Öjersjö, Partille

Mittstenen 18

Såld, 2020-02-06
Besiktigad
Slutpris
6 050 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
298 kvm
Typ
Parhus
Boarea / Biarea
129 kvm / 7 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Knut Paxlind

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 71

 • Extra kontaktperson

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkomna till Mittstenen 18. Mittstenen 18 - Bjurfors
En ljus och rymlig hall välkomnar er in i huset. Mittstenen 18 - Bjurfors
Häng av er ytterkläderna till vänster i garderoben med skjutdörrar. Mittstenen 18 - Bjurfors
Stort och fräscht badrum på entréplan med golvvärme. Mittstenen 18 - Bjurfors
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Mittstenen 18 - Bjurfors
. Mittstenen 18 - Bjurfors

Dörr från vardagsrum ut till trädgården och altandäcket

Området

Mäklaren om Öjersjö

I natursköna Öjersjö smälter bebyggelsen samman med Kåsjön, det vackra Hålsjöområdet, naturreservaten vid Knipeflågsbergen och Delsjön, samt den attraktiva golfbanan. Det naturnära läget till trots nås Göteborgs breda utbud av service och storstadspuls på ca 10-15 min med bil eller buss.

OMRÅDET
Öjersjö etablerades under 1500- och 1600-talen och bestod till en början av 6 gårdar som bedrev jordbruk i de mindre bördiga skogsmarkerna. Fram till på 1950-talet började området, som dessförinnan varit ett sommarstugeområde, att bebyggas med permanentbostäder. Under 1980-talet tog nybyggnationen fart och idag finns det knappt några sommarstugor eller tomter kvar i området. Öjersjö är ett mycket expansivt område med närhet till både stad, natur och Landvetters flygplats.

UTBILDNING
I Öjersjö finns kommunala skolor med tillhörande förskolor. Det finns ett flertal privata förskolor varav en montessoriskola. Gymnasier finns i både Partille och Mölnlycke.

FRITID
Öjersjö har ett rikt utbud av fritidsaktiviteter med bland annat fotbollsplan där Öjersjö IF spelar och Partille Golfklubbs omväxlande skogsbana. Kåsjön samt närliggande Hålsjön ger fina möjligheter till bad, paddling och fiske. Naturreservaten i den omedelbara omgivningen ger ett omväxlande utbud av spår för
promenader, löpning och skidåkning. Inom kommunen finns både ridhus, friidrottsanläggning, ishall och ett flertal idrottshallar.

SERVICE
I Öjersjö centrum finns bland annat närbutik, frisör, öppen förskola och distriktssköterska. Köpcentrumet Allum med omkring 100 butiker finns ungefär 10 minuter bort med bil.

KOMMUNIKATIONER
Från Öjersjö tar man sig enkelt via riksväg 40 in till Göteborg på en kvart. Till Landvetters flygplats tar ni er på 10 minuter. Området trafikeras med buss till både centrala Göteborg och Partille Centrum.

Köpa eller sälja bostad i Öjersjö? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.