Vacker och välskött villa med plats för stora familjen

Furuskog, Partille

Slättenvägen 53A

På förhand
Antal rum
7
Boarea / Biarea
171 kvm / 4 kvm
Typ
Friliggande villa
Tomtarea
631 kvm

Vacker och välskött villa med plats för stora familjen

Välkommen till denna rymliga villa om 171 kvm fördelat på två våningsplan. Genomgående generösa ytor, fem sovrum, trädgård i soligt läge och garage.

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Vacker och välskött familjvilla. Slättenvägen 53A - Bjurfors
Vacker och välskött familjvilla
Vackra dubbeldörrar och spröjsade fönster smyckar bostaden. Slättenvägen 53A - Bjurfors
Vackra dubbeldörrar och spröjsade fönster smyckar bostaden
171 kvadratmeter fördelade på två våningsplan samt ett tillhörande garage. Slättenvägen 53A - Bjurfors
171 kvadratmeter fördelade på två våningsplan samt ett tillhörande garage
Generös trädgård med plana gräsytor vilka är perfekta för familjeaktiviteter och barnens lek. Slättenvägen 53A - Bjurfors
Generös trädgård med plana gräsytor vilka är perfekta för familjeaktiviteter och barnens lek
Flera burspråk ger bostaden fin karaktär. Slättenvägen 53A - Bjurfors
Flera burspråk ger bostaden fin karaktär
Tomten omringas av staket och via en stenbelagd gång nås bostadens huvudentré. Slättenvägen 53A - Bjurfors
Tomten omringas av staket och via en stenbelagd gång nås bostadens huvudentré

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu finns inom kort möjlighet att bli nästa ägare av en fin familjevilla med fint läge i Furuskog, Partille. Plats finns för den lilla som den stora familjen där171 kvadratmeter fördelas på två våningsplan. På entréplanet finner du ett funktionellt och socialt kök med goda arbetsytor samt plats att samlas kring köksö och större matbord. Det stora vardagsrummet nås liksom entrén via vackra dubbeldörrar och blir en naturlig samlingspunkt tack vare generösa sociala ytor. En öppen spis finns vilken smyckar rummet. Två av de fem sovrummen finns belägna i entréplanet och ett badrum nås via hallen. En groventré med tvättstuga är även praktiskt placerad med närhet till garage och parkering vilket underlättar då matkassar och smutsiga ytterkläder kan slussas in här. En trappa upp nås tre sovrum i god storlek, ett allrum, förråd och ett väl tilltaget badrum med både badkar och dusch.

Huset är beläget med ett fint solläge i väster vilket erbjuder eftermiddags- och kvällssol. I trädgården finns både altan med plats för möblemang och en plan gräsmatta som bjuder in till barnens lek och familjens aktiviteter. Ett garage med vidbyggt förråd finns uppfört på fastigheten och på garageuppfarten finns plats för ytterligare tre bilar.

Genomgående generösa ytor med ljusa ytskikt, vackra burspråk och öppen spis är några av de fina karaktärsdrag som erbjuds i bostaden. Fint skick med Fiber och nyligen omlagt tak. Bo med fint solläge och med närhet till mycket. Inom promenadavstånd finns barnomsorg på bland annat Furulundsskolan samt förskolor i Furulund, Timmerslätt och Björndammen. Mycket fin natur finns runt knuten för både vandring, löpträning och uppfriskande bad. God service erbjuds på Furulunds centrum och på köpcentret Allum 2 km från bostaden. Goda kommunikationer till både Göteborg och Partille från Furulunds centrum och på närmsta busshållssplatsen Slättenvägen, ca 3 minuter från bostaden kan du hoppa på direktbuss 513 vilken tar dig till Heden på ca 30 minuter.

Välkommen hem!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Skulltorp 1:643

TV/bredband

Tv och bredband via Telia Fiber

Planbestämmelser

Stadsplan

Tillträde

Ägaren letar 3a eller 4a med utsikt i Östra Göteborg, Göteborg

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Rum
7
Sovrum
5
Boarea
171 kvm*
Tomtarea
631 kvm
Biarea
4 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
1
Sotning
413 kr
Hushållsström
7 130 kr
Värme
24 000 kr
Försäkring
4 737 kr
Renhållning
913 kr
Vatten/Avlopp
1 301 kr
Summa
38 494 kr

Totalkostnaden för hushållsel inkluderar nätavgift samt förbrukning.

Uppgifterna för driftkostnader är nuvarande ägarnas uppgifter och kan komma att variera beroende på bostadsägarens livsstil och hushållets sammansättning.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ombyggnad, Renoveringar

2004 Balkong (Räcke och golv)
2004-2005 Fjärrvärme (hyrs av Partille energi)
2005-2006 Garageport + dörr
2005-2006 Ytterdörrar hus
2008-2009 Fyra fönster våning 2, två sovrum + allrum
2008-2009 Byte av spröjs på återstående
fönster
2010 Byte porslin och skåp Toa vån 1
2010 Renovering Badrum vån 2
2011 Tvättmaskin
2013 Kyl & Frys, diskmaskin 2012 eller 2014.
2014 ca, Ekbeklädnad av trappan
2015 Markiser
2018-2019 Tak och hängrännor etc.
2019 Målning av huset
2020 Markbeläggning och gräsmatta

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Samfällighet: Partille Skulltorp S:4

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 901 000 kr
Byggnadsvärde
2 449 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 524 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
1980

Pantbrev

Det finns 10 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 759 655 kr

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Slättenvägen 53A

Slättenvägen 53A,
43346 Partille

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78