Skapa din husdröm i familjära Mellby

Partille - Mellby, Partille

Lidegårdsvägen 12

Besiktigad
Budgivning pågår
På förhand
Utgångspris
3 950 000 kr
Boarea / Biarea
106 kvm / 32 kvm
Typ
Kedjehus
Tomtarea
536 kvm

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 3 840 000 kr

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Skapa din husdröm i familjära Mellby

Nu ges möjlighet att skapa ditt drömhem i ett av de mysiga och välplanerade kedjehusen på Lidegårdsvägen. Stor potential, härlig trädgård och garage.

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Lidegårdsvägen 12!. Lidegårdsvägen 12 - Bjurfors
Välkommen till Lidegårdsvägen 12!
Trivsamt kedjehus i lugnt område med originalstandard. Lidegårdsvägen 12 - Bjurfors
Trivsamt kedjehus i lugnt område med originalstandard
Huset är beläget med fint läge i området. Lidegårdsvägen 12 - Bjurfors
Huset är beläget med fint läge i området
Vacker och rogivande omgivning. Lidegårdsvägen 12 - Bjurfors
Vacker och rogivande omgivning
Privat och soligt läge. Lidegårdsvägen 12 - Bjurfors
Privat och soligt läge
. Lidegårdsvägen 12 - Bjurfors

Välkommen in!

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkommen till detta mycket trivsamma och välplanerade kedjehus i barnvänliga Mellby. Sedan 1961 har en och samma familj haft huset i sin ägo och nu är det dags för nästa familj att skapa sitt drömhem här. Huset är beläget med ett lugnt och härligt läge högt upp i området. På baksidan finns en stor och trevlig trädgård som bjuder in till barnens lek och på framsidan finns garage och plats för en bil på uppfarten.

Invändigt är huset välplanerat och öppet med kök och vardagsrum i anslutning till varandra samt med utgång till trädgården. Sovrummen är tre till antalet och badrum finns på vardera plan. Huset är genomgående i äldre skick med stor potential. Många väbevarade originaldetaljer såsom trappan, kryddlådor i köket, parkett, vackra fönsterbrädor m.m.

Perfekt för familjen som vill bo i ett mysigt och familjevänligt område med promenadavstånd till skolor så som Lillegårdskolan (F-5), Lexby skolan (6-9) och Fjällboskolan (F-5) , bibliotek, Partille Arena, populära lekplatsen Justin Bäver, Partille centrum samt köpcentrummet Allum bland mycket annat. Närhet finns till både skog och natur. Hästhagar där hästarna går på sommarbete och vandringsleder i Lexbybergen bland mycket annat. En kort promenad bort ligger även bra kommunikation med expressbussar samt tåg och pendelstationen mot Göteborg och Alingsås. Med bil nås centrala Göteborg på ca 10 min.

Interiör

Kliv in i detta välplanerade kedjehus som erbjuder 60-talscharm tack vare bevarade originaldetaljer.

På entréplanet erbjuds kök och vardagsrum med närhet till varandra. Gott om ljusinsläpp och många möbleringsalternativ. Från vardagsrummet nås trädgården på husets baksida. Ett av bostadens tre sovrum finns på våningsplanet och detta vetter trivsamt mot trädgården. Tvättstugan är idag belägen intill köket och har egen ingång. Badrum, klädkammare och pannrum finns att tillgå. Från huset nås det vidbyggda garaget med tillhörande förråd.

På övre plan finns två sovrum med goda förvaringsmöjligheter i och med inbyggda garderober, en övre hall som möjliggör möblering samt ett badrum med takfönster och badkar.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Mellby 126:5

Övriga byggnader/utrymmen

Vidbyggt garage

Planbestämmelser

Tomtindelning Stadsplan

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 916 000 kr
Byggnadsvärde
1 397 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
1961
Fasad
Lättbetong/träpanel
Grund
Betongplatta på mark - se mer i protokoll
Stomme
Lättbetong/trä
Uppvärmning
Fjärrvärme (hyrd) med vattenburen värme via radiatorer
Takbeklädnad
Sadeltak - se mer i protokoll
Ventilation
Självdrag
Fönster
2 och 3-glasfönster

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
F
Energiförbrukning per kvm och år
166
Energideklarationsdatum
2020-05-08

Ombyggnad, Renoveringar

Fjärrvärme - 2001, servad senast 2020-05-06. Hyrd.

TV/bredband

Fiber finns indraget till garaget och behöver vidare kopplas in i bostaden. Enligt säljares uppgift ska det kosta ca 1 500 kr.

Tillträde

Snarast/Enligt överenskommelse

Information

Typ
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
3 950 000 kr
Boarea
106 kvm*
Tomtarea
536 kvm
Biarea
32 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Värme
27 000 kr
Försäkring
5 000 kr
Vatten/Avlopp
4 271 kr
Summa
36 271 kr

I posten VA inkluderas kostnader för vatten och avlopp samt renhållning.

Totalkostnaden för hushållsel inkluderar nätavgift samt förbrukning.

Uppgifterna för driftkostnader är nuvarande ägares kostnader och kan komma att variera beroende på bostadsägarens livsstil och hushållets sammansättning.

Pantbrev

Det finns 6 st pantbrev uttaget om sammanlagt 250 000 kr

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa eller sälja bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lidegårdsvägen 12

Lidegårdsvägen 12,
433 30 Partille

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78