Fin tvåa med öppen planlösning och balkong i soligt söder

Partille - Centrum, Partille

Gamla Kronvägen 47B

På förhand
Utgångspris
2 650 000 kr
Avgift
3 771 kr
Antal rum
2
Boarea
64 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 7
Hiss
Ja

Fin tvåa med öppen planlösning och balkong i soligt söder

Generös 2a om 64 kvm med genomgående hög standard. Öppen och social planlösning, balkong i soligt söder och förråd direkt i lägenheten.

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

 • Extra kontaktperson

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Gamla Kronvägen 47B!. Gamla Kronvägen 47B - Bjurfors
Välkommen till Gamla Kronvägen 47B!
Modernt kök vilket bjuder in till matlagning. Gamla Kronvägen 47B - Bjurfors
Modernt kök vilket bjuder in till matlagning
Köket är ljust tack vare generösa fönsterpartier. Gamla Kronvägen 47B - Bjurfors
Köket är ljust tack vare generösa fönsterpartier
Balkongen är belägen med utsikt över innergården i soligt söder. Gamla Kronvägen 47B - Bjurfors
Balkongen är belägen med utsikt över innergården i soligt söder
Här njuter du av solen större delar av dagen. Gamla Kronvägen 47B - Bjurfors
Här njuter du av solen större delar av dagen
Öppen och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge. Gamla Kronvägen 47B - Bjurfors
Öppen och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till den nya och spännande stadsdelen Partille port. Här bor du bekvämt i centrala Partille med det mesta runt hörnet. Bostaden är belägen i den andra etappen brf Glädjen som stod klar för inflytt i slutet av 2019.

Här erbjuds nu en fin tvårumslägenhet belägen 3 våningar upp från Partilles köpgata med balkong i söderläge, fördelaktig avgift, genomtänkt och välplanerad planlösning samt genomgående hög standard och moderna materialval.

Bostadens generösa 64 kvadratmeter erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning som utgör en social yta för vänner och familj att samlas på. Härifrån nås den härliga balkongen belägen mot innergården i härligt söderläge. Sovrummet är praktiskt beläget med plats för dubbelsäng och tillgång till klädkammare. Badrummet är rymligt och erbjuder högsta bekvämlighet i och med tvättmaskin och torktumlare direkt i bostaden. Genomgående ljusa väggar, ekparkett och fönsterbänkar i natursten ger en trivsam bas att inreda.

Välkommen till denna bostad, att bara flytta in i!

Interiör

Kliv in i hallen där du erbjuds goda förvaringsmöjligheter i både garderob och ett till bostaden tillhörande förråd vilket är praktiskt placerat direkt i lägenheten. Redan i hallen möts du av den ljusa och öppna känslan som genomsyrar hela bostaden. Kök och vardagsrum är belägna med öppen och social planlösning vilken blir den naturliga platsen att umgås på. I kök och vardagsrum finns flera möbleringsalternativ med plats för både soffgrupp och matbord. Härifrån nås även balkongen belägen i soligt söderläge med utsikt över innergården. Köket är i smakfullt utförande med vita släta luckor, ljust kakel, grå laminatbänkskiva och utrustning i rostfritt utförande. Bekväm utrustning såsom diskmaskin finns.

Sovrummet är i god storlek och har plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Ifrån sovrummet nås även en mycket praktisk klädkammare vilken optimerar förvaringsmöjligheterna.

Bostaden har ett generöst helkaklat badrum från Vedum vilket är utrustat med wc, kommod med spegelskåp och belysning samt duschhörna med vikbara glasväggar. För högsta bekvämlighet finns även tvättmaskin och torktumlare med överliggande arbetsbänk.

Här flyttar du in i en modern lägenhet med alla bekvämligheter på plats. Välkommen hem!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Partille 11:66

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift
3 771 kr

Inkl. värme och helhetslösning gällande tv, bredband och bredbandstelefoni från Telia Triple Play.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,334%
Andel av årsavgiften är
2,33%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 650 000 kr
Lägenhetsnummer
2b-1302
Våningsplan
3 av 7
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
64 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
150 kr
Försäkring
125 kr
Vatten/Avlopp
125 kr
Summa
400 kr

Uppgifterna för driftkostnader är enligt schablon. Kostnaderna är därmed en uppskattning och förändras beroende på bostadsrättsinnehavarens livsstil och hushållets sammansättning.

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Glädjen Partille Port
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
40
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen har uppfört 40 bostadsrättslägenheter inom fastigheten Partille 11:66, Partille kommun. Byggnationen avser även komplementbyggnader samt parkeringsplatser i garage. Fastigheten består av en huskropp med två trapphus som totalt innehåller 40 bostadsrättslägenheter, på ett till fyra rum och kök, med en sammanlagd BOA om ca 2742 kvm.

Parkering

Föreningen erbjuder 38 st parkeringsplatser i närliggande garage. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt finns besöksparkering mot avgift.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till Fiber och har gruppavtal gällande TV, Bredband och IP-telefoni med Telia Triple Play, vilket ingår i månadsavgiften.

Gårdsplats/innergård

Gemensamma bilfri innergård med grönytor, lekplatser, planteringslådor och trivsamt orangeri.

Gemensamma utrymmen

Inom föreningen finns teknikutrymme och barnvagns- och rullstolsrum. Det finns vindsförråd. De lägenheter som inte har förråd på vinden har förrådsutrymme inom lägenheten.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
2019

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gamla Kronvägen 47B

Gamla Kronvägen 47B,
433 38 Partille

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

 • Extra kontaktperson

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75