Kvalitetskök i vitt från Ballingslöv

Furulund, Partille

Nävervägen 10

På förhand
Avgift
3 312 kr
Antal rum
2
Boarea
61 kvm
Typ
Bostadsrätt
Hiss
Ja
Terrass/uteplats
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Kvalitetskök i vitt från Ballingslöv

Ljus hörntvåa bekvämt beläget i markplan. Stilrent kvalitetskök i vitt från Ballingslöv samt helkakat badrum. Balkong med utgång till grönyta.

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Nävervägen. Nävervägen 10 - Bjurfors
Välkommen till Nävervägen
Kvalitetskök från Ballingslöv 2011. Nävervägen 10 - Bjurfors
Kvalitetskök från Ballingslöv 2011
Matplats för 4-6 vid fönstret. Nävervägen 10 - Bjurfors
Matplats för 4-6 vid fönstret
Inbyggda vitvaror i rostfritt. Nävervägen 10 - Bjurfors
Inbyggda vitvaror i rostfritt
Köket knyts ihop med vardagsrummet. Nävervägen 10 - Bjurfors
Köket knyts ihop med vardagsrummet
Gott om plats för soffgrupp. Nävervägen 10 - Bjurfors
Gott om plats för soffgrupp

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Ljus hörntvåa bekvämt beläget i markplan. Stilrent kvalitetskök i vitt från Ballingslöv. Balkong med utgång till grönyta. Genomgående fräscha ytksikt med parkettgolv, klinkers i hall samt vita och tapetserade väggar. Helkaklat och nyrenoverat badrum med tvättmaskin. Här bor ni i en populär HSB-förening med vacker natur och service på gångavstånd. Goda kommunikationer till centrala Göteborg med buss 513.

Interiör

Bekvämt belägen i markplan finner ni denna välrenoverade hörntvåa med ett härligt ljusinsläpp.

Ni stiger in i en klinkerbeklädd möblerbar hall med plats för jackor och skor till vänster. Den ena väggen är klädd med en diskret tapet som löper vidare in i vardagsrummet.

Direkt till höger finner ni det nyrenoverade badrummet från hösten 2017. Renoverat av fackman med våtrumscertifikat. Badrummet är helkaklat i smakfulla färgval i grått och vitt och utrustat med en tvättmaskin, toalettstol, handfat, spegelskåp och dusch. Möjlighet finns att sätta in en torktumlare på tvättmaskin om önskemål finns.

Till vänster i hallen finner ni en praktisk klädkammare med garderobsinredning och städskåp.

Vidare till höger når ni köket som totalrenoverades 2011 med ett kvalitetskök från Ballingslöv. Stilrena materialval med vita skåpsluckor och arbetsbänk och stänkskydd i kvartskomposit (Silestone). Maskinparken är delvis integrerad och inbyggd och består av induktionshäll (2014), spisfläkt (2011), inbyggnadsugn med varmluft (2011), inbyggd micro (2011), integerad diskmaskin (2011) samt kombinerad kyl&frys (2011). Vid fönstret finner ni ett matplats för 4-6 personer.

Intill köket finner ni vardagsrummet, som även nås från hallen. Vardagsrummet har en tapetserad fondvägg och är i övrigt vitmålad. På golvet ligger ekparkett. Gott om plats för soffgrupp.

Här finner ni även utgång till balkongen. Balkongen ligger i direkt anslutning till föreningens grönyta utanför. Tralldäck och plats för cafégrupp.

Till sist finner ni master bedroom, även här med ljusa väggar och ekparkett. Gott om klädförvaring i en stilren skjutdörrsgarderob. Plats för dubbelsäng.

Ett förråd tillhör lägenheten och nås en trappa ner från entrén. Parkering finns att hyra - kontakta föreningen för mer information.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Skulltorp 1:869

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Pepparkaksstaden Partille
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
266
Antal lokaler
6
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Pepparkaksstaden bildades 2005 och är ett provatbostadsföretag som har till syfte att upplåta bostadsrätter åt sina medlemmar. Föreningen äger fastigheterna Skulltorp 1:869, 1:871, 1:872, 1:873 i Partille kommun. I dessa fastigheter finns sammanlagt 266 lägenheter, 6 lokaler, 12 gruppbostäder, 82 garage och 198 st parkeringsplatser. De 266 lägenheterna fördelar sig på 94 st 2 rok, 102 st 3 rok och 70 st 4 rok. Föreningen förvaltas av HSB och har sitt säte i Partille kommun. Besök gärna föreningens hemsida www.pepparkaksstaden.se, som innehåller bra information.

Föreningens ekonomi

Planerad avgiftshöjning är 2% per år. Föreningen har en underhållsplan och utför löpande reparationer och underhåll.

Renoveringar - Utförda och planerade

Under föregående år har fasad- och takarbeten utförts. Detta kommer fortlöpa under kommande år.
Se mer i årsredovisning 2018.

Parkering

Det finns 82 garageplatser och 198 st parkeringsplatser som går att hyra. Parkeringsplats 200 kr/mån, parkeringsplats i gemensamhetsgarage 280 kr/mån, enskilt garage 500 kr/mån. Separat kö via HSB.

TV/bredband

Grundutbud av kanaler via kabel-tv från Comhem ingår i månadsavgiften. Bredband och utökat tv-utbud finns möjlighet att ansluta sig till och teckna via Comhem eller Bredbandsbolaget.

Gemensamma utrymmen

Gemensamma utrymmen i föreningen utgörs av två samlingslokaler, grillplats, lekplatser, cykel- och barnvagnsrum, mopedrum, återvinningsstationer, övernattningslägenhet, bastu samt tvättstuga.

Övrigt

Information avseende föreningen är inhämtad från årsreodvisning, stadgar, energideklaration, föreningens hemsida, samtal med föreningens ordförande samt uppgifter från säljaren.

Uteplats/balkong

Balkong i markplan i anslutning till grönyta.

TV/bredband

Kabel-tv finns att få via Comhem

Bredband finns att få via Comhem

Parkering

Bilplats finns att hyra.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 312 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,276%
Andel av årsavgiften är
0,276%

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
22-3437-1-55-6
Våningsplan
0 av 6*
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
61 kvm**

* Entréplan.

** Areauppgifter enligt bostadsrä

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Värme
500 kr
Försäkring
131 kr
Summa
631 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1992
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
132
Energideklarationsdatum
2009-06-30

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa eller sälja bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Nävervägen 10

Nävervägen 10,
433 48 Partille

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Furulund, Partille

  Budgivning pågår
  Adress
  Hyggesvägen 5C
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 070 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  68 kvm