Bo lättskött och trivsamt i gavelradhus med naturen runt knuten

Lexby, Partille

Smedjegårdsvägen 17F

Besiktigad
Utgångspris
2 895 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
79 kvm
Typ
Radhus
Boarea / Biarea
87 kvm / 28 kvm

Visning

 • torsdag 28/5, KL 17:00 - 17:45

  Bokad visning. Begränsat antal per kvart.

 • söndag 31/5, KL 13:00 - 14:00

  Bokad visning. Begränsat antal per kvart.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Bo lättskött och trivsamt i gavelradhus med naturen runt knuten

Hemtrevligt radhus med gavelläge och bra läge i området. Stor träaltan på baksidan. Möjlighet till fyra sovrum. Nyrenoverat badrum.

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75

 • Extra kontaktperson

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till ett lättskött boende på Smedjegårdsvägen 17F. Smedjegårdsvägen 17F - Bjurfors
Välkommen till ett lättskött boende på Smedjegårdsvägen 17F
Fint gavelläge med närhet till garagen. Smedjegårdsvägen 17F - Bjurfors
Fint gavelläge med närhet till garagen
I hallen finns golvvärme och plats att jackor och skor. Smedjegårdsvägen 17F - Bjurfors
I hallen finns golvvärme och plats att jackor och skor
Ljust kök och en fin vägg av glas som skärmar av mot trappa. Smedjegårdsvägen 17F - Bjurfors
Ljust kök och en fin vägg av glas som skärmar av mot trappa
. Smedjegårdsvägen 17F - Bjurfors
Från köket har du en vy över grönområdet framför huset. Smedjegårdsvägen 17F - Bjurfors
Från köket har du en vy över grönområdet framför huset

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan
Planlösning
Källarplan

Beskrivning

Beskrivning

I barnvänliga Lexby ligger detta trivsamma radhus med gavelläge och närhet till garage. Detta är ett praktiskt boende med bilfria gator, stora gräsytor och lekplatser som samfälligheten ansvarar för. Dessutom ingår uppvärmning, V/A, renhållning och garage samt ansvar för tak och grund i samfällighetsavgiften. Med andra ord ett lättskött boende.

Huset har ett bra läge högt upp i området med en stor träaltan på baksidan och utsikt mot grönområde på framsidan. Planlösningen om totalt 115 kvm är uppdelade på tre plan med hall, kök, badrum och sovrum på entréplan. Två sovrum och vardagsrum på övre plan och ett sovrum/allrum i källarplan.

Detta boende ligger med 5 minuters promenadavstånd till närmsta busshållplats, 15 minuters tågresa/bilresa till Göteborg Central samt 10 minuters gångväg till Allum köpcenter. Flera skolor och förskolor ligger i närområdet.

Interiör

Välkommen in i bostadens entré via en farstukvist med tak. Hallen har smakfullt klinker i gråa toner, golvvärme och väggarna är ljusa. Här finns plats att hänga jackor och ställa skor. Vidare in i bostaden når du köket med matdelen. Här ligger ett stilrent och nylagt parkettgolv och väggarna är ljusa. Köket består av vitmålade köksskåp upptill och nedtill är de i träutförande. Det finns gott om förvaring och bänkyta för bakning och matlagning. Den maskinella utrustning består av spis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Köket har en bänkskiva i laminat och ett vitt kakel. Från köksfönstret har man en härlig och naturskön vy över skogsområdet framför radhuslängan.

Badrummet totalrenoverades år 2014 i smakfulla och ljusa färgval. Badrummet är utrustat med golvvärme, toalettstol, kommod med tvättställ, spegelskåp, badkar och handdukstork. Badrummet har ett vädringsfönster. Intill badrummet ligger stora sovrummet. Sovrummet ligger med härlig utsikt mot baksidan. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är ljusa. Via en altandörr når du den stora träaltanen som ligger i härligt söderläge.

En trappa upp når du vardagsrummet. Här har du ett fantastiskt ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna samt utgång till balkongen som ligger skyddad under tak. Här kan du njuta av utsikten över området samt Partille. Vardagsrummet har parkettgolv, ljusa väggar samt en fondvägg. På övre plan finns två sovrum varav det ena ett genomgångsrum med fönster mot framsidan och det andra med fönster mot vardagsrummet. Dessa sovrum bygges om år 2017 från ett större rum. Rummen har parkettgolv och har ljusa väggar.

I källarplan finns ytterligare ett rum som kan användas utifrån behov. Kanske ett extra sovrum, gästrum eller allrum. Här ligger en mjuk heltäckningsmatta och väggarna har en ljus tapet. Från källarplan når man den gemensamma utrymmena som tvättstuga och förråd under radhuslängorna. Huset har centraldammsugare.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Lexby 11:20

TV/bredband

Basutbud från ComHem (ingår i avgiften)

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Partille Lexby GA:1

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 013 000 kr
Byggnadsvärde
1 045 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
8 000 kr
Försäkring
4 036 kr
Samfällighetsavgift
34 668 kr
Summa
46 704 kr

I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning, VA, renhållning, vägavgift/snöröjning, grund utbud från ComHem samt garageplats med fjärrstyrd port.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
129
Energideklarationsdatum
2020-05-20

Uteplats/balkong

På husets baksida finns en väl tilltagen träaltan mot soligt söderläge. Utanför denna finns en gemensam gräsmatta och lekplats. På husets övre våningsplan finns en balkong som tack vare takutsprång ger skydd mot sämre väder. På framsidan vid farstukvisten finns ett trädäck med plats för ett caféset.

Planbestämmelser

Stadsplan

Parkering

Garageplats med fjärrstyrd port (ingår i avgiften).

Information

Typ
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
2 895 000 kr
Rum
5
Sovrum
3
Max antal sovrum
4
Boarea
87 kvm*
Tomtarea
79 kvm
Biarea
28 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plansradhus med källare
Byggår
1966
Fasad
Trä
Grund
Källare
Uppvärmning
Fjärrvärme
Takbeklädnad
Plåt
Fönster
2-glasfönster

Pantbrev

Det finns 3 st pantbrev uttaget om sammanlagt 1 695 000 kr

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa eller sälja bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Smedjegårdsvägen 17F

Smedjegårdsvägen 17F,
43332 Partille

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75

 • Extra kontaktperson

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78