Modern och fräsch lägenhet med nyrenoverat kök och balkong i soligt läge!

Partille, Partille

Bisittarevägen 22

Pris
2 250 000 kr
Avgift
5 192 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Boarea
84 kvm

Modern och fräsch lägenhet med nyrenoverat kök och balkong i soligt läge!

Äntligen finns möjligheten att förvärva en trea som går att göra om till fyra. Renoverat kök, solig balkong och högst upp i huset!

 • Ansvarig mäklare

  Ida Goding

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0733-73 74 55
  Telefon: 031-336 78 74

 • Extra kontaktperson

  Therese Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 72

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Alternativ planritning

Beskrivning

Beskrivning

Här möts man av en välplanerad och ljus lägenhet som är möjlig att göra om till fyra rum och kök. Hallen har mycket goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är lättmöblerat och ljust tack vare stora fönsterpartier och ett fritt läge. Köket är renoverat och bjuder på goda arbetsytor, många lådor och skåp samt gott om plats för ett större matsalsbord att samlas kring. För högsta bekvämlighet finns tvättavdelning i bostaden med tvättmaskin dekorativt gömd bakom skjutdörr. I sovrummen ryms med lätthet både en dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Plats för förvaringsmöbel eller skrivbord finns också. Från sovrummet når du även bostadens härliga balkong belägen i soligt läge samt en praktisk klädkammare.

Här bor du i en bostadsrättsföreningen som bildades 2014. Månadsavgiften är fördelaktig där mycket ingår. Nämligen värme, vatten, kabel-tv och hushållsel!
Du bor med närhet till natur och promenadstigar, goda kommunikationer med busshållplats utanför dörren och promenadavstånd till både Partille station och Partille resecentrum med täta avgångar till bland annat Göteborg och Mölnlycke. All tänkbar service nås på köpcentret Allum.

Interiör

Hall: Grått klinkergolv som övergår i ljust parkettgolv. Väggarna är tapetserade i gråaktig tapet. Här finns även praktisk avhängning.

Kök: Nyrenoverat kök med vita luckor och svarta beslag. Ovan den vita bänkskivan i laminat sitter ett dekorativt kakel. Här finns gott om förvaring och all lyx i vardagen man kan önska sig. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spishäll, inbyggd ugn, vinkyl, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum: Ljust parkettgolv och gråtapetserade väggar. Här ryms en stor soffgrupp, mediamöbel och två stora fönster står för generöst ljusinsläpp.

Sovrum 1: Ljust golv med ljust målade väggar. Här ryms en dubbelsäng och arbetshörna om så önskas. Härifrån når man även balkongen samt klädkammaren.

Sovrum 2: Ljust golv och vitmålade väggar. Här ryms dubbelsäng, arbetshörna och garderober om så önskas. Stort fönster ger härligt ljusinsläpp.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Silva
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
98
Antal hyresrätter
22
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Silva registrerades 2014-04-25 och den ekonomiska planen registrerades 2015-02-17.

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Partille 1:152 och Partille 1:153 i Partille. Fastigheterna utgör tillsammans två gårdar med 7 stycken flerbostadshus med tre våningar. Det finns totalt 98 stycken lägenheter varav 76 stycken är upplåtna med bostadsrätt och 22 stycken med hyresrätt. Föreningen har adresserna Bisittarevägen 2-34 i Björndammen i Partille. Hyresrätterna är en dold tillgång för föreningen.

Lägenheterna är fördelade:
1 rokv 1 st
2 rokv 3 st
2 rok 44 st
3 rok 38 st
4 rok 12 st

Det anordnas två gemensamma städdagar om året. En på hösten och en på våren.

Föreningens ekonomi

Avgifts-och hyreshöjning kommer att ske 2020-07-01 med 2,8%, med retroaktiv verkan f o m 2020-05-01.

Renoveringar - Utförda och planerade

2018 byttes staket ut som var gamla och dåliga, föreningen filmade avloppsstammarna med gott resultat och man gjorde även en besiktning av en befarad sprucken bottenplatta i fastigheten Bisittarevägen 8-10. Besiktningen konstaterade att inte fel förelåg.
2019 genomfördes en OVK-besiktning och fastigheten energideklarerades.

Parkering

Föreningen förfogar över 60 stycken p-platser och 32 stycken garageplatser. Kostnaden för en parkeringsplats är 400 kr och garageplats kostar 600 kr. I dagsläget är det kö till samtliga parkeringsplatser men det finns lediga garageplatser.

TV/bredband

Grundutbud av tv-kaneler från Comhem ingår i avgiften. Föreningen är ansluten till Comhem och fiber via Telia.
Om fler kanaler önskas samt internet, tecknas detta av bostadsrättsinnehavaren.

Gårdsplats/innergård

Björndammen byggdes i början av 70-talet och är ett trivsamt område med närhet till både Partille Centrum och naturen. Husen ligger kring mindre bilfria gårdar med lugna och stora gemensamhetsytor.

I nära anslutning till området finns simhall, motionshallar, miniracingklubb med bana, fritidsgård, bushållsplats - bussarna avgår 1 gång i halvtimmen.

I naturen runt omkring finns motionsslingor, fiskevatten och Kåsjöns badplats.

Gemensamma utrymmen

Föreningen förfogar över två tvättstugor, cykelförråd och en gemensamhetslokal. Tvättstugan har fyra tvättmaskiner, två torkskåp, två torktumlare och en grovtvättmaskin.

Övrigt

Primär sköter deras ekonomiska förvaltning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 192 kr

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och el.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,6889%
Andel av årsavgiften är
1,144%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
2 250 000 kr
Lägenhetsnummer
797
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
3
Boarea
84 kvm*

* Enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Försäkring
1 908 kr
Summa
1 908 kr

Enligt säljarens information.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1972

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
105
Energideklarationsdatum
2019-08-07

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa eller sälja bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Bisittarevägen 22

Bisittarevägen 22,
433 45 Partille

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Ida Goding

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0733-73 74 55
  Telefon: 031-336 78 74

 • Extra kontaktperson

  Therese Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 72