmgarage, 45 kallgarage och 54 p-platser.

Samtliga huskroppar har 3 trappuppgångar vardera och det finns hiss i samtliga trappuppgångar.

Föreningen har en bra hemsida med mycket information. www.sandfallet.nu

Föreningens ekonomi

Årsavgiften oförändrad år 2020. Avgifterna har inte höjts sedan år 2005.

Renoveringar - Utförda och planerade

Se årsredovisning.

Parkering

Parkeringsplatser följer inte med bostaden vid försäljning. En nyinflyttad är dock alltid garanterad en bilplats i kallgarage eller en p-plats utomhus.
Till varmgaragen är det kö. Väntetiden varierar.
Parkeringsplatser utomhus ca 150 kr/månad. Kallgarage ca 300 kr/månad. Varmgarage ca 400 kr/månad.

16 st avgiftsbelagda besöksparkeringar finns. Avgift: 3 kr/tim, 20 kr/dygn.

TV/bredband

Föreningen är kollektivt ansluten till "Telia triple play". Detta innebär att tv (kanalpaket lagom), bredband (100/100 Mbit/s) samt bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Utrustningen (router och box) tillhör lägenheten. När man flyttar ut måste man säga upp sitt abonnemang, när man flyttar in måste man beställa abonnemang. Görs hos Telia på tel. 90200. Snabbare bredband går att beställa hos Telia på tel. 90200.

Gemensamma utrymmen

Föreningslokal: Som medlem i föreningen har du möjlighet att hyra föreningslokalen för kalas m.m. Kostnaden är 300 kr/tillfälle. Lokalen har plats för 50 personer.
Grovtvättstuga: På Stubbvägen 8 (hus nr 4) finns en grovtvättstuga och där kan du boka in dig för tvättider med det lås som du fått vid tillträdet till lägenheten.
Övernattningsrum: Föreningen har två övernattningsrum i hus 4.
Motionsrum, solarium & bastu finns i hus 4.
Föreningen har även en boulebana.

Övrigt

Bostadsrättsföreningen kräver individuellt medlemsskap i HSB Göteborg. Köparen gör en ansökan om medlemskap på följande hemsida: https://blimedlem.hsb.se/. Kostnad för en köpare, som ny medlem är 825 kr varav 500 kr i medlemsandel, 300 kr i medlemsavgift (betalas en gång per år) samt inträdesavgift om 25 kr. Fler köpare/medlemmar debiteras totalt 525 kr (Se länken ovan).

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Grenvägen 9

Grenvägen 9,
433 47 Partille

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

 • Extra kontaktperson

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Furulund, Partille

  Adress
  Hyggesvägen 10
  Utgångspris
  2 025 000 kr
  Månadsavgift
  4 215 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  64 kvm

  Visning: 2021-03-08 16.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Furulund, Partille

  På förhand
  Adress
  Grenvägen 11
  Månadsavgift
  4 177 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  57,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Furulund, Partille

  På förhand
  Adress
  Grenvägen 11
  Månadsavgift
  6 098 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  90 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!