Trivsam trea med uteplats och härligt läge i området

Furulund, Partille

Nävervägen 8

Utgångspris
2 190 000 kr
Avgift
3 922 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja
Boarea
70 kvm

Visning

 • måndag 1/6, KL 17:30 - 18:20

  Bokad visning. Begränsat antal samtidigt. Anmäl dig på bjurfors.se/031-761 79 50

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Trivsam trea med uteplats och härligt läge i området

Välkommen till denna ljusa och trivsamma trea med ljusa ytskikt, härlig uteplats och goda förvaringsmöjligheter. Bo bekvämt i välskött förening.

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

 • Extra kontaktperson

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Varmt välkommen till Nävervägen 8 och denna fina trerummare. Nävervägen 8 - Bjurfors
Varmt välkommen till Nävervägen 8 och denna fina trerummare
. Nävervägen 8 - Bjurfors
Ljust och rymligt vardagsrum med många möbleringsalternativ. Nävervägen 8 - Bjurfors
Ljust och rymligt vardagsrum med många möbleringsalternativ
. Nävervägen 8 - Bjurfors
. Nävervägen 8 - Bjurfors

Välkomnen ut till uteplatsen

Trivsam matplats invid fönstret. Nävervägen 8 - Bjurfors
Trivsam matplats invid fönstret

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna välskötta trea i populära Furulund, brf Pepparkaksstaden. Bekvämt i markplan finner du bostaden som erbjuder 70 välplanerade kvm med kök och vardagsrum i social planlösning. Två sovrum finns att tillgå som båda är i bra storlek. Goda förvaringsmöjligheter finns i flertalet garderober samt i källarförråd som tillhör lägenheten. Badrummet är ljust och fräscht med både badkar och tvättmaskin. Till bostaden hör en trevlig uteplats där eftermiddags- och kvällssol kan avnjutas.

Brf Pepparkaksstaden är en populär och välskött förening med många faciliteter som exempelvis övernattningslägenhet, bastu och festlokaler. Som boende i Furulund har du omedelbar närhet till förskola och skola. På bekvämt avstånd finns även natur, service på bland annat Furulunds centrum och Allum samt goda kommunikationer till Göteborg och Partille.

Interiör

Bekvämt i markplan finner du bostaden. Kliv in i den ljusa hallen där ytterkläder kan förvaras i garderober.

Rakt fram från hallen når du det rymliga vardagsrummet med generöst ljusinsläpp och många möbleringsalternativ. Härifrån nås uteplatsen med plats för loungedel eller matgrupp.

Köket öppnar upp sig mot vardagsrummet och bidrar till en öppen och social planlösning. Köket har vita luckor som stilrent bryter av mot det svarta kaklet och de svarta handtagen. Utrustning finns i form av ugn, fläkt, häll, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Två sovrum erbjuds i bostaden vilka både rymmer dubbelsäng och annat möblemang. Från köket nås det ena sovrummet vilket har goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Här finns även golvvärme. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i ett källarförråd som hör till lägenheten.

Bostadens badrum är smakfullt med stilrena färgval. Här erbjuder badkar och tvättmöjlighet direkt i lägenheten.

Varmt välkommen att flytta in och trivas!

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Pepparkaksstaden Partille
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
266
Antal lokaler
6
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Pepparkaksstaden bildades 2005 och är ett provatbostadsföretag som har till syfte att upplåta bostadsrätter åt sina medlemmar. Föreningen äger fastigheterna Skulltorp 1:869, 1:871, 1:872, 1:873 i Partille kommun. I dessa fastigheter finns sammanlagt 266 lägenheter, 6 lokaler, 12 gruppbostäder, 82 garage och 198 st parkeringsplatser. De 266 lägenheterna fördelar sig på 94 st 2 rok, 102 st 3 rok och 70 st 4 rok. Föreningen förvaltas av HSB och har sitt säte i Partille kommun. Besök gärna föreningens hemsida www.pepparkaksstaden.se, som innehåller bra information.

Föreningens ekonomi

Planerad avgiftshöjning är 2% per år. Föreningen har en underhållsplan och utför löpande reparationer och underhåll.

Renoveringar - Utförda och planerade

Under föregående år har fasad- och takarbeten utförts. Detta kommer fortlöpa under kommande år.
Se mer i årsredovisning 2018.

Parkering

Det finns 82 garageplatser och 198 st parkeringsplatser som går att hyra. Parkeringsplats 200 kr/mån, parkeringsplats i gemensamhetsgarage 280 kr/mån, enskilt garage 500 kr/mån. Separat kö via HSB.

TV/bredband

Grundutbud av kanaler via kabel-tv från Comhem ingår i månadsavgiften. Bredband och utökat tv-utbud finns möjlighet att ansluta sig till och teckna via valfri operatör.

Gemensamma utrymmen

Gemensamma utrymmen i föreningen utgörs av två samlingslokaler, grillplats, lekplatser, cykel- och barnvagnsrum, mopedrum, återvinningsstationer, övernattningslägenhet, bastu samt tvättstuga.

Övrigt

Information avseende föreningen är inhämtad från årsreodvisning, stadgar, energideklaration, föreningens hemsida, samtal med föreningens ordförande samt uppgifter från säljare.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
127
Energideklarationsdatum
2019-03-16

Ombyggnad, Renoveringar

Garderober i sovrum intill kök -2014 (Tidigare ägare)
Målning i hall och sovrum intill vardagsrum -2015
Garderober i hall -2015
Värmegolv + parkettgolv i sovrum intill kök pga kallras. HSB stod för värmegolvet. -2016
Spis -2016/2017
Målning i vardagsrum -2017
Uppfräschning i badrummet i form av byte av matta, kakel, badkar, blandare och målning. Kvalitetsdokument finns. -2018

Övriga byggnader/utrymmen

Till bostaden hör ett källarförråd.

Tillträde

September eller enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 922 kr

Inkl. värme, vatten och kabel-TV.
Ursprunlig avgift är 4 024 men avdrag om 102 kr görs för uppvärmningskostnad av värmegolv i sovrum som föreningen lagt in på grund av kallt golv.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,316%
Andel av årsavgiften är
0,316%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 190 000 kr
Lägenhetsnummer
180
Våningsplan
0 av 3*
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
70 kvm**

* Markplan

** Enligt bostadsrättsförening och säljare

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
434 kr
Försäkring
164 kr
Summa
598 kr

Totalkostnaden för hushållsel inkluderar nätavgift samt förbrukning.

Uppgifterna för driftkostnader är nuvarande ägares kostnader och kan komma att variera beroende på bostadsrättsinnehavarens sammansättning och livsstil.

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa eller sälja bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Nävervägen 8

Nävervägen 8,
433 48 Partille

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

 • Extra kontaktperson

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75